Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Monòleg 7 d’amor per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora

27 de febrer de 2019

El pròxim divendres 8 de març, en el marc de les activitats que tindran lloc el dia Internacional de la Dona Treballadora, el Pavelló Municipal acollirà una divertida actuació. Es tracta del monòleg 7 d’amor, que protagonitzarà l’actriu Eugenia Casanova a les 22 hores. Una activitat per riure i passar una estona divertida amb família o amb amics.

El Bisbe de Girona, a càrrec de la missa del passat diumenge a Sant Cebrià

25 de febrer de 2019

Durant aquests dies el Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo i Artigas, està realitzant visites a les diferents parròquies que pertanyen al seu bisbat i que es troben a Maresme i a Tordera. Per aquests motius, la Missa que va tenir lloc ahir a les 10.45 h en el nostre municipi va tenir un caràcter especial, ja que va ser duta a terme pel Bisbe de Girona, Bisbat al qual pertany la parròquia de Sant Cebrià de Vallalta.

Curs de defensa personal gratuït per a dones durant el mes de març

22 de febrer de 2019

Aquest mes de març es posarà en marxa durant tot el mes un curs de defensa personal gratuït només per a dones. Es tracta d’una iniciativa que neix des de l’Ajuntament i que s’impartirà cada dimecres i divendres de 19 a 20 h al gimnàs de l’escola El Pi Gros.  El curs es posarà en marxa el pròxim dia 1 de març i serà impartit per Manuel Fernàndez, que té la categoria del 5è DAN. Es recomana que totes les assistents portin roba còmoda i calçat esportiu durant les classes.

Solucionada la incidència amb l'aigua de Castellar d'Índies

22 de febrer de 2019

Segons l'última anàlisi realitzada, amb data de recepció del 15 de febrer i de finalització amb data d'avui, l'aigua de Castellar d'Índies acompleix correctament amb tots els paràmetres perquè el seu consum sigui apte. Així ho notifica l'últim comunicat emès per la Cooperativa d'aigües de Castellar d'Índies. D'aquesta manera la urbanització dona per tancada la incidència que s'ha perpetuat durant les últimes setmanes i que qualificava l'aigua com a no potable.

Obert el període de presentació de sol·licituds per a participar en la XX edició de la Fira de la Maduixa

22 de febrer de 2019

El pròxim dilluns, 25 de febrer, s'obre el període de presentació de sol·licituds per a participar en la XX edició de la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta. Aquesta edició se celebrarà el dia 28 d'abril de 10 a 20 h. A l'apartat de la dreta es poden trobar tots els documents adjunts necessaris per a realitzar la inscripció per a la parada de producte.

Meditació i Ioga Nidra dos divendres al mes amb les Dones de la Vallalta

21 de febrer de 2019

A partir de demà comença un espai de Meditació i de Ioga Nidra que conduiran Ezequiel Saad i Elisabeth Werlen, impulsats per Dones de la Vallalta. Es tracta d’una tipologia de meditació que està a l’abast de tothom i la qual es fa amb una posició asseguda a terra o en una cadira. S’arriba a aquest moment de meditació a través d’una sessió preparatòria de Ioga Nidra, que aconsegueix calmar la ment sense esforç.

L'ampliació del servei d'autobús, en marxa el 4 de març

20 de febrer de 2019

El pròxim dia 4 de març es posarà en marxa l'ampliació del servei d'autobús a Sant Cebrià de Vallalta. Un canvi que implicarà que el transport públic finalment arribi a tots els indrets del municipi i que farà que els seus usuaris tinguin accés fàcil i ràpid accés a les seves destinacions.

Nova actualització sobre l'estat de l'aigua de Castellar d'índies

19 de febrer de 2019

Des de la Cooperativa d’Aigües de Castellar d’Índies es comunica que en aquests moments ja es troben en vies de solucionar la problemàtica que està afectant l’aigua de la urbanització des de fa unes setmanes. Una solució que s’està allargant a causa de l’exhaustiva anàlisi que s’està duent a terme, de la mà de Sanitat, a totes les instal·lacions d’aigua ubicades a la urbanització.

Actualització sobre l’estat de l’aigua de Castellar d’Índies

14 de febrer de 2019

La Junta Rectora de la Cooperativa de Castellar d'índies, conjuntament amb el Departament de Sanitat, han comunicat a tots els seus abonats  que en aquests moments encara s'està treballant en la regulació del paràmetre afectat a l'aigua de Castellar d´Índies. No obstant, en el comunicat es fa esment que, segons l'última anàlisi realitzada a l'aigua i tot i que la incidència no està al 100% solucionada, la situació de l'aigua ha millorat considerablement en relació amb fa dues setmanes.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor Febrer

14 de febrer de 2019

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Registres del 71 al 80 de 1792
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 180 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219