Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Oberta la convocatòria d’ajudes al lloguer MIFO 2019

23 d'abril de 2019

Des del passat dia 16 d’abril, ja està oberta la convocatòria de Subvencions pel pagament del Lloguer 2019 MIFO. Unes ajudes que tenen com a objectiu ajudar les unitats de convivència que tinguin ingressos limitats, i per les quals el cost de l'habitatge pot representar un risc d'exclusió social. Les ajudes, que en alguns casos arriben fins a 2.400 € anuals, estan destinades a tots aquells que compleixin els requisits, que es poden consultar aquí.

Text d’Ezequiel Saad amb motiu de la Diada de Sant Jordi

23 d'abril de 2019

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, des de l'Ajuntament de Sant Cebrià volem compartir un text de l'autor veí de Sant Cebrià Ezequiel Saad Tobis que se centra en dues icones indiscutibles del nostre municipi: l'oreneta i la maduixa.

Poesia de Rafael Caro amb motiu de Sant Jordi

23 d'abril de 2019

Aprofitant la setmana de Sant Jordi, des de l’Ajuntament de Sant Cebrià ens fem ressò de la poesia del veí de Sant Cebrià Rafael Caro, que ha escrit una tríada de tres poemes dedicada a la seva visió dels tres personatges principals de la llegenda de Sant Jordi: el cavaller, la princesa i el drac.  Us els deixem a continuació: 1.Dragón Negro |Tríada de San Jorge Furioso justiciero, doble dragón negro. lanzas por tus fauces gas, humo y fuego.

El servei d’autobús funcionarà amb horari no lectiu durant aquesta setmana

15 d'abril de 2019

Durant aquesta setmana i fins dimarts que ve, dia 23 d’abril, el servei de bus urbà i interurbà funcionarà amb horari “no lectiu”, ja que les escoles i instituts romanen tancats.  A l’apartat de la dreta podreu consultar els horaris de les línies d’autobús 627, 628 i 629

L'artista neerlandesa Nel Boya-de-Groot regala un quadre a Sant Cebrià de Vallalta

12 d'abril de 2019

"El Maresme, més que mar" és el nom de l'exposició de la pintora Nel Boya- de-Groot que recull una trentena de quadres que representen 30 municipis de la nostra comarca. Partint d'un estil molt personal, en el que predomina el color i un traç lliure, aquesta pintora neerlandesa, que viu a Canet de Mar, ha volgut plasmar la diversitat del paisatge maresmenc amb una mirada molt personal.

S'activa amb la campanya electoral el nivell 4 de Prevenció i Protecció Antiterrorista

12 d'abril de 2019

Amb motiu de l'arribada de Setmana Santa i l'inici de la campanya electoral de cara les eleccions vinents que se celebraran a l'Estat Espanyol el pròxim 28 d'abril, es posa en marxa el nivell 4 d'Activació del Pla de Prevenció i Protecció Antiterrorista; quelcom que implica unes mesures de prevenció, protecció i resposta d'especial intensitat.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor Abril

10 d'abril de 2019

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Se celebra la sessió formativa “Marc legal i transparència” destinada a associacions sense ànim de lucre

10 d'abril de 2019

El passat dissabte, 6 d’abril, va tenir lloc la sessió formativa "Marc legal i transparència" a càrrec de l’advocada Sònia Fabra de FUNDESPLAI. Una activitat que es va dur a terme al Punt Jove i que estava adreçada a associacions sense finalitat de lucre de Sant Cebrià i de municipis veïns de la Vallalta.

Curs manipulació d’aliments per establiments de temporada

10 d'abril de 2019

Des de Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s'ha organitzat un nou curs destinat a adquirir coneixements pel que fa a la manipulació d'aliments per establiments de temporada, dirigit especialment a aquells que treballin en guinguetes, food trucks i establiments no sedentaris. Al final del curs s'entregarà un diploma d'assistència per a tots els que l'hagin realitzat.

Nits d’estels a Tordera

10 d'abril de 2019

Emmarcat dins les passejades 2019 del Parc del Montnegre i el Corredor, el pròxim dia 4 de maig tindrà lloc l’activitat “Nit d’Estels a Tordera”. El punt de trobada serà l’estació de ferrocarril de Tordera a les 20 h. Un cop allà, tothom es desplaçarà amb el seu vehicle particular fins al punt exacte per l’observació.  La durada d’aquesta activitat serà de 3 h i té un preu de 3 € per als majors de 12 anys i de 2 per als que en tinguin menys de 12.

Registres del 81 al 90 de 1845
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 185 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219