Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Xerrada sobre literatura infantil a l’escola bressol El Rial divendres 17 de maig

14 de maig de 2019

Aquest divendres 17 de maig, a les 18.30 h, l’escola bressol municipal El Rial durà a terme una xerrada per introduir el públic a la descoberta de les potencialitats dels contes infantils. Sota el nom “Apropar-nos als contes infantils”, Esteve Guardiola, llibreter i expert en literatura infantil, serà l’encarregat de conduir aquest col·loqui. L’esdeveniment és gratuït i està adreçat a pares, mares, avis, educadors, pedagogs i tots aquells que tinguin interès en el món de la infantesa.

Sant Cebrià celebra la seva arrossada popular

13 de maig de 2019

130 persones es van reunir ahir per gaudir de l'arrossada popular que es va celebrar al nostre municipi. Aquest acte primaveral, que forma part de les celebracions de l'any del Mil·lenari, es va desenvolupar en una jornada que va transcórrer sense incidències i de la qual el músic Parry va ser un dels protagonistes principals. La seva música, formada en la seva majoria per balls tradicionals de saló com pasdobles i valsos, va posar ritme a la festa fins quarts de set de la tarda.

Tall del subministrament elèctric d’Endesa a Can Palau divendres 17 de maig

13 de maig de 2019

Aquest pròxim divendres, 17 de maig, la companyia Endesa efectuarà un tall del subministrament elèctric d’una hora i mitja aproximadament, per treballs de manteniment a la urbanització de Can Palau. L’horari previst per tall serà d’11.30 h fins a les 13 h. S’adjunta a l’apartat de la notícia el comunicat oficial d’Endesa.

"Chacras", el nou espai de Dones de la Vallalta per a l'aprofundiment i la descoberta

10 de maig de 2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} Chacras. Aquesta és la nova temàtica d’aquest nou taller que impartirà Elisabeth Werlen de Dones de la Vallalta. Un espai per al vigor energètic a partir del ioga nidra i de la meditació en el que Werlen convidarà els assistents a l’aprofundiment i a la descoberta durant les sessions.

El càmping La Verneda ofereix una vacant de monitor/a d'activitats socioculturals i d'animador turístic

10 de maig de 2019

El càmping La Verneda ofereix una vacant de monitor/a d'activitats socioculturals i d'animador turístic. 

Es cerca un perfil que tingui aptituds com iniciativa, creativitat i un bon tracte social, que pugui dur a terme l'organització del calendari d'activitats d'animació al càmping (esports, coreografies, tallers, espectacles, aquagym i zumba), adreçat especialment a nens i nenes, però també activitats per a adolescents i adults.

Sant Cebrià es prepara per al Casal d'estiu

9 de maig de 2019

Un any més, torna el Casal d'estiu al nostre municipi. Un projecte que té previst arrencar el dia 25 de juny i que s'allargarà fins al 26 de juliol amb horari de 8 a 16 h. Aquest espai, pensat per a infants i adolescents des de 3 fins a 14 anys, té per objectiu que els participants gaudeixin de les vacances escolars a través de diverses activitats, com ara el joc, l'esport o la descoberta de l'entorn.

Afectacions al municipi durant l'IRONMAN 2019

7 de maig de 2019

El pròxim 19 de maig de 2019 la prova esportiva Ironman passarà per Sant Cebrià de Vallalta. Serà entre les 6.30 h i les 12.30 h i aquestes seran les afectacions que la prova causarà en el municipi: El trànsit a la carretera BV5128 estarà restringit. Hi haurà un carril habilitat des de la sortida de l'autopista fins al carrer Centre. No es podrà accedir ni a Sant Pol de Mar ni a Sant Iscle de Vallalta.

Ampliat el termini per adquirir tiquets per l'arrossada del dia 12 de maig

3 de maig de 2019

El pròxim dia 12 de maig a les 14 h se celebrarà una arrossada popular al nostre municipi organitzada per l'Ajuntament, en el marc de les activitats de l'any del Mil·lenari. L'acte,  que estarà acompanyat per la música en viu de Parry i, que tindrà un cost de 15 € per persona, inclourà una amanida i un plat de paella mixta. Tots aquells que vulguin assistir hauran d'adquirir tiquets amb antelació a les oficines municipals d'atenció al ciutadà.

Tallers d'emancipació al Pi Gros per afavorir l'esperit emprenedor i l'autonomia dels nens i les nenes

3 de maig de 2019

Afavorir l'esperit emprenedor, l'autonomia i l'emancipació infantil i juvenil en el municipi. Aquest és l'objectiu dels tallers d'emancipació que tindran lloc el pròxim 14 de maig a l'escola El Pi Gros i que estan adreçats als nens i nenes de 6è de primària. Una activitat que tot i que es farà principalment al matí, també s'obrirà a la tarda per als nois i noies que participen del servei "Hivernacle, un espai on créixer".

Oberta la convocatòria dels ajuts de menjador per a escoles públiques pel pròxim curs

2 de maig de 2019

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al pròxim curs 2019-2020. Una prestació destinada a ajudar econòmicament al pagament del menjador escolar a l’alumnat de primària de centres educatius sufragats amb fons públics. El termini per a la presentació de les sol·licituds es posarà en marxa el pròxim 13 de maig i finalitzarà el 5 de juny.

Registres del 61 al 70 de 1845
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 185 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219