Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La participació de les eleccions generals es dispara 15 punts i posiciona ERC com a força més votada a Sant Cebrià

29 d'abril de 2019

Esquerra Republicana de Catalunya es va imposar clarament com la força més votada durant les eleccions generals celebrades ahir 28 d’abril.  Amb un total de 617 vots, un 33,01%, va duplicar gairebé els resultats obtinguts el 2016 amb els que es va posicionar amb 328 vots com a segon partit més votat. En segon lloc i amb 285 vots (15,25%) els va seguir JxCat que va igualar gairebé el nombre de vots amb el PSC, que va obtenir 283 (15,14%) vots.

Gran participació per la vintena edició de la Fira de la maduixa

29 d'abril de 2019

Molts cebrianencs i cebrianenques van acostar-se ahir a la vintena la Fira de la maduixa en una de les edicions amb més participació dels últims anys. Els fets que, encara que estigués núvol, el dia aguantés sense pluja i que moltes persones haguessin de desplaçar-se per votar a les eleccions generals, van influir segurament en què aquesta edició fos una de les més concorregudes de les últimes etapes.

El Pi Gros reparteix els premis guanyadors del certamen literari de Sant Jordi 2019

29 d'abril de 2019

L'escola el Pi Gros va realitzar el passat divendres l'entrega de premis del certamen literari que se celebra cada dos anys amb motiu de Sant Jordi. Una activitat que encoratja els alumnes a endinsar-se en el món de l'escriptura des de ben petits i que es treballa des de l'aula com a feina d'expressió escrita. En l'edició del certamen d'enguany s'hi han presentat tots els alumnes des de primer fins a sisè de primària amb un total de 226 candidatures.

Els alumnes de P5 del Pi Gros visiten l'ajuntament

29 d'abril de 2019

La setmana passada els alumnes de P5 del CEIP El Pi Gros van visitar l’edifici de l’ajuntament on, acompanyats per l’alcaldessa i dues educadores, van fer un petit recorregut per veure els diferents espais que formen l’edifici municipal. 

Horaris 2019 Sala Polivalent

29 d'abril de 2019

La Sala Polivalent és un equipament públic en el qual s'hi desenvolupen activitats diverses adreçades a diferents públics.

Noves modalitats per comunicar el canvi de vehicle a la DGT

29 d'abril de 2019

Des de la DGT s’han incorporat dues noves modalitats  per comunicar el canvi de domicili del vehicle: Per via telefònica mitjançant el 060  D’acord amb la informació facilitada per la Prefectura Provincial de Trànsit i pel propi servei del 060, cal tenir en compte el següent:   Qui pot sol·licitar el canvi de domicili per aquesta via? Únicament els titulars de vehicles que siguin persones físiques, ...

Tot a punt per la vintena edició de la Fira de la Maduixa

26 d'abril de 2019

Sant Cebrià està a punt per a la vintena edició de la Fira de la Maduixa, un dels esdeveniments més destacats que se celebren a la nostra vila. Serà el pròxim dia 28 d’abril, a la zona esportiva, lloc on se situarà el recinte firal principal de 10 a 20 h. A més, com de costum, al llarg del tot el dia tindran lloc un munt d’activitats que estan adreçades a diferents tipus de públics.  A la fira s’hi podran trobar parades de venda de maduixa local per part dels productors del poble.

Portes Obertes de l'escola bressol El Rial

26 d'abril de 2019

Demà 27 d’abril de 2019  tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’escola bressol El Rial. Durant les portes obertes, l’escola bressol municipal donarà a conèixer el seu projecte educatiu, basat en una escola conscient, respectuosa i activa.  Serà a les 10.30 h a l’escola bressol El Rial al Passeig de la República, 2.

I Cursa Maresme en marxa contra el càncer a Canet de Mar

26 d'abril de 2019

El Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza la I Cursa Maresme en marxa contra el càncer. Serà el pròxim diumenge 5 de maig a Canet de Mar, amb el Passeig Marítim com a punt de sortida a les 10 h del matí.  L’activitat consistirà en una cursa amb una única distància de cinc quilòmetres adaptada a tots els públics, que també es podrà fer a peu.

Demà s'obre el termini per optar a les places de titular i substitut per al Jutjat de Pau de Sant Cebrià

24 d'abril de 2019

Demà, dia 25 d'abril de 2019, s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds per les places de titular i substitut de jutge o jutgessa de Pau de Sant Cebrià de Vallalta. Els requisits per poder optar a les places són ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar incurs en cap de les causes d'incapacitat previstes a l'article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

Registres del 71 al 80 de 1845
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 185 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219