Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Taller de maternitat conscient

5 de febrer de 2018

Les Dones de la Vallalta han organitzat, en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Pol de Mar, una trobada en la que busquen “connectar, treballar i mirar” a la maternitat. Proposen deixar enrere la concepció actual que és te de la maternitat per redescobrir el potencial que les dones tenen per ser mares. Un treball en grup, liderat pe Sígrid Fadrique (www.sigridfadrique.com) que té per objecte endinsar als participants en una nova perspectiva de la maternitat.

Esmorzar popular de la Penya Vistamar

5 de febrer de 2018

La Penya Vistamar celebrarà un esmorzar popular el dia 17 de febrer de 9 del matí fins a les 12 del migdia. En aquest àpat, que serà gratuït per a tots els socis de la Penya, se serviran ous ferrats i botifarres a la brasa i begudes per acompanyar. La zona esportiva de la urbanització serà un cop més l'escenari on es desenvoluparà l'activitat, que tindrà un cost de 4 € per a tots aquells no socis que hi vulguin participar.

Curs d’autoconeixement i Gestalt per a dones

2 de febrer de 2018

Sígrid Fadrique (www.sigridfadrique.com) , psicòloga i terapeuta Gestalt, impartirà un curs d’autoconeixement i Gestalt dirigit al públic femení, organitzat per les Dones de la Vallalta. Un curs que pretén convertir-se en un espai de trobada per compartir amb altres dones, en el que s’oferiran eines per a conèixer-se a una mateixa i per a sanar-se, a través del creixement personal i de la potenciació  de la feminitat.

Sant Cebrià de Vallalta dóna 11 tones de roba usada amb una finalitat social i ambiental

31 de gener de 2018

L'organització Humana, que promou des del 1987 la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil, va recuperar durant l'últim any 11.042 kg de tèxtil usat provinent de Sant Cebrià de Vallalta. Aquestes donacions, que representen un augment de 5,29% respecte a l'any anterior, representen l'aposta que el municipi fa vers el model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Sant Cebrià amb el programa Treball i formació 2017-2018 del Consell Comarcal

30 de gener de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià ha format part, conjuntament amb vint municipis més del Maresme, del Programa Treball i Formació 2017-2018  que el Consell Comarcal ha posat en marxa amb objecte de fomentar la inserció laboral de persones aturades i amb dificultats d'integració en el mercat laboral.  En el cas del nostre municipi i mitjançant aquest programa, aquesta setmana ha començat a treballar un pintor, contractat per una durada de sis mesos.

Pressupostos inicials per al 2018 tancats i un mes per l’aprovació inicial del POUM

30 de gener de 2018

Un dels principals punts de l'últim Ple Municipal, celebrat el vespre de dijous de la setmana passada, feia referència al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal i a l'aprovació inicial d'aquest per part de tots els càrrecs de govern i de l'oposició. Quelcom que no va succeir, ja que els regidors de l'oposició van al·legar de manera unànime no haver disposat del temps suficient per poder estudiar tota la documentació que se'ls havia facilitat en referència als canvis introduïts en el nou POUM.

Obert el període d’inscripcions per participar al Carnestoltes 2018

29 de gener de 2018

El període d’inscripcions per participar a Carnaval 2018 de Sant Cebrià ja està obert. Carrosses, comparses, grups reduïts de 2 a 9 components i individuals, poden optar al premi a la millor disfressa de Sant Cebrià 2018.

Contenidors diferents per al nou model de recollida selectiva

26 de gener de 2018

El nou sistema de recollida de residus urbans, que durà a terme l'empresa Resmar a través de la gestió del Consell Comarcal del Maresme, vol potenciar el reciclatge i reduir dràsticament la quantitat de fracció resta, el que fins ara s'anomenava rebuig.

Arrenquen els programes de vacances i de termalisme 2018 de l’IMSERSO

24 de gener de 2018

L'IMSERSO ofereix el Programa "Vacances per a la gent gran" en el que s'ofereix als col·lectius de la tercera edat diferents modalitats de viatge com estades a zones costaneres per descansar, viatges cultures o turisme de natura.

Sant Cebrià celebrarà el Carnaval amb una rua i una festa amb DJ al pavelló municipal

23 de gener de 2018

S’acosta carnaval i la nostra vila es prepara un any més per aquesta festa, on diversió i disbauxa regnen durant uns dies.  A la rua podran participar-hi comparses, grups reduïts i carrosses individuals, que prèviament hauran d’haver emplenat el full d’inscripció que trobaran disponible al taulell d’atenció al ciutadà de l’ajuntament d'aquí a uns dies.

Registres del 321 al 330 de 1696
« Pàgina 33 »  [ 1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219