Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 15 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Bona acollida de la celebració dels deu anys de l’arribada de la Flama del Canigó i de la Revetlla de Sant Joan

25 de juny de 2018

El passat cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els deu anys de l'arribada de la Flama del Canigó a la nostra vila. El regidor d'ERC de l'ajuntament Josep Pla i Jubany acompanyat de la seva dona, Rosa Maria Mateu, i el president de l'ANC Albert Lluch, tots dos membres del CESC, van ser els encarregats de recollir la flama de manera institucional, que els va ser entregada per part del batlle de Sant Cebrià del Rosselló Thierry Del Poso.

Surt a la llum el segon número de Viu Sant Cebrià

21 de juny de 2018

Ja ha sortit el segon número de Viu Sant Cebrià, la nova revista d'informació municipal que va arrencar el passat 1 de març. En aquesta, que té com a protagonista la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià, s'hi pot trobar informació sobre diferents temàtiques que afecten el municipi. Així, cultura, educació, medi ambient o urbanisme són alguns dels blocs temàtics sobre els quals incorpora informació aquesta nova publicació.

Cubells per la fracció orgànica disponibles per tots els veïns de Sant Cebrià

21 de juny de 2018

Des d'avui els habitants de Sant Cebrià tenen disponibles a l'Ajuntament cubells per la fracció orgànica dels seus habitatges. N'hi ha de dues mides: de 10 litres per a famílies estàndard i de 25 litres per a famílies nombroses. Gràcies a aquests petits dipositaris de brossa orgànica es podrà facilitar el transport de la mateixa a peu o dins els vehicles a l'hora de traslladar-la a les àrees de recollida selectiva.

Divendres de finals de curs amb l’ Strawberry Fields Cor i CEIP El Pi Gros

20 de juny de 2018

Arriba el final de curs i com ja és habitual molts es preparen per acomiadar l'any escolar amb una activitat que commemori la fi de la temporada. Aquest ha estat el cas de l'escola del municipi, el CEIP El Pi Gros, que va celebrar el passat divendres de 15 la quarta edició de la "Mostra de Danses", on des de l'àrea d'educació física es van organitzar balls pels nens i nenes de cada curs. Aquestes danses, que es van representar al poliesportiu municipal a les 9.

Ban per una Revetlla de Sant Joan segura

20 de juny de 2018

Mantenir l'ordre i evitar al màxim qualsevol acte que pugui causar dany a persones o béns dins el municipi. Aquest és l'objectiu amb el qual s'ha publicat un ban que té en compte la proximitat de la Revetlla de Sant Joan, que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana. En aquest es prohibeix explotar petards a la via pública, impedient circulació de vehicles o vianants, així com al costat de qualsevol dels béns municipals, com són papereres, fanals o contenidors.

“Logotip”, el concurs per representar el mil·lenari de Sant Cebrià de Vallalta

18 de juny de 2018

Sant Cebrià de Vallalta celebrarà el mil·lenari l’any 2019, en commemoració a la primera referència on apareix el nom del municipi: una còpia d'un document dels segles IX al XIV d'un cartolà de Carlemany i que es troba en l'Arxiu del bisbat de Girona.

L’alcaldessa i la tècnica de Medi Ambient assisteixen a l’estrena de “Molta Merda” amb objectiu de seguir involucrant el nostre municipi en la millora del reciclatge i la gestió de residus

18 de juny de 2018

L'alcaldessa i la tècnica de Medi Ambient de Sant Cebrià Vallalta van acudir el passat dijous dia 14 a les 19 h de la tarda com a convidades a l'estrena del documental "Molta Merda" al Teatre Monumental de Mataró.

Sant Cebrià de Vallalta, zona d’alt risc d’incendis forestals

15 de juny de 2018

A partir d’avui, dia 15 de juny, i fins al dia 15 de setembre, el terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha estat declarat zona d’alt risc d’incendis forestals. Aquesta catalogació té per conseqüència que es reforci la prohibició que s’havia posat el passat 15 de març i que s’allarga fins al 15 d’octubre, on es prohibia fer focs amb jocs d’esbarjo o la crema de restes vegetals, d’entre d’altres.

Inici del període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019

15 de juny de 2018

Dilluns 18 de juny s'inicia el període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019. La data màxima per les sol·licituds serà fins al 20 de juliol. Hi ha una sol·licitud específica per la sol·licitud descarregable que podreu trobar adjunta a la part de la dreta. 

Disculpes del CCM davant les deixalles vessades al camp de futbol divendres dia 8

15 de juny de 2018

Amb motiu del vessament de deixalles que va tenir lloc al camp de futbol divendres passat un equip de tècnics de l'ajuntament, encapçalats per l'alcaldessa Sònia Scafa, va procedir ràpidament a realitzar totes les gestions necessàries perquè la neteja de la zona es produís immediatament i es va posar en contacte amb el conseller de medi ambient del Consell Comarcal del Maresme Josep Triadó.

Registres del 81 al 90 de 1611
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219