Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 15 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià de Vallalta participa de l’exposició “Quan anàvem a estudi”

11 de juny de 2020


segells

L’arxiu municipal de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta participa activament de l’exposició virtual "Quan anàvem a estudi" que organitza la Diputació de Barcelona amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius.

S'amplia el període d'inscripcions al Casal d'Estiu Municipal

11 de juny de 2020


casal estiu 2020_2

Hem ampliat el període d'inscripcions al Casal d'Estiu Municipal fins el dia 19 de juny. Si vols tenir més informació sobre les activitats, dates, horaris... pots trucar el 937631024 i demanar per la tècnica de Joventut, Rosa Maria Palacín. Les dates del casal són del 25 de juny al 31 de juliol.

Línia d'ajuts de lloguer del Consell Comarcal del Maresme

9 de juny de 2020

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme anuncia noves convocatòries d'ajudes per al lloguer. En concret són: Ajuts pagament lloguer 2020 (MITMA), fins al 3 de juliol Ajuts lloguer específica per a majors de 65 anys*, fins al 3 de juliol Ajuts lloguer per efectes de COVID-19, fins al 30 de setembre Podeu trobar més informació a: https://www.ccmaresme.

Pren possessió un nou agent de la Policia Local

5 de juny de 2020


presa possessio policia local

Aquesta setmana s’ha fet efectiva la presa de possessió del nou agent de la Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta que incrementarà els efectius del cos policial del municipi. Amb la voluntat de vetllar per la seguretat i convivència ciutadana, el govern va aprovar l’ampliació de la plantilla de la Policia Local. En aquest mateix sentit, des d’avui està operatiu el nou cotxe patrulla de la Policia Local.

Informació relativa a l'Ingrés Mínim Vital

3 de juny de 2020

El Govern ha aprovat en l'últim Consell de Ministres del mes de maig l'Ingrés Mínim Vital. Es tracta d’una prestació per a les llars més vulnerables. El termini de sol·licitud comença el 15 de juny i es preveu que arribarà a unes 850.000 llars. Podeu comprovar si us podeu beneficiar d’aquesta prestació i la seva quantia a través del Simulador de l'Ingrés Mínim Vital.

Publicació de les llistes amb barem de les preinscripcions de l'escola bressol El Rial

2 de juny de 2020

Publicació de les llistes amb barem de les preinscripcions de les llars d'infants municipals S'ha publicat les llistes amb barem per a les inscripcions al nou curs de l'escola bressol municipal El Rial. Podeu consultar-les en els documents adjunts.

Informació relativa a l'atenció de l'oficina de l'organisme de gestió tributària

2 de juny de 2020

D’ACORD AMB L’ESTAT D’ALARMA DECRETAT PEL GOVERN DE L’ESTAT, I EN APLICACIÓ DE LES MESURES EXCEPCIONALS QUE HA ADOPTAT LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, DAVANT LA SITUACIÓ GENERADA PER L'EVOLUCIÓ DEL CORONAVIRUS COVID-19, I AMB LA FINALITAT DE REDUIR AL MÀXIM LA PROPAGACIÓ DE LA INFECCIÓ DE LA MALALTIA, LES INSTAL.

BAN relatiu a la neteja de parcel·les amb excés de vegatació

2 de juny de 2020

L'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta ha dictat un BAN referent a les parcel·les privades amb excés de vegetació, abandonament i brutícia. Aquesta situació pot constituir un focus d'incendi durant tot l'any i molèsties de salubritat a la resta de la població.

Entrem a la fase 2 del desconfinament

1 de juny de 2020


fase2

La regió sanitària de Girona, de la formem part, ha entrat aquest dilluns a la fase 2 del desconfinament. Entre les novetats hi ha: 📌trobades de fins a 15 persones 📌bars restaurants i comerços poden obrir amb un 40% d’aforament 📌anar a la platja en grup de fins a 15 persones I recordeu: és obligatori l’ús de la mascareta en espais públics si no hi ha distància de 2 metres i en transport públic.

Informació sobre el Casal d'Estiu municipal 2020

30 de maig de 2020


casal estiu 2020

Del 8 al 12 de juny podeu trucar a l'Ajuntament per demanar informació referent al Casal d'Estiu 2020 que organitzem. Enguany serà del 25 de juny al 31 de juliol per a infants i adolescents de 3 a 12 anys.

Registres del 31 al 40 de 1674
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219