Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Jornades d’economia circular: el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos i la xarxa de comerç verd, una oportunitat pel comerç

14 de novembre de 2017

El dia 23 de novembre Calella dedica una jornada al consum responsable i al comerç sostenible a través de les “Jornades d’economia circular: el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos i la xarxa de comerç verd, una oportunitat pel comerç”, on a través de diferents xerrades es pretén sensibilitzar el petit comerç sobre el SDDR, el sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos, que asseguren que significa un “compromís real amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic”.

El Gran Recapte d’Aliments busca voluntaris per a Sant Cebrià de Vallalta

10 de novembre de 2017

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya busca voluntaris a Sant Cebrià de Vallalta per a que col·laborin els dies 1 i 2 de desembre en els diferents supermercats del municipi: Sorli Discau, Dia i Can Martri. Aquesta campanya de recollida d'aliments bàsics busca aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària,  a través de la gestió simultània a quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Participació ciutadana sobre els canvis en el transport urbà municipal

10 de novembre de 2017

En relació amb la notícia “Transport públic urbà i interurbà a Sant Cebrià de Vallalta, una realitat imminent”, publicada el dia 7 de novembre a la web oficial de l’ajuntament, on s’informa sobre el nou acord en el que s’està treballant, conjuntament amb Sant Pol, Canet i Calella, per tal de millorar de manera considerable la situació de transports al nostre municipi, demanem als veïns de Sant Cebrià el següent: Pe tal de donar compliment a les previsions de l’article 133 de la llei 39/2015 ...

L’alcaldessa de Sant Cebrià promou una iniciativa per a que el Maresme esdevingui Comarca d’Interès Turístic

9 de novembre de 2017

L’alcaldessa de Sant Cebrià, Sònia Scafa, ha promogut la iniciativa per a que el Maresme esdevingui una Comarca d’Interès Turístic. Una feina que ha deixat en mans de Joaquim Arnó, president executiu del consorci de promoció turística del Maresme  i vicepresident 1r del Consell Comarcal del Maresme.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

9 de novembre de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

El bibliobús Montegre no donarà servei avui dia 9 a causa d'una avaria

9 de novembre de 2017

El Bibliobús Montegre, que havia de venir a visitar Sant Cebrià avui dia 9, no podrà donar servei a causa d'una avaria. Preguem disculpeu les molèsties. 

Excursió al Monestir de Poblet

8 de novembre de 2017

Des de Sant Pol de Mar s’organitza una visita guiada al Monestir de Poblet el dia 22 de novembre. Per un preu de 39 € es podrà visitar el monument històric amb l’acompanyament d’un guia i el centre Fassina Balanyà, on s’elaboren licors i aiguardents artesanals i en el que es podrà fer un tast de producte.  A més, el preu de l’excursió inclou el trajecte en autobús i el dinar al restaurant Bosseria del Monestir amb un menú tancat.

Transport públic urbà i interurbà a Sant Cebrià de Vallalta, una realitat imminent.

7 de novembre de 2017

Des de fa un temps enrere l’equip de govern treballa per canviar la situació del transport a Sant Cebrià. Avui dia a nivell urbà , els habitants del municipi compten amb un servei a demanda consistent en un vehicle de 9 places que fa itinerari des de les urbanitzacions al casc urbà. Aquest model no arriba a cobrir la demanda necessària, i tot i que principalment transporta nens i joves a l’escola, a l’escola bressol i al poliesportiu, una gran part d’usuaris es queda sense el servei.

Vols participar a la cavalcada de Reis de Sant Cebrià?

7 de novembre de 2017

El Punt Jove de Sant Cebrià cerca voluntaris per a que formin part de la Cavalcada de reis. per el proper dia 5 de gener de 2018. Si et ve de gust viure la festa des de dins no t'ho pensis més i posa't en contacte amb el Punt Jove!

Sant Cebrià celebra la seva tradicional fira de la tardor i el bolet

6 de novembre de 2017

Sant Cebrià va celebrar ahir la seva ja tradicional Fira de la tardor i el bolet, un esdeveniment que com a edicions anteriors, comptava amb nombroses activitats. Josep Pena, Director dels SSTT i DAR va oferir el discurs d’obertura, en el que hi van ser presents, entre d’altres, l’alcaldessa Sònia Scafa ,la regidora de cultura Cristina Romero i el regidor de Festes de la localitat veïna de Sant Pol Robert Garcia.

Registres del 71 al 80 de 1396
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 140 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219