Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme porta a Sant Cebrià la campanya “Recicla i guanyaràs”

27 de novembre de 2017

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), va començar a repartir dissabte 25 de novembre prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, en el marc de l’acció de carrer inclosa en la comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”.

Sant Cebrià organtiza una trobada d’intercanvi i venda d’objectes de 2ª mà per a petits i joves

24 de novembre de 2017

Fomentar el consum responsable. Aquest és l’objectiu amb el que la Regidoria de promoció econòmica de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat un mercat d’intercanvi, dirigit a tots els públics, amb el que vol conscienciar sobre la segona vida útil dels objectes i evitar així que es converteixin en residus.

Ioga per a tots

23 de novembre de 2017

L’Associació Dones de la Vallalta organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, el taller “ioga per a tots”, en el que Elisabeth Werlen ensenyarà postures i relaxació a tots aquells que s’afegeixin a la iniciativa. L’horari és els dilluns de 9.15 a 10.45  a la Sala Polivalent i els dijous de 19 a 20.30 a l’Escola Bressol El Rial. A més, els dimecres també ofereix el mateix curs a Sant Pol de Mar, de 19.15  20.

Sant Cebrià de Vallalta renova el conveni de gestió comarcal del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

20 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat recentment la signatura amb el Consell Comarcal del Maresme del que serà el nou conveni de gestió del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme en el nostre municipi. Un servei comarcal en el que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament hi participa des del seu inici.

L’ajuntament arranjarà en breu molts dels carrers que queden per asfaltar a Castellar d’Índies

17 de novembre de 2017

La Junta de Govern Local va aprovar en data 23 d’octubre de 2017 la contractació menor a favor de l'empresa Famada i Pla S.L per un import de 25.159,70 €  amb IVA inclòs per dur a terme l’arranjament d’alguns dels carrers que resten sense asfaltar a la urbanització Castellar d’Índies.

Jornades d’economia circular: el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos i la xarxa de comerç verd, una oportunitat pel comerç

14 de novembre de 2017

El dia 23 de novembre Calella dedica una jornada al consum responsable i al comerç sostenible a través de les “Jornades d’economia circular: el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos i la xarxa de comerç verd, una oportunitat pel comerç”, on a través de diferents xerrades es pretén sensibilitzar el petit comerç sobre el SDDR, el sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn d’envasos, que asseguren que significa un “compromís real amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic”.

El Gran Recapte d’Aliments busca voluntaris per a Sant Cebrià de Vallalta

10 de novembre de 2017

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya busca voluntaris a Sant Cebrià de Vallalta per a que col·laborin els dies 1 i 2 de desembre en els diferents supermercats del municipi: Sorli Discau, Dia i Can Martri. Aquesta campanya de recollida d'aliments bàsics busca aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària,  a través de la gestió simultània a quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Participació ciutadana sobre els canvis en el transport urbà municipal

10 de novembre de 2017

En relació amb la notícia “Transport públic urbà i interurbà a Sant Cebrià de Vallalta, una realitat imminent”, publicada el dia 7 de novembre a la web oficial de l’ajuntament, on s’informa sobre el nou acord en el que s’està treballant, conjuntament amb Sant Pol, Canet i Calella, per tal de millorar de manera considerable la situació de transports al nostre municipi, demanem als veïns de Sant Cebrià el següent: Pe tal de donar compliment a les previsions de l’article 133 de la llei 39/2015 ...

L’alcaldessa de Sant Cebrià promou una iniciativa per a que el Maresme esdevingui Comarca d’Interès Turístic

9 de novembre de 2017

L’alcaldessa de Sant Cebrià, Sònia Scafa, ha promogut la iniciativa per a que el Maresme esdevingui una Comarca d’Interès Turístic. Una feina que ha deixat en mans de Joaquim Arnó, president executiu del consorci de promoció turística del Maresme  i vicepresident 1r del Consell Comarcal del Maresme.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

9 de novembre de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Registres del 321 al 330 de 1647
« Pàgina 33 »  [ 1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | ... | 165 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219