Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CONSELLS D'AUTOPROTECCIÓ DAVANT DELS INCENDIS FORESTALS

24 de juliol de 2018

Us adjuntem un seguit d'enllaços i documents per fer front a les situacions d'incendi forestal i per prevenir-les.

Curs gratuït a Sant Iscle “Tens una idea de negoci? Vols crear la teva pròpia empresa/ocupació?”

24 de juliol de 2018

L'Àrea de Promoció Econòmica de Sant Iscle de Vallalta ha organitzat un curs gratuït per a persones emprenedores i que es trobin en situació d'atur. La idea és ajudar a fer realitat possibles projectes de negoci i d'emprenedoria a aquells que tenen idees però que sovint no saben com materialitzar-les.

Assemblea informativa sobre els projectes d’enllumenat

24 de juliol de 2018

El passat divendres, 20 de juliol es va dur a terme l'assemblea oficial informativa "El poble pregunta, l'ajuntament respon", on es va presentar els projectes d'enllumenat que s'han executat per dur a terme a les urbanitzacions Can Palau i Vistamar del nostre municipi. La reunió va comptar amb la presència dels tècnics especialitzats que s'encarreguen del projecte.

Incidència amb la cobertura telefònica a Sant Cebrià de Vallalta

23 de juliol de 2018

Des de la tarda de diumenge alguns indrets del municipi han presentat una manca de cobertura, afectant també en alguns casos a les línies de telefonia fixa. Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) s'està coordinant l'incident, conjuntament amb el Centre de Telecomunicacions, reclamant el problema a la companyia de telèfons encarregada i demanant la revisió del restabliment del servei.

Caiguda d’un arbre al carrer Mirador de Grimola

23 de juliol de 2018

Al voltant de les 19,15 h de la tarda d'aquest passat diumenge, la Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta va rebre un avís des del 112, per informar sobre de la caiguda d'un arbre al carrer Mirador de Grimola. La caiguda de l'arbre es va produir des d'una propietat privada, afectant la via pública i a un arbre que estava aparcat a aquesta.

La Festa d’Estiu conclou després d’un cap de setmana ple d’activitats diverses

17 de juliol de 2018

Sant Cebrià descansa després d’un cap de setmana amb l’agenda a vessar d’activitats. I és que la Festa d’Estiu d’enguany ha concentrat tots els esdeveniments en tres dies, on grans i petits han trobat el seu espai per passar-s’ho allò més bé. La Festa Cubana, organitzada per Sant Cebrià Actiu, va culminar convertida ja en una tradició, on prop de 120 assistents van poder ballar al ritme cubà amb mojitos, degustant un tastet de gastronomia típica cubana.

Sant Cebrià Futbol Sala organitza un torneig de futbol sala aquest agost

17 de juliol de 2018

Sant Cebrià Futbol Sala organitza un torneig d'estiu els dies 4 i 5 d'agost. El preu que s'han de pagar és de 150 euros per equip, per jugar un mínim de tres partits. El torneig, que es jugarà al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta, repartirà la quantitat de 300 € de premi per al primer equip classificat i 150 € per al que quedi en segon lloc. També hi haurà trofeus pels tres primers equips i trofeus per al màxim golejador i pel porter menys golejat.

Activat el Pla INUNCAT i alerta sobre les rieres

16 de juliol de 2018

Protecció Civil activa el  Pla d'emergències INUNCAT i alerta sobre les rieres. En aquest sentit és possible que es produeixin augments sobtats del nivell de l'aigua de rius, rieres i altres cursos fluvials a qualsevol municipi de la comarca del Maresme, mentre duri l'avís d'observació i previsió del SMC.

Assemblea informativa municipal sobre els projectes d’enllumenat de Can Palau i Vistamar

16 de juliol de 2018

El Consistori Municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una assemblea oficial informativa amb l'objectiu de fer extensius a tots els veïns del municipi els projectes d'enllumenat de Vistamar i Can Palau, que seran presentats al Ple del dia 26 de juliol per a la seva aprovació definitiva.

Matrícula oberta per als cursos de preparació per la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior

16 de juliol de 2018

L'Escola d'Adults Maria Sans de Canet de Mar ha obert el període de matriculació per al curs de preparació per la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. El període d'inscripció és del 9 de juliol fins al 27 en horari de 9 a 14 h. Els cursos de preparació per a la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà estan destinats a persones que tinguin 17 anys o que el facin el mateix any en el qual es realitzarà la prova (2019).

Registres del 51 al 60 de 1613
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219