Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Primera fase de reorganització de la zona industrial

9 d'octubre de 2017

L'Ajuntament va finalitzar el passat 30 de Setembre una primera fase de la reorganització de la zona industrial amb el marcat dels vials. Aquesta reorganització, que va començar abans de l'estiu amb el condicionament de les zones d'aparcament habilitades per als vehicles que usen la zona industrial, ha culminat finalment amb el marcat de la via per organitzar les zones permeses de parada i maniobra dels vehicles a la zona.

Talls de llum per treballs de manteniment

9 d'octubre de 2017

La companyia Endesa ha comunicat que per treballs de manteniment el proper dia 11 d’octubre de 2017 de 9 a 12 h, es produiran talls de llum a: - Diferents carrer de la urbanització de Castellar d’Índies. - Can Bartomet. - Zones Afores. Preguem disculpeu les molèsties.

El Conseller Antoni Comín visita Sant Cebrià per mostrar el seu suport

6 d'octubre de 2017

Antoni Comín, Conseller de Salut del govern de la Generalitat, ha realitzat avui a les 10 h una visita protocol·lària a Sant Cebrià de Vallalta, per tal de donar suport i expressar la seva preocupació pel nostre poble, un dels més afectats del Maresme durant el passat 1 d’octubre.

Missatge del Vicepresident de la Generalitat als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta

6 d'octubre de 2017

El Vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha volgut dirigir unes paraules als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta, amb objectiu d’encoratjar-los a continuar endavant i a seguir lluitant per exercir el dret de la democràcia. A continuació, el missatge del Vicepresident: "La força d'aquest país és la força de la seva gent.

COMUNICAT OFICIAL

2 d'octubre de 2017

Davant dels lamentables fets viscuts ahir, dia 1 d’octubre de 2017, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol manifestar que: - Condemnem amb fermesa la desproporcionada actuació de les forces policials espanyoles, que es van presentar de manera massiva a la nostra població de 3300 habitants fent un desplegament més propi d’un estat de setge que d’una jornada que hauria d’haver estat una festa de la democràcia.

Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs

29 de setembre de 2017

 Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs: http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/revetlles/revetlles-amb-precaucio/correfocs/

Tallers d'acompanyament a la maternitat

29 de setembre de 2017

L’escola  bressol municipal El Rial organitza uns tallers per a pares i mares. Aquets estan pensats per ser un espai de respir i reflexió perquè puguin sentir-se més segurs en la seva funció parental. Sovint es tenen dubtes que no compartim perquè pensem que no són importants, o sentim emocions contradictòries, desitjos, inseguretats, etc. Aquest pretén ser un espai de calma per compartir i seguir creixent com a pares i mares.

Taller per a nens de 3 a 12 anys: “Viure i expressar les emocions”

28 de setembre de 2017

Dario Martone ens presenta un taller adreçats  a nens de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys, en el que segons les seves paraules: "Amb el joc, la literatura i la seva simbologia es faran propostes multidisciplinars de des de l’acció i la dramatització amb l’objectiu de fer un treball d’auto coneixement i d’obertura a la relació. En aquests tallers la idea principal és experimentar amb diferents tècniques corporals i d’art plàstic.

“DIJOUS A LA BIBLIO: Llegint creixo”

28 de setembre de 2017

Marianna Trichini, llicenciada en Ciències de l’Educació, ens ofereix aquest taller gratuït per a engrescar als nens, des de p3 fins a 6è  de primària, a llegir. Amb l’objectiu principal d’educar en el plaer de llegir promovent l'aspecte lúdic, interessant i divertit de la lectura es pretén motivar els nens en l'interès profund per la lectura.  Es tracta d’un un espai creatiu i dinàmic on els nens experimentaran vivències positives i plaents envers la literatura.

La Marxa Familiar de la Vallalta ja té nova data!

28 de setembre de 2017

Ara sí, la Marxa Familiar de la Vallalta se celebrarà el dia 15 d’octubre, on, com és costum, el pavelló municipal de la vila serà el punt de partida i d’arribada d’aquesta excursió.  La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Registres del 81 al 90 de 1370
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 137 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219