Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El gran recapte d’aliments 2018 busca voluntaris

19 de novembre de 2018

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} Sant Cebrià de Vallalta tornarà a participar a una de les campanyes de recollida d’aliments més famoses: El Gran Recapte d’Aliments. És per això que es busquen voluntaris per formar part d’aquesta campanya que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre, durant tot el dia.

La fira del Bolet es deixa de celebrar per falta de participació

16 de novembre de 2018

Aquest any no s’ha celebrat la Fira del bolet al nostre municipi, un esdeveniment que tenia lloc el primer cap de setmana de novembre de cada any. Des de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori es va prendre aquesta decisió a principis d’aquest any, després de la valoració de l’edició de l’any passat.

Tornen els Projectes Passarel·la i Camins per la integració social i laboral dels alumnes amb risc de fracàs escolar

16 de novembre de 2018

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i d’Educació de Sant Cebrià de Vallalta es torna a posar en marxa una nova col·laboració en l’edició actual dels Projectes Passarel·la i Camins amb els alumnes de l’IES Domènech i Montaner de Canet de Mar i amb l’Institut de Sant Pol de Mar. Dos programes educatius que busquen el mateix: la integració de joves que presenten mancances significatives i desmotivació escolar en el món laboral .

Les garlandes de nadal tornaran a lluir a l’església aquest any

16 de novembre de 2018

L’església de Sant Cebrià tornarà un any més a lluir les típiques garlandes de nadal que hi figuren cada any, des que el 2004 es reprengués la tradició. Una tradició que data del segle XVI i que va quedar aturada durant la dictadura de Primo de Rivera, quan es van prohibir les manifestacions culturals.

Sant Cebrià s'omple de finishers amb la darrera edició de l'Ironkids

15 de novembre de 2018

Sant Cebrià es va omplir de finishers el passat diumenge durant la celebració de l’Ironkinds. Un esdeveniment esportiu que busca premiar valors com la constància, l’esforç i l’esportivitat, per davant de la competitivitat. Per aquests motius tots els participants de la cursa van obtenir la mateixa medalla, un obsequi simbòlic per recompensar l’esforç d’haver finalitzat els recorreguts.

Arxivades per part de la Fiscalia les denúncies que presenten contra l'alcaldessa els seus excompanys de govern

14 de novembre de 2018

La Fiscalia desestima totes les denúncies que presenten contra l'alcaldessa dos dels seus excompanys de govern. Així queda reflectit a la resolució que va arribar amb data d'ahir, 13 de novembre, per registre a l'Ajuntament de Sant Cebrià.

Convocat un Ple de caràcter extraordinari aquest dijous a petició dels regidors d’ERC, PDeCAT i PSC

14 de novembre de 2018

Aquest dijous, dia 15 de novembre, se celebrarà a les 18 h un Ple extraordinari convocat a petició dels regidors Josep Pla Jubany d’ERC, Jordi Marqueño Bassols  del PDeCAT i de Mònica Gsrcia  Ruizdel PSC. Es tracta d’una opció que s’estableix a l’article 28 del Reglament Orgànic Municipal (ROM) i on s’atribueix la possibilitat que una tercera part dels regidors del consistori té dret a la convocatòria d’un Ple extraordinari on puguin presentar els punts que aquests considerin oportuns.

Es volen incorporar nous espais de Sant Cebrià al Parc del Montnegre i el Corredor

12 de novembre de 2018

Des de fa un any es treballa en la modificació del Pla Especial d'Interès Natural (PEIN) del Parc del Montnegre i el Corredor, amb l'objectiu d'incorporar nous territoris dins d'aquest espai natural. Un espai constituït l'any 1989 i que a l'actualitat compta amb 15.010 hectàrees i del qual Sant Cebrià de Vallalta en forma part, conjuntament amb 13 municipis més.

Representants i delegats sindicals exigeixen l'aprovació de les pujades retributives dels treballadors municipals

12 de novembre de 2018

Els representants sindicats d'UGT i Comissions Obreres i els treballadors municipals delegats dels mateixos sindicats van reunir-se el passat dijous amb l'alcaldessa i amb la secretària de l'Ajuntament en una Comissió paritària on es van aprovar els ajuts socials a què els treballadors del consistori tenen dret per conveni.

Sopar Solidari per La Marató

9 de novembre de 2018

El dissabte 24 de novembre se celebrarà un sopar solidari per recaptar fons per La Marató de TV3 que aquest s'uneix a una lluita tan necessària com és la del càncer. El sopar s'organitzarà al Pavelló Municipal de Sant Cebrià a les 21 h i constarà d'amanida, patates xip, olives, pa amb tomàquets, embotits, postres, pa, vi i aigua.

Registres del 71 al 80 de 1718
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219