Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

“Macarronada” solidaria per La Marató

22 d'octubre de 2018

Una “macarronada” solidària. Aquesta és la nova proposta que Sant Cebrià Actiu organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament, per recaptar fons per la nova edició de La Marató. Un dinar solidari que se celebrarà al pavelló d’esports municipal el pròxim diumenge 28 d’octubre, a partir de les 13.30 h. Pel preu de 5€, els assistents podran menjar un plat de macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat, beguda (vi, aigua o refresc), pa i postres.

El Ple Municipal no aprova la rebaixa d'un 6% de l'IBI

22 d'octubre de 2018

El Ple Municipal celebrat el passat dijous 18 d'octubre no va aprovar cap dels punts convocats per l'ordre del dia. Punts com la rebaixa del tipus impositiu de l'IBI un 6%, l'aplicació d'un increment retributiu al personal funcionari i laboral del consistori o l'inici d'expedient per la nova contractació del personal de neteja dels edificis municipals no han tirat endavant a causa d'una majoria gairebé unitària de vots en contra.

Comença la instal·lació de gespa al camp de futbol municipal

17 d'octubre de 2018

Durant el transcurs d’aquesta setmana es posaran en marxa les obres per la instal·lació d’herba artificial al camp de futbol municipal. En el projecte que es posa en marxa aquests dies es contempla, a part de la instal·lació de la gespa, efectuar obres de sanejament, posar una xarxa de rec, fer moviments de terres i una demolició de solera.  L’empresa adjudicatària del projecte, FIELDTURG POLIGRAS, S.A., realitzarà el projecte per l’import de 279.

A partir del 16 d'octubre es poden tornar a fer cremes

16 d'octubre de 2018

A partir del 16 d'octubre i fins al 14 de març de 2019 es podrà fer foc. Així ho comunica el ban oficial de l'Ajuntament que especifica que tota crema que es vulgui realitzar haurà de ser notificada a l'Ajuntament i complir les mesures que hi consten al formulari. Un formulari que haurà de ser recollit i omplert a les oficines d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Sant Cebrià i el qual pot ser visualitzat i descarregat a l'apartat de la dreta.

Alerta per temporal

14 d'octubre de 2018

INUNCAT Alerta que hi ha previsió de pluges molt intenses, que començaran avui per meitat sud i s’aniran estenent durant el vespre nit i fins demà a tota Catalunya, especialment al nord-est. A banda, METEOMAR també alerta avui per aiguats. S’activa així una alerta per pluja torrencial i extremadament abundant a partir de les 00 i fins a les 10h del matí de demà.

Sardanes a la plaça

8 d'octubre de 2018

El CESC, des de la Comissió per al Foment de la Sardana, organitzarà a partir d’aquest mes d’octubre sardanes a la plaça de l’Església. Seran el segon i el quart diumenge de cada mes a les 11.30 h fins a desembre, de moment.  Les dates són les següents: 28 d’octubre 11 de novembre 25 de novembre 9 de desembre 23 de desembre

Comença la lliga de futbol sala

8 d'octubre de 2018

Aquest dissabte 13 d’octubre comença la lliga de futbol sala a Sant Cebrià de Vallalta. I ho farà amb tres partits, que jugaran els alevins, formats per nens i nenes de 10 i 11 anys, els infantils, nenes i nenes de 12 a 13 anys i els sènior, formats per adults a partir de 19 anys. L’Aleví jugarà a les 11h del matí contra el Futsal Mataró, a les 12 h ho farà l’Infantil contra el Montmeló AE i a les 18 h el Sènior, contra el Sant Joan de Vilassar.

Nova temporada amb canvis a la graella a Ràdio Sant Cebrià

4 d'octubre de 2018

La nova temporada de ràdio a Sant Cebrià arriba amb nous canvis a la graella, a la que s'incorporen nous espais, que se sumen als preexistents, ampliant l'oferta de programació. Nous programes com "L'art de no fer" que, conduït per Matilde Romagosa, tractarà sobre teràpies i relaxació, amb l'objectiu de donar eines a l'oient a alliberar tensions i a transformar les seves emocions.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

3 d'octubre de 2018

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Vine a donar sang a Sant Cebrià!

3 d'octubre de 2018

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

Registres del 81 al 90 de 1697
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219