Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Xocolatada gratuïta per tothom a Vistamar

20 de març de 2018

La Penya Vistamar, coneguda pel seu afany de dinamització del nostre municipi mitjanant diverses activitats a la urbanització, organitza de cara el pròxim 31 de març una xocolatada popular gratuïta. Aquesta activitat, que servirà xocolata desfeta amb melindros, dirigida a tots els públics tindrà lloc a la Zona Esportiva Vistamar a les 18.30 h. 

Les oficines de l'ajuntament de Sant Cebrià romandran tancades dijous 29 de març a la tarda

20 de març de 2018

L'Ajuntament de Sant Cebrià informa que, de manera excepcional, dijous 29 de març tancarà les seves oficines a la tarda.

Les obres del carrer Torrent de Vallfogona s’allargaran més del que s’havia previst

20 de març de 2018

Durant el transcurs de les obres urgents per arreglar la canalització d’aigües residuals i el sistema de recollida d’aigües pluvials al carrer Torrent de Vallfogona, a l’accés a la urbanització Can Palau, s’han trobat diferents punts de buidatge de terres sota el paviment degut a l’acció de l’aigua.

Sònia Scafa participa a una taula que dona veu a les alcaldesses de la comarca

20 de març de 2018

“Dones i política. La veu de les alcaldesses del Maresme”. Així es deia la tertúlia que el Consell Comarcal del Maresme va organitzar el passat divendres dia 16 a la sala Can Palauet de Mataró i que volia donar veu a les dones alcaldesses de la nostra comarca. Sònia Scafa, l’alcaldessa de Sant Cebrià, va formar part del col·loqui, en el que van participar 6 de les 10 dones alcaldesses de la comarca.

Solució de consens entre l'escola bressol i l'ajuntament perquè els alumnes puguin continuar el curs amb normalitat

16 de març de 2018

A finals de gener d'enguany una de les educadores de l'Escola Bressol El Rial va decidir marxar voluntàriament, amb la qual cosa el centre va passar de tenir 7 treballadores a tenir-ne 6. Quelcom que segons la directora pedagògica del centre desestabilitzava el projecte educatiu i per la qual cosa es reclamava la contractació d'un nou professional d'immediat.

COMUNICAT D'ALCALDIA

16 de març de 2018

A data d’avui, he decidit revocar la delegació de competències dels regidors que formaven part de l’equip de govern: Daniel Lienas, Cristina Romero, Raúl Sánchez i Javier Mallo. La decisió prioritza, per davant de tot, els interessos de Sant Cebrià de Vallalta i els seus ciutadans i ciutadanes.

Gran èxit dels "Dijous a la biblio”

16 de març de 2018

Els “Dijous a la biblio”, un espai per engrescar als nens des de p3 fins a 6è de primària a que s’introdueixin al món de la lectura de manera divertida, han esdevingut un gran èxit al nostre municipi. En concret, l’última sessió d’aquest divertit espai de lectura, conduit per Marianna Trichini a la Biblioteca de l’Escola El Pi Gros, va tenir una gran acollida per part dels seus participants.

Sònia Scafa, alcaldessa de Sant Cebrià, a "L’entrevista política" de Ràdio Sant Cebrià

14 de març de 2018

Els dimecres Ràdio Sant Cebrià emet en directe el programa “L’entrevista Política” de vuit a dos quarts de nou del vespre. Un programa, conduit per Josep Maria Cano, que aborda qüestions polítiques i l’actualitat del nostre municipi a través de diferents entrevistes als polítics que formen part del consistori municipal.

Rectificació de l'article de Jordi Marqueño del PDeCAT a la revista municipal "Viu Sant Cebrià"

13 de març de 2018

La revista Viu Sant Cebrià, que va sortir a la llum fa unes setmanes, incorpora un espai en el qual els diferents grups municipals poden dirigir unes paraules als lectors d'aquesta, abordant qüestions d'actualitat de la vila. En aquest sentit, s'ha rectificat el text de Jordi Marqueño, regidor de l'Agrupació Local del Partit Demòcrata Europeu Català, ja que per una errada en la maquetació de l'article l'escrit publicat no era el correcte.

18 persones passen a formar part de la borsa d'auxiliars administratius i administratives per l’Ajuntament de Sant Cebrià

13 de març de 2018

Vint-i-cinc persones es van reunir divendres 9 de març a la sala polivalent, per tal de fer les proves per formar part d'una borsa d'auxiliars administratius/ves. Les proves, que van començar amb la prova de nivell C de català a les 8.30, es van desenvolupar al llarg de tot el matí, tenint lloc a les 11 h la prova tipus test i a les 13 h la pràctica. A les 16.

Registres del 321 al 330 de 1747
« Pàgina 33 »  [ 1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | ... | 175 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219