Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 12 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

21 de juny: Dia mundial de l'ELA

21 de juny de 2019

Avui és el dia mundial de l´ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). L´Ajuntament de Sant Cebrià s´afegeix a aquesta causa fent un gest per l´ELA.   Fundació Miquel Valls #fesungestperlela

Pacte entre ERC i JxCAT

21 de juny de 2019


Regidors

ERC Sant Cebrià i JxCat Sant Cebrià arriben a un pacte per poder governar conjuntament els propers 4 anys. Creiem fermament que les dues forces polítiques es complementen per poder garantir un bon equip de treball. Ens trobem en la primera setmana del nou mandat i ja hem començat a moure´ns per poder ser el més eficients possibles, quant abans millor. Som conscients de la gran responsabilitat que tenim entre mans i que només pot anar bé amb un govern ferm.

Obres de millora i d'adequacions al carrer Narcís Monturiol

3 de juny de 2019

El passat dilluns 20 de maig es van posar en marxa una sèrie d'actuacions en el carrer Narcís Monturiol, amb l'objectiu d'implementar millores i adequacions en un dels carrers més antics de Sant Cebrià. En les obres que s'hi estan duent a terme es dotarà el carrer d'una nova pavimentació, amb una calçada única formada per llambordes, tant pel que fa al tram de vianants com en el de circulació de vehicles.

Informació d'interès sobre el Casal d'estiu 2019

30 de maig de 2019

Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, el Casal d’estiu d’enguany està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben original i girarà entorn de la troballa d’un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida.

SOREA no oferirà servei a Sant Cebrià el pròxim 7 de juny

30 de maig de 2019

SOREA romandrà amb l’oficina tancada en el nostre municipi el pròxim 7 de juny. No obstant això, el servei d’atenció telefònica al client per a gestions comercials és el 900 405 070 i funciona sempre en horari de dilluns a divendres de 8 a 21 h. També resta obert, les 24 h tots els dies de l’any, el servei d’atenció al client en cas d’incidències o avaries: 900 304 070. 

“Diverso”, el nou servei gratuït que farà de Sant Cebrià un municipi inclusiu per a tots els col·lectius

29 de maig de 2019

Sant Cebrià compta des del mes d'abril amb un servei de planificació i assessorament gratuït per adaptar el municipi a les necessitats de les persones i famílies amb diversitat funcional. Un servei que es fa de la mà de Mamas·g amb el projecte "Diverso", que vetlla perquè els equipaments i productes municipals puguin ser adaptats amb un enfocament cap a tota classe de persones.

Tot a punt pel Casal d’estiu: reunió al menjador del Pi Gros dijous 30 de maig

29 de maig de 2019

Tot està a punt per a una nova edició del Casal d’estiu de Sant Cebrià. Amb objectiu de donar a conèixer tots els detalls d’aquest, demà dijous dia 30 es farà una reunió informativa a les 19 h al menjador de l’escola El Pi Gros.  Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, aquest servei d’estiu està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives.

Curs gratuït d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

29 de maig de 2019

Arrenca un nou curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Es tracta d’una formació oficial, dirigida a persones que es trobin en situació d’atur, que dóna accés a feines de cuidador/a de persones dependents en institucions, gericultur/a o persona a càrrec de minusvàlids físics, psíquics i sensorials.

Les obres de la zona lúdic esportiva es posaran en marxa al juny

29 de maig de 2019

El passat 23 de maig es va formalitzar el contracte per posar en marxa les obres del complex lúdic esportiu a Sant Cebrià. L'empresa adjudicatària, Construccions Ortuño S.L, serà l'encarregada de donar forma al projecte municipal per un import de 310.743,80 €, més 65.256,20 € d'IVA. Els treballs de construcció i adequació arrencaran durant el pròxim mes de juny i es preveu que tinguin una durada aproximada de vuitanta dies laborables.

ERC es posiciona en primer lloc a Sant Cebrià

27 de maig de 2019

ERC es va posicionar ahir com a primera força a Sant Cebrià de Vallalta amb 458 vots (28,22%) i 4 regidors. Els segueixen Junts x Sant Cebrià i AVSC amb dos escons cadascun. Per la seva banda, CUP-AMUNT, Sant Cebrià Suma i el PSC entren al consistori amb un regidor i Tots x Sant Cebrià quedarà fora del consistori en aquest nou mandat.

Registres del 81 al 90 de 1882
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219