Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Vine a donar sang a Sant Cebrià

15 de desembre de 2017

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

Visita les garlandes de nadal a l’església de Sant Cebrià

14 de desembre de 2017

Des del dia 24 de desembre fins el 6 de gener es podran visitar les garlandes de nadal, que lluiran a l’església del nostre municipi, com és tradició, amb motiu de l’època nadalenca.  L’horari de visita serà de caps de setmana i festius d’11.30 a 14.00 h als matins i de 17.00 a 20.00 h a les tardes.

Vine a veure el pessebre de Sant Cebrià de Vallalta

14 de desembre de 2017

El Pessebre de Sant Cebrià, realitzat per molts dels veïns i veïnes del nostre municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament, estarà exposat des del dia 24 de Desembre fins el 6 de Gener al Porxo de Can Coris, a la Plaça de l’Església. La inauguració es farà amb una cantada de nadales populars i tindrà lloc el dia 24 de desembre a les 11.30  fins a les 14h. L’horari de visita serà d’11.30 a 14.00 h als matins i de 17.00 a 20.00 h a les tardes.

Sant Cebrià estrena llums de nadal

14 de desembre de 2017

Sant Cebrià estrena temporada nadalenca amb nova decoració de llums de nadal, després de que les antigues hagin estat substituïdes per unes més actuals que segueixen una línia estilística més uniforme per a tot el municipi. El motiu de canvi és el mal estat en el que estaven les antigues llums de neó, ja que la majoria tenia llums foses i parts malmeses que ja no podien ser reparades.

Avui dijous 14 el Bibliobús Montnegre no podrà venir a Sant Cebrià

14 de desembre de 2017

El bibliobús Montnegre està avariat i davui dia 14 no podrà donar servei a Sant Cebrià tal i com estava previst.  De moment encara no se sap segur si el proper dijous, últim dia abans de l'aturada nadalenca, es podrà donar servei. Se us informarà puntualment. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies,

Sant Cebrià ret homenatge als més grans en el “Dia de la Vellesa”

13 de desembre de 2017

Un cop l’any Sant Cebrià de Vallalta ret homenatge a la seva gent gran en una festa en la que, gràcies a la col·laboració econòmica entre Caixabank i l’ajuntament, es convida a un dinar festiu a tots aquells veïns majors de seixanta cinc anys. Aquesta celebració va tenir lloc ahir dia 12 de desembre i va comptar amb una gran participació de tots aquells cebrianencs grans en una festa de germanor en la que van esdevenir protagonistes per un dia.

El Consell d’Urbanitzacions aclareix qüestions sobre el proper enllumenat de les urbanitzacions

11 de desembre de 2017

La regidoria d’urbanisme va realitzar el passat 30 de novembre un consell d’urbanitzacions amb representants de les urbanitzacions del municipi, per tal de tractar qüestions relacionades amb el projecte d’enllumenat que s’està duent a terme a l’actualitat a Vistamar i a Can Palau i que es realitzarà en un futur proper a Castellar d’Índies.  Durant la reunió, es va tractar el procés que s’estava seguint a l’hora d’implantar l’enllumenat en les diferents urbanitzacions del municipi.

Nova renda garantida de ciutadania

7 de desembre de 2017

Els Serveis Socials municipals informen sobre la nova renda garantida de ciutadania (RGC), aprovada pel Parlament de Catalunya aquest estiu i a la que hi poden accedir, de forma general, aquelles persones que no disposin de recursos o no en tinguin prou per cobrir les necessitats bàsiques.

Consells de seguretat per a les persones grans amb objectiu de reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents

4 de desembre de 2017

Amb motiu que els pensionistes rebin el cobrament de la paga doble amb seguretat, els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu per fer arribar consells adreçats a les persones grans. L’objectiu és reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents, prevenint-los dels diferents perills amb els que es poden trobar en les diferents circumstàncies que conformen el seu dia a dia.

Activació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de fred

4 de desembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon activar en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred. Es preveuen temperatures mínimes extremes a la major part de Catalunya i la distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà de caràcter general.

Registres del 51 al 60 de 1396
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 140 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219