Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Festa Municipal de cap d’any a la vista!

30 de novembre de 2018

Queda només un mes per acomiadar l’any. En aquest sentit, un any mes, des de l’Ajuntament s’organitza una revetlla de Cap d’any popular amb sopar de gala i animació musical, que tindrà lloc al pavelló municipal a partir de dos quarts de deu de la nit del 31 de desembre. La festa  inclou un menú tancat amb entrants, primer i segon plat, postres, cava, vi, raïm i cotilló,  anirà a càrrec del Càtering Viñolas i música en directe i ball vindrà de la mà de l’orquestra Slalom.

Els més grans de Sant Cebrià gaudeixen del Dia de la Vellesa

29 de novembre de 2018

Sant Cebrià va celebrar ahir el dia dels seus grans, on a través d'una jornada amb diferents actes va retre homenatge a aquest col·lectiu. La festa va començar, a les 11 h del matí, amb la tradicional Missa d'Homenatge on els nens i nenes de quart del CEIP El PI Gros van dedicar una cantada a les persones grans del municipi, a les que després aquests mateixos infants van obsequiar amb la lletra de la cançó.

Nou número de la revista municipal Viu Sant Cebrià

27 de novembre de 2018

Ja ha sortit a la llum un nou número de la revista municipal Viu Sant Cebrià, una publicació que aborda l’actualitat municipal dels últims mesos al nostre municipi.  En portada, i com a tema protagonista, es parla sobre la Festa Major d’enguany, però també es tracten molts altres punts que afecten el municipi amb temes relacionats amb la cultura, l’educació, hisenda, medi ambient o urbanisme, entre d’altres.

Els treballadors de l’Ajuntament fan una aturada per condemnar l’agressió a una treballadora social de Salt

27 de novembre de 2018

Divendres 23 de novembre un home va apunyalar una treballadora social del consorci el Benestar Social de la gironina localitat de Salt.

Més de dues-centes persones s’uneixen a Sant Cebrià per La Marató

26 de novembre de 2018

Dissabte passat Sant Cebrià es va unir per contribuir amb una nova edició de La Marató. Més de dues-centes persones van assistir a una vetllada que constava d’un sopar i d'animació musical amb una missió molt clara: ajudar a recollir fons per la lluita contra el càncer. Una elevada participació que va suposar una recaptació aproximada de 1.300 euros, tot i que les xifres oficials es tindran un cop s’hagi efectuat el recompte.

El CAP de Sant Cebrià s’adscriu a la vaga de cinc dies

26 de novembre de 2018

El Centre d’Atenció Primària de Sant Cebrià de Vallalta s’adscriu a la vaga de treballadors d’aquest col·lectiu. Durant cinc dies aquest CAP no comptarà amb metges amb motiu de protesta per les condicions de treball que pateixen els professionals de la salut, els quals afirmen que d’ençà que va començar la crisi hi ha 900 metges menys i que han perdut un 30% de la seva nòmina.

Experiència micològica per l’entorn natural de Sant Cebrià

26 de novembre de 2018

Un grup de 12 persones va dedicar el matí de diumenge a conèixer una mica més de prop l'entorn natural del nostre municipi gràcies a una passejada organitzada des de l'Ajuntament de Sant Cebrià i l'Escola de Natura del Corredor. A l'activitat, que va tenir una durada aproximada de 2,5 hores, els assistents es van poder endinsar una mica més en el món dels bolets gràcies a la col·laboració de dos guies especialitzats en micologia.

Els aiguats provoquen un elevat nombre d’incidències en el municipi

23 de novembre de 2018

Els aiguats dels dies 16 i 19 de novembre van causar un elevat nombre d'incidències a Sant Cebrià de Vallalta. Aquests episodis intensos de pluja han provocat esllavissades, despreniment de terres, descalçament del paviment asfàltic o planeitat del terreny a diversos camins d'accessos i passatges del territori municipal.

Passejada amb un micòleg

21 de novembre de 2018

Aquest dissabte tindrà lloc una passejada amb un micòleg. Una activitat que s’organitza des de l’Ajuntament de Sant Cebrià on, a través d’un especialista en micologia de l’Escola de Natura del Corredor, podrem observar de prop les rodalies del nostre municipi, endinsant-nos una mica més en el món dels bolets, al mateix temps que gaudim d’una passejada pel nostre entorn.

L’Escola bressol El Rial presenta aquest dissabte “Som so”, un projecte d’educació musical primerenca

21 de novembre de 2018

La Sala Polivalent acollirà aquest dissabte a les 10 del matí la presentació del projecte "Som so". Un projecte d'educació musical per nens i nenes de 0 a 3 anys de l'Escola Bressol El Rial i de MUSICOP Cooperativa que promou el treball del so i la música com a forma d'expressió innata, des de la mateixa constitució de l'individu.

Registres del 61 al 70 de 1718
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219