Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Divendres de finals de curs amb l’ Strawberry Fields Cor i CEIP El Pi Gros

20 de juny de 2018

Arriba el final de curs i com ja és habitual molts es preparen per acomiadar l'any escolar amb una activitat que commemori la fi de la temporada. Aquest ha estat el cas de l'escola del municipi, el CEIP El Pi Gros, que va celebrar el passat divendres de 15 la quarta edició de la "Mostra de Danses", on des de l'àrea d'educació física es van organitzar balls pels nens i nenes de cada curs. Aquestes danses, que es van representar al poliesportiu municipal a les 9.

Ban per una Revetlla de Sant Joan segura

20 de juny de 2018

Mantenir l'ordre i evitar al màxim qualsevol acte que pugui causar dany a persones o béns dins el municipi. Aquest és l'objectiu amb el qual s'ha publicat un ban que té en compte la proximitat de la Revetlla de Sant Joan, que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana. En aquest es prohibeix explotar petards a la via pública, impedient circulació de vehicles o vianants, així com al costat de qualsevol dels béns municipals, com són papereres, fanals o contenidors.

“Logotip”, el concurs per representar el mil·lenari de Sant Cebrià de Vallalta

18 de juny de 2018

Sant Cebrià de Vallalta celebrarà el mil·lenari l’any 2019, en commemoració a la primera referència on apareix el nom del municipi: una còpia d'un document dels segles IX al XIV d'un cartolà de Carlemany i que es troba en l'Arxiu del bisbat de Girona.

L’alcaldessa i la tècnica de Medi Ambient assisteixen a l’estrena de “Molta Merda” amb objectiu de seguir involucrant el nostre municipi en la millora del reciclatge i la gestió de residus

18 de juny de 2018

L'alcaldessa i la tècnica de Medi Ambient de Sant Cebrià Vallalta van acudir el passat dijous dia 14 a les 19 h de la tarda com a convidades a l'estrena del documental "Molta Merda" al Teatre Monumental de Mataró.

Sant Cebrià de Vallalta, zona d’alt risc d’incendis forestals

15 de juny de 2018

A partir d’avui, dia 15 de juny, i fins al dia 15 de setembre, el terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha estat declarat zona d’alt risc d’incendis forestals. Aquesta catalogació té per conseqüència que es reforci la prohibició que s’havia posat el passat 15 de març i que s’allarga fins al 15 d’octubre, on es prohibia fer focs amb jocs d’esbarjo o la crema de restes vegetals, d’entre d’altres.

Inici del període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019

15 de juny de 2018

Dilluns 18 de juny s'inicia el període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019. La data màxima per les sol·licituds serà fins al 20 de juliol. Hi ha una sol·licitud específica per la sol·licitud descarregable que podreu trobar adjunta a la part de la dreta. 

Disculpes del CCM davant les deixalles vessades al camp de futbol divendres dia 8

15 de juny de 2018

Amb motiu del vessament de deixalles que va tenir lloc al camp de futbol divendres passat un equip de tècnics de l'ajuntament, encapçalats per l'alcaldessa Sònia Scafa, va procedir ràpidament a realitzar totes les gestions necessàries perquè la neteja de la zona es produís immediatament i es va posar en contacte amb el conseller de medi ambient del Consell Comarcal del Maresme Josep Triadó.

El CESC i l’Ajuntament sumen forces per la celebració de Sant Joan al nostre municipi

14 de juny de 2018

Enguany se celebren deu anys de l'arribada de la Flama del Canigó per primer cop a Sant Cebrià de Vallalta. Una tradició del Rosselló de la que s'encarrega de gestionar la Vocalia d'Agermanament del CESC, creada arrel de l'agermanament amb Sant Cebrià del Rosselló .

Ampliació del termini d’exposició del POUM

14 de juny de 2018

El termini d'exposició pública per l'aprovació inicial del Pla Urbanístic Municipal, previst inicialment pel dia 19 de juny, ha quedat ampliat. A partir del dia 11 de juny, aquesta data ha quedat oficialment prorrogada fins al dia 31 de juliol de 2018.

Papers de teatre. La nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals on col·labora l'arxiu de Sant Cebrià

12 de juny de 2018

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona proposa l’exposició virtual Papers de teatre, que fa un recorregut pel teatre local del segle XX a través de documents procedents de 36 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació. Aquesta exposició es complementa amb un petit vídeo.

Registres del 31 al 40 de 1559
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219