Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 17 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nedermann presenta “Nua” a Sant Cebrià

5 de juny de 2018

Judit Neddermann va actuar a Sant Cebrià de Vallalta el passat dia 2 de juny, en el marc del Cicle de Concerts Essencials. El concert, que inicialment s’havia previst per a la Sala Polivalent, es va haver de traslladar a les dependències del poliesportiu municipal, ja que les entrades que es venien a través del web d’Essencials s’havien exhaurit dies abans del concert.

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

5 de juny de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.

Nou horari al Centre d'Atenció Primària de Canet de Mar

4 de juny de 2018

Des del dia 23 de juny fins a l'11 de setembre, el CAP de Canet de Mar estarà obert de 8 del matí a 12 de la nit, de dilluns a diumenge.

El taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”

4 de juny de 2018

El Consell Comarcal del Maresme organitza el taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”. Amb una durada de 3 hores té per objecte fer que la dona s’agradi i gaudeixi del seu cos i de la seva persona sense haver de seguir els estàndards de bellesa, a través d’activitats en positiu, vivencials i pràctiques. El taller és gratuït i es farà a càrrec de Lourdes Roig i tindrà lloc el dia 5 de juny de 17:30 a 20:30 (amb descans), al Centre Cívic Cabot i Barba, plaça Miquel Biada, 1.

Sortida per Les Torrentetes i La Roca Caballera

30 de maig de 2018

L'Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, en col·laboració amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, va organitzar una excursió per "Les Torrentetes" i La Roca Caballera, amb l'objectiu de traçar un itinerari permetés a tots els que s'hi van unir gaudir de la natura en el seu estat més natural.

Ampliació del període d'inscripcions pel Casal d'Estiu

30 de maig de 2018

El període d'inscripció al Casal d'Estiu va finalitzar el passat 25 de maig. Així i tot, l'Àrea de Joventut ha rebut la petició d'algunes famílies que hi volen participar malgrat estar fora del període d'inscripcions. Per tal de poder donar resposta a aquestes famílies el període d'inscripcions queda oficialment ampliat fins al dia 8 de juny. Totes les famílies que vulguin inscriure's podran enviar la seva sol·licitud a casals@peretarres.org.

L'oficina municipal d'aigües tanca el dia 1 de juny

30 de maig de 2018

Us informem que aquesta l'oficina del servei municipal d'aigües romandrà tancada el proper dia 1 de juny per conveni laboral.  Preguem disculpin les molèsties

Puntaires, Sardanes i Festa Holi a Sant Cebrià

29 de maig de 2018

Sant Cebrià de Vallalta va celebrar la XII Trobada de Puntaires aquest passat diumenge 27 de maig, en la que es van reunir més de 140 puntaires de diferents indrets de Catalunya com Canet de Mar, Cardedeu, Malgrat de Mar, Barcelona, Mataró o Sant Boi de Llobregat.

Oferta de feina: caixer/a de supermercat a Sant Cebrià

29 de maig de 2018

Des de l'àrea de Promoció Econòmica informem sobre una nova oferta de treball a Sant Cebrià de Vallalta per treballar en un supermerat del municipi com a caixer/a. El contracte que s'ofereix és d'obra i servei de durada indeterminada, amb possibilitats de contracte fixe. Per a inscriure's cal posar-se en contacte amb Promoció Econòmica o bé fer-ho a través del web de Xaloc 

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

29 de maig de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.  Des de l’organització, per part de Sant Cebrià Actiu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, s’anima a tothom a assistir a l’espectacle que tindrà una durada aproximada d’una hora i que se celebrarà a la Sala Polivalent.

Registres del 321 al 330 de 1833
« Pàgina 33 »  [ 1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | ... | 184 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219