Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 1 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Tot a punt per la rua de Carnestoltes

19 de febrer de 2020


carnaval

Aquest dissabte a la tarda se celebrarà la rua de Carnestoltes de Sant Cebrià de Vallalta. Començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça 11 de Setembre i passarà pels carrers Ausiàs March, avinguda Maresme i acabarà al pavelló municipal. La cercavila estarà amenitzada pels Perkuvallalta i una mascota molt especial. A les set de la tarda hi haurà la festa amb Coloraines i després es farà l’entrega de premis a les millors disfresses.

Afectacions al trànsit en motiu de la rua de Carnestoltes

19 de febrer de 2020


afectacions transit rua

El proper dissabte dia 22 de febrer hi haurà afectacions al trànsit en motiu de la rua de Carnestoltes. En concret, des de les 15h no es podrà estacionar ni circular als carrers Ausiàs March i Miquel Martí i Pol. Els carrers adjacents tindran la mateixa afectació. Si teniu el pàrquing en algun dels carrers per on passarà la rua, us aconsellem que retireu el vehicle abans de les 15h en cas de necessitar-lo. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la Policia Local al telèfon 666.52.

Avís Tall subministrament elèctric a la urbanització Can Domènech el 18/02/2020

17 de febrer de 2020


avis tall

La companyia Endesa ens ha informat que aquest dimarts 18 de febrer portarà a terme tasques de manteniment a la línia elèctrica de la urbanització Can Domènech de Sant Cebrià de Vallalta i que, per aquest motiu, hi haurà una interrupció del subministrament elèctric a l’Avinguda Andalusia i al carrer Montilla entre les 9 i les 14h.

El Bibliobús Montnegre no donarà el servei habitual avui dijous per una avaria

13 de febrer de 2020

El Bibliobús Montnegre està a l'espera de resoldre una incidència mecànica. Per aquest motiu avui dijous 13 de febrer no podrà donar el servei habitual a Sant Cebrià de Vallalta. Gràcies per la comprensió i disculpeu les molèsties.

Primera trobada entre Ajuntament i entitats locals

11 de febrer de 2020


reunió entitats

Amb la voluntat de crear sinergies entre les activitats que organitzen les entitats al llarg de l’any i les que programa l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, l’equip de govern va convocar els representats de les entitats locals el passat dijous. En total n’hi van assistir 18 i es va acordar fer una trobada trimestral per veure quines activitats hi havia programades i saber qui hi podia col·laborar.

Taca’t per càncer infantil, aquest dissabte a Sant Cebrià de Vallalta

10 de febrer de 2020


xocolatada solidària

L’AMPA El Pi Gros s’ha unit a la iniciativa de l’Hospital Sant Joan de Déu per organitzar una xocolatada solidària el proper dissabte 15 de febrer. Trobareu la paradeta al mercat de Sant Cebrià de Vallalta, al carrer Esplanada, de les 9.30h a les 12.30h. El donatiu de cada xocolata amb melindros serà d’1,5€. L’import recaptat es cedirà íntegrament a projectes d’investigació i tractament del càncer infantil que realitza Sant Joan de Déu. Us hi esperem!

Línia d’ajuts de l’Estat pel temporal Glòria a particulars

5 de febrer de 2020


informació

Des de l’Ajuntament us informem que l’Estat espanyol té obertes les ajudes recollides en el Reial Decret 307/2005 de 18 de març, pel qual es regulen les subvencions en atenció a determinades necessitats derivades de situacions d'emergència o de naturalesa catastròfica, i s'estableixen els procediments per a la seva concessió (subvencions existents, normativa sempre en vigor). Podeu disposar de tota la informació a la pàgina web: http://www.proteccioncivil.

Fundació Humana recull al 2019 gairebé 10 tones de tèxtil recuperades a Sant Cebrià de Vallalta

4 de febrer de 2020


fundació humana

Fundació Humana ha recollit gairebé 10 tones de tèxtil a Sant Cebrià de Vallalta durant el 2019. L’any passat, els donants van dipositar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzaven als contenidors de color verd de la Fundació. El servei de recollida selectiva del tèxtil és gratuït i representa un estalvi per als municipis adherits com Sant Cebrià de Vallalta.

Memòria de Seguretat Local 2019

3 de febrer de 2020


policia local

Compromesos amb la transparència, el govern de Sant Cebrià de Vallalta fa pública la Memòria de Seguretat Local 2019 que ha elaborat la Policia Municipal. En el document adjunt s’hi poden consultar el conjunt de serveis relacionats amb diferents àrees duts a terme per aquest cos policial local durant l’any 2019. L’objectiu principal és donar a conèixer els diferents àmbits on més requeriments i/o actuacions es duen a terme.

Sant Cebrià de Vallalta es declara Zona afectada greument per una emergència de protecció civil

31 de gener de 2020


temporal Gloria

El ple del mes de gener de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta celebrat aquest dijous a la nit, ha aprovat per unanimitat declarar el municipi “Zona afectada greument per una emergència de protecció civil” arran dels efectes del temporal Glòria. L’equip de govern ha valorat els danys ocasionats pel temporal al municipi amb un valor de 845.000 euros. Així ho va exposar l’alcalde, Albert Pla, al Consell d’Alcaldies que es va celebrar dimarts a la seu del Consell Comarcal.

Registres del 61 al 70 de 1723
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 173 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219