Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Les inscripcions per l'Ironkinds de diumenge podran fer-se a través de telèfon o de manera presencial el mateix dia

8 de novembre de 2018

A causa d'una incidència tècnica al web oficial d'Ironkids el sistema d'inscripcions online no funciona correctament. Per aquests motius, tots aquells interessats a inscriure's a la cursa, que tindrà lloc aquest diumenge al nostre municipi, ho podran fer a través del número de telèfon 617654855 on hauran de demanar per la Isabel Ortiz,la persona encarregada de fer la gestió.

Xerrada informativa per fer pràctiques a l’estranger

8 de novembre de 2018

El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ha organitzat una sessió informativa sobre TLN Mobilicat, la beca per fer pràctiques a l’estranger destinada a persones beneficiàries de Garantia Juvenil.  La xerrada tindrà lloc el dia 13 de novembre de 10 a 12 h al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró, on la Fundació BCN FP, la Fundació Catalunya Voluntària, Probens i Nexes parlaran sobre els seus projectes.

Tot preparat per la Festa de la Vellesa

7 de novembre de 2018

Cada any per aquestes dates Sant Cebrià celebra la Festa de la Vellesa, un esdeveniment que ret homenatge a les persones grans veïnes del municipi. En aquest sentit l’Ajuntament organitza, gràcies a la col·laboració de l’entitat La Caixa, una jornada d’actes prevista pel proper dimecres 28 de novembre.

La música de Lluís Serra torna al Casal d’avis aquest divendres

6 de novembre de 2018

Aquest divendres el Casal d’avis torna a organitzar una tarda de música amb Lluís Serra. Serà a partir de les 18 h al bar del casal, on també se servirà berenar a preus populars. 

El mal temps no desllueix la Castanyada

5 de novembre de 2018

El mal temps no va aturar la festa de la Castanyada a Sant Cebrià. Una festa que des de fa anys també celebra la tradició americana de Halloween i que des del nostre municipi es va festejar amb una exhibició terrorífica de patinatge i amb dos passatges del terror: un per adults i un per a infants.

Se celebra un any més la trobada anual de l’Associació del Casal d’avis

5 de novembre de 2018

El dinar de l’Associació del Casal d’avis va tenir lloc aquest passat dissabte dia 3 de novembre. Una trobada anual que organitza l’Associació del Casal d’avis i que es va celebrar al restaurant La Hacienda, comptant amb la participació aproximada d’unes 90 persones.  L’alcaldessa va assistir com a convidada, conjuntament amb la Lourdes Coll, que és l’encarregada de la gestió del bar del Casal d’avis.

La marca comercial, el nou curs per implementar o crear una marca

5 de novembre de 2018

Els propers dies 12, 14 i 19 de novembre de 2018 es portarà a terme al Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda del Mar el curs La marca comercial, impartit per l’empresa Geneàlia. L’objectiu d’aquest és que els alumnes assoleixin els coneixements necessaris a l'hora d'implementar o crear una marca, ja sigui per a la seva pròpia empresa o negoci, o per una externa, i realitzar campanyes de publicitat per encaminar-la a l'èxit.

El Punt Jove i l’Hivernacle es tornaran a posar en marxa com a projecte conjunt

30 d'octubre de 2018

El passat mes de juliol va finalitzar la contractació del servei del Punt Jove i de l'Hivernacle, que havien estat fins ara gestionats per dues empreses diferents: Nara i la Fundació Pere Tarrès.

Es busquen voluntaris per la cavalcada de reis 2019

30 d'octubre de 2018

Des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es busquen voluntaris per participar en la Cavalcada de Reis de 2019. Així ho expressa en un missatge en forma de comunicat on el reis d'Orient es dirigeixen als veïns de Sant Cebrià perquè entre tots contribueixin a fer del vespre del cinc de gener una nit màgica. Les inscripcions es podran fer a l'ajuntament de dilluns a divendres en el taulell d'atenció ciutadana o trucant al 937631024 en horari de 9 a 14 h.

Els alumnes del Pi Gros visiten l’ajuntament

30 d'octubre de 2018

La setmana passada els alumnes de tercer del CEIP El Pi Gros van visitar l’edifici de l’ajuntament on, guiats per l’alcaldessa, van fer un recorregut on van poder veure els diferents espais que formen l’edifici municipal. Les oficines dels tècnics, el saló de plens o el despatx d’alcaldia són alguns dels punts més destacats de la visita, que va finalitzar amb l’entrega d’una medalla per part de l’alcaldessa als diferents alumnes.

Registres del 61 al 70 de 1697
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219