Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 23 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sortida Water World'17

4 de setembre de 2017

El Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una excursió al parc aquàtic Water World, aquest proper dijous dia 7 de setembre. Les inscripcions finalitzen demà dia 5 de setembre i es poden dur a terme fins a les 18 hores l carrer Miquel Martí i Pol, 2. La sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

1 de setembre de 2017

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i  PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències Els atemptats terroristes comesos a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost de 2017, van provocar la mort de 15 persones i més d’un centenar de ferits i van produir una sensació de por i alarma ...

Tots preparats per la Festa Holi a Castellar d'Índies el dia 19 d'agost

15 d'agost de 2017

La urbanització Castellar d’Índies es vesteix de festa aquest agost. Ho farà aquest proper dissabte dia 19 d’Agost, amb una festa Holi i un berenar popular per a tots els veïns, a l’espai públic del davant del Restaurant Los Arcos.  La festa Holi estarà carregada d’emoció i de colors: tots els que vinguin seran ruixats amb mànegues d’aigua de colors al ritme de la millor música del moment.

Festa de Vistamar dissabte 12 d'agost

7 d'agost de 2017

Dissabte 12 d’agost Vistamar celebrarà, com ja es tradició, la seva festa d’agost englobada dins el programa de la Festa Estiu de la Vila.  Aquesta celebració, amb més de dotze anys d’història, és un clàssic de la urbanització i s’organitza de la mà de la Penya Vistamar, una associació que fa més de quinze anys que existeix, amb el suport de l’Ajuntament del poble. La festa consistirà en una arrossada popular i inflables per als més petits i s’allargarà des de la tarda fins a la nit.

Una nova empresa assumeix el servei neteja de zones verdes

3 d'agost de 2017

El proper dilluns 7 d'agost, una nova empresa de neteja començarà a fer les tasques de neteja de les zones verdes de les urbanitzacions. Aquests treballs s'han endarrerit degut als nous processos de contractació que s’han iniciat aquest any. En aquest sentit, cal recordar que l'empresa adjudicatària de la neteja de les zones verdes va renunciar a la seva adjudicació un cop iniciades les feines, atès que no es veien capaços de complir amb la seva part de compromís.

Mantenim la nostra vila lliure de femtes de gos

2 d'agost de 2017

Aquestes últimes setmanes el Passeig Lluís Companys i el carril bici de Sant Cebrià de Vallalta, han aparegut molt sovint, plens de deposicions canines. La realitat és que és freqüent trobar aquest tipus de brutícia a les esmentades vies, però aquestes últimes setmanes la quantitat de brutícia ha anat significativament en augment.

Xerrada sobre tornada a la feina i alletament a Sant Pol de Mar

1 d'agost de 2017

A Sant Pol de Mar, el grup de suport a la Lactància Maresmar ofereix una interessant xerrada gratuïta, en la que posarà sobre la taula una temàtica en la que moltes famílies se senten perdudes: La tornada a la feina després del postpart, l’alletament i la conciliació.

Interrupció del servei de transport alguns dies d'agost

1 d'agost de 2017

Notifiquem a tots els veïns del municipi de Sant Cebrià de Vallalta que els següents dies no hi haurà servei de transport: -8 d'agost -14 d'agost -16 d'agost -28 d'agost Perdoneu les molèsties.

Nou sistema de recollida de brosses i de voluminosos

31 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta prepara, des de la Regidoria de Medi Ambient, un nou servei de recollida de brossa. Es tracta d’un sistema que implicarà que, gràcies a nous contenidors i noves àrees organitzades per tipus de brossa, s’estableixi un nou sistema de gestió del manteniment de la neteja. S’espera que en pocs mesos aquest nou sistema de recollida de brosses hagi estat ja instaurat al poble.

Ajuda per a tots els particulars que tinguin problemes amb la recepció de la TDT

28 de juliol de 2017

Els nous serveis mòbils LTE que actuen sobre la banda de freqüències de 800 MHz dels principals operadors mòbils, denominats comercialment com 4G, estan comportant determinades afectacions pel que fa a la recepció de la senyal de la Televisió Digital (TDT) dels usuaris particulars de Sant Cebrià de Vallalta.

Registres del 71 al 80 de 1329
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 133 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219