Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Ioga d’estiu per les Dones de La Vallalta

29 de juny de 2018

Ha arribat l’estiu i les Dones de La Vallalta ofereixen diferents alternatives per poder practicar ioga i meditació de diferents maneres i a diferents hores. Elisabeth Werlen ofereix un taller de Ioga a la Platja de Sant Pol, davant del Parc Litoral, el dilluns de 8 a 9.30 h i els dimecres de 20 a 21.30 h, organitzat per les Dones de la Vallalta i en col·laboració amb els Ajuntaments de Sant Pol de Mar i de Sant Cebrià de Vallalta. Els interessats s’hauran d’inscriure a elisabethwerlen@gmail.

Servei de Bibliobús interromput dijous 28 de juny

28 de juny de 2018

Avui, dijous 28 de juny, el servei de Bibliobús queda interromput per una incidència mecànica. Disculpeu les molèsties

Condemnem l’incivisme i fem una crida pel respecte de l’espai públic

27 de juny de 2018

Al voltant de les 2.30 de la matinada de la nit de Sant Joan, un dels nous contenidors que estava situat a l'aparcament de Can Matri va aparèixer cremat. Gràcies a la ràpida actuació de l'ADF, que va localitzar l'incident minuts després que comencés, i de l'àgil intervenció de la Policia Municipal, es va aconseguir apartar la resta de contenidors que estaven situats al costat, salvant-los de la crema.

L’Ajuntament aprova la liquidació del pressupost del 2017 amb un superàvit d’1.831.753 €

27 de juny de 2018

Sant Cebrià de Vallalta va tornar a finalitzar l'any amb superàvit. Així ho demostren els comptes municipals, un cop revisats i conformats per part de la Diputació de Barcelona, que s'han aprovat per Decret d'Alcaldia amb un resultat d'1.831.753,11 € de superàvit a data de 31 de desembre de 2017.

Comunicat d’alcaldia

27 de juny de 2018

En relació a la nota difosa per un grup de partits del consistori de Sant Cebrià de Vallalta sobre la contractació de serveis jurídics, manifestem que: 1.La contractació d’un servei jurídic ha estat realitzada per l’Ajuntament com es fa habitualment, ja que no disposa d’advocat en plantilla ni serveis jurídics. 2.La contractació s’ha realitzat de manera transparent, complint escrupulosament amb tots els requeriments legals. 3.

Taller d’esmorzars i berenars saludables a l’Escola Bressol el Rial

26 de juny de 2018

Aquest dimecres 27 de juny a l'Escola Bressol El Rial tindrà lloc un taller d'alimentació saludable. Aquest se centrarà en concret en dos dels àpats del dia que de vegades es té més tendència a descuidar: el berenar i l'esmorzar. Laia Duran i Ferrer, assessora i formadora en alimentació, serà l'encarregada de dirigir aquest taller, on s'aportaran conceptes bàsics sobre nutrició i dieta saludable amb la idea de promoure opcions sanes de berenar i esmorzar.

Sònia Scafa visita la fira de La Cirera d’en Roca

26 de juny de 2018

L'alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta va ser present a la 19a edició de la Fira de la Cirera d'en Roca, aquest passat diumenge 24 a Arenys de Munt. Aquesta fira, que recorda els antecedents històrics del cultiu de la cirera d'en Roca a la vila arenyenca, se celebra recordant el cognom dels minaires que donaren nom a aquesta varietat del fruit vermell.

Bona acollida de la celebració dels deu anys de l’arribada de la Flama del Canigó i de la Revetlla de Sant Joan

25 de juny de 2018

El passat cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els deu anys de l'arribada de la Flama del Canigó a la nostra vila. El regidor d'ERC de l'ajuntament Josep Pla i Jubany acompanyat de la seva dona, Rosa Maria Mateu, i el president de l'ANC Albert Lluch, tots dos membres del CESC, van ser els encarregats de recollir la flama de manera institucional, que els va ser entregada per part del batlle de Sant Cebrià del Rosselló Thierry Del Poso.

Surt a la llum el segon número de Viu Sant Cebrià

21 de juny de 2018

Ja ha sortit el segon número de Viu Sant Cebrià, la nova revista d'informació municipal que va arrencar el passat 1 de març. En aquesta, que té com a protagonista la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià, s'hi pot trobar informació sobre diferents temàtiques que afecten el municipi. Així, cultura, educació, medi ambient o urbanisme són alguns dels blocs temàtics sobre els quals incorpora informació aquesta nova publicació.

Cubells per la fracció orgànica disponibles per tots els veïns de Sant Cebrià

21 de juny de 2018

Des d'avui els habitants de Sant Cebrià tenen disponibles a l'Ajuntament cubells per la fracció orgànica dels seus habitatges. N'hi ha de dues mides: de 10 litres per a famílies estàndard i de 25 litres per a famílies nombroses. Gràcies a aquests petits dipositaris de brossa orgànica es podrà facilitar el transport de la mateixa a peu o dins els vehicles a l'hora de traslladar-la a les àrees de recollida selectiva.

Registres del 81 al 90 de 1618
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219