Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nova temporada amb canvis a la graella a Ràdio Sant Cebrià

4 d'octubre de 2018

La nova temporada de ràdio a Sant Cebrià arriba amb nous canvis a la graella, a la que s'incorporen nous espais, que se sumen als preexistents, ampliant l'oferta de programació. Nous programes com "L'art de no fer" que, conduït per Matilde Romagosa, tractarà sobre teràpies i relaxació, amb l'objectiu de donar eines a l'oient a alliberar tensions i a transformar les seves emocions.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

3 d'octubre de 2018

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Vine a donar sang a Sant Cebrià!

3 d'octubre de 2018

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

El casal d’avis estrena temporada de noves activitats

3 d'octubre de 2018

El Casal d’avis municipal estrena temporada amb una agenda d’activitats per tots els gustos. Les activitats que s’hi podran fer són ben diverses i van des de música en directe fins a tallers de cuina o de ganxet. Els dies en els que hi hagi animació musical en directe estaran oberts a tothom, però pels tallers caldrà inscriure’s prèviament. Per demanar informació o per realitzar les inscripcions es podrà fer presencialment al Casal d’avis o a través del telèfon 676362476.

Jornada de portes obertes amb “Strawberry Fields Cor”

3 d'octubre de 2018

Els membres del grup coral “Strawberry Fields Cor” obren les portes dels seus assajos, convidant a tot aquell que s’hi vulgui animar a passar una bona estona cantant cançons populars i aprenent la tècnica de cant.  Serà dilluns vinent, 8  d’octubre, en el que faran una aula oberta, perquè tothom vegi com treballen, amb ànims d’animar més gent a que s’uneixi en aquest grup musical. 

Resultats del concurs Mil·lenari 2018

3 d'octubre de 2018

El passat dia 13 de setembre es va realitzar les votacions del concurs de dibuix del logotip del Mil·lenari 2019. El jutjat format per Joan Torrent, com a membre del CESC, Anna Rodon, professora d'institut d'Arts plàstiques, Anna Solanells, Funcionària de l'Ajuntament i llicenciada en Belles Arts, i Concepció Bota Borell i Carles Martínez, com a vilatans, va valorar els vuit projectes que van participar.

David Fabregat i Gabriel Ruiz, classificats en les primeres posicions del Torneig d’escacs de Festa Major

2 d'octubre de 2018

Dissabte 29 de setembre es va celebrar la vint-i-novena edició del Torneig d’escacs de Sant Cebrià de Vallalta. Sota l’organització d’Oliver Garcia, encarregat d’aquest campionat des de fa vint-i-cinc anys, el certamen va aglutinar un total de quinze participants, d’entre els que aquest any va destacar la presència de joves participants, d’edats compreses entre els 10 i els 12 anys.

Sant Cebrià rep la visita d’alguns ciutadans de la vila agermanada Saint-Cyprien del Rosselló per Festa Major

2 d'octubre de 2018

Un total de 36 persones, membres del comité de jumelage i de l’associació Terra i Mar de Sant Cebrià del Rosselló, es van personar al nostre municipi a quarts de sis de la tarda de dissabte. Una tarda de Festa Major en la qual, rebuts a l’Ajuntament per part de l’alcaldessa Sònia Scafa, van realitzar una visita pels punts més emblemàtics del municipi, com són l’església i Can Coris.

La Festa Major finalitza amb un bon balanç

2 d'octubre de 2018

La vesprada de diumenge 30 de setembre va acabar oficialment la Festa Major de Sant Cebrià de Vallalta. Una festa que ha culminat amb un bon balanç amb activitats diverses com el monòleg de Toni Albà, el ball de Festa Major de l'Orquestra Rosaleda, jocs gegants, diversos balls de festa major o les actuacions teatrals del Príncep Totilau i A mitges.

Conta contes al Pati del Punt Jove

2 d'octubre de 2018

Aquest dijous 4 d’octubre Núria Clemares, a través del Bibliobús Montnegre, durà a terme un conta contes amb la història “Va d’enganyifes”, on un munt de personatges trapelles es posaran en un bon embolic fent bromes. L’activitat serà a les 17 h al pati del Punt Jove. 

Registres del 61 al 70 de 1670
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 167 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219