Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La Fira de la Maduixa reuneix un any més centenars de visitants

2 de maig de 2018

El mal temps i la pluja no van apagar la dinovena edició de la Fira de la maduixa, que malgrat haver de canviar d'ubicació i traslladar-se al pavelló a l'últim moment, va aplegar prop de vuit-centes persones. Una xifra que mostra com, un any més, aquest esdeveniment es posiciona com un dels més importants del municipi, amb més de 40 parades i activitats durant tota la jornada.

COMUNICAT OFICIAL

29 d'abril de 2018

Maria Mercè Gobartt, secretària interventora per acumulació de funcions de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, ha comunicat mitjançant diligència oficial, el 28 d’abril, que quatre dels set regidors que subscriuen la moció de censura contra l’actual alcadessa, Sònia Scafa, incorren en un supòsit de transfuguisme i que, per tant, aquesta moció no compta amb els suports suficients com per portar-la a efecte.

Ioga facial i risoteràpia a la Fira de la Maduixa

26 d'abril de 2018

Les Dones de la Vallalta oferiran tallers de ioga facial i de risoteràpia durant la Fira de La Maduixa, que tindrà lloc aquest diumenge 29 a la Zona Esportiva de Sant Cebrià de Vallalta. Les sessions, que seran impartides per Elisabeth Werlen i totalment gratuïtes, tindran lloc a les 12 h i a les 17 h. 

Aprovat inicialment el projecte d’instal·lació de gespa per al camp de futbol

25 d'abril de 2018

La gespa al camp de futbol de Sant Cebrià és ja una realitat imminent, des que es va realitzar l'aprovació inicial del projecte bàsic i executiu per la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal de Sant Cebrià de Vallalta. El projecte proposa substituir el sauló preexistent per gespa artificial, tal com els camps dels municipis veïns de San Pol de Mar i Pineda de Mar.

Dilluns 30, festa local a Sant Cebrià de Vallalta

25 d'abril de 2018

El proper dilluns dia 30 és festa local a Sant Cebrià de Vallalta. Recordem en aquest sentit, que les dependències municipals romandran tancades.

Èxit aclaparador del festival de patinatge a Sant Cebrià

25 d'abril de 2018

El festival de patinatge artístic celebrat el passat dissabte en el nostre municipi va tenir un èxit aclaparador. Amb dues centes entrades d’adults i seixanta d’infants venudes, l’esdeveniment va gaudir d’una gran afluència de públic i va permetre que es recaptessin 700€ d’entrades i 800€ del servei de bar. Uns diners que aniran destinats a pagar les colònies dels nens i nenes de club aquests propers 28, 29 i 30 de juny.

SanTCDans, omple de dansa la Sala Polivalent amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

25 d'abril de 2018

L’espectacle que SanTCDans va oferir aquest passat dimarts amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra aquesta setmana, va tenir una molt bona acollida entre el públic cebrianenc.  Aquesta era la primera vegada que les ballarines d’Alba Zamora oferien un espectacle a Sant Cebrià per commemorar aquest dia tan especial per la dansa, oferint una petita demostració de les peces de les ballarines i ballarins que formen SanTCDans.

Caminada d’inauguració de la via marina del Camí de Sant Jaume

25 d'abril de 2018

Aquest pròxim dissabte 28 d’abril, a les 8.30 h del matí, tindrà lloc la caminada inaugural de la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Una caminada que iniciarà el seu recorregut des de Sant Pol de Mar, al davant mateix de l’església de Sant Jaume i que recorrerà el litoral del Maresme, finalitzant la caminada a la Platja del Callao de Mataró.

En què consisteix la nova recollida selectiva i localitzacions al municipi

24 d'abril de 2018

El municipi de Sant Cebrià de Vallalta comença el nou sistema de recollida selectiva a partir del dia 7 de maig de 2018. El perquè d'aquest canvi és clar; l'actual model de recollida de residus a Sant Cebrià de Vallalta ha demostrat ser insostenible, tant en l'àmbit econòmic com mediambiental. De tots els residus que es recullen només el 25% són brossa selectiva.

Visita de l'Oficina Mòbil del Consumidor

24 d'abril de 2018

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzen visites periòdiques de l’Oficina Mòbil del Consumidor per atendre les consultes dels veïns sobre temes de consum.  La propera visita serà aquest dijous 26 d'abril de les dotze a la una del migdia a l’aparcament de Can Martri.

Registres del 81 al 90 de 1559
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219