Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 22 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià, en fase de prealerta per vent durant tot el dia

13 de març de 2017


El vent bufarà amb força durant tot el dia

En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, avui s’ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase de prealerta per vent. Des d’avui al matí i fins a la nit es produirà un episodi de vents de tramuntana que anirà girant cap a gregal (nord-est) i es reforçarà cap al migdia a les comarques del litoral central.

El mercat setmanal dels dissabtes es revifa amb vuit parades noves

13 de març de 2017


La plaça 11 de Setembre s'habilitarà com aparcament els dissabtes fins a les quatre de la tarda

Després que la regidoria de Promoció Econòmica obrís el procés per a cobrir espais vacants al mercat setmanal, aquest dissabte se celebrarà una gran festa per celebrar que vuit noves parades s’instal·laran a partir d’ara al carrer Esplanada. L’objectiu és revitalitzar un mercat que va iniciar la seva activitat el 2004 i que actualment només compta amb dues parades.

El carrer de Sant Cosme ja llueix la nova tanca

10 de març de 2017


La nova tanca del carrer Sant Cosme

La reforma del carrer Sant Cosme, un dels més antics del poble, ja s’ha enllestit definitivament després que ahir uns operaris externs instal·lessin una nova tanca de ferro amb forma de cilindre al mur de contenció. Aquesta era l’últim serrell que quedava pendent en una reforma integral que ha permès canviar el paviment amb calçada única i pendent inversa i allargar la vorera que uneix l’edifici de Can Martri amb la botiga de fruites i verdures de Can Martilari.

Els alumnes de segon visitaran avui a les tres de la tarda la ràdio en un programa que s'emetrà en directe

10 de març de 2017


El plató de Ràdio Sant Cebrià s'omplirà d'alumnes aquest divendres

Els alumnes de segon de l'Escola El Pi Gros visitaran avui divendres a les tres de la tarda la seu de la ràdio per conèixer aquest mitjà aprofitant que estan estudiant els oficis. Un programa especial on els alumnes dels dos cursos de primer seran els protagonistes d'una sessió radiofònica que es podrà escoltar en directe a la freqüència del 103,2 FM i per internet a la pàgina web de l'emissora, que ja emet en viu i que és http://www.xiptv.cat/player/radiosantcebria/index.

Sant Cebrià inicia una setmana dedicada a reivindicar la plena igualtat entre dones i homes

9 de març de 2017


Taller d'autodefensa de Karin Konkle

Després de la lectura ahir del manifest que ha elaborat la Federació Catalana de Municipis (FCM) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) amb motiu de la Dia de la Dona per part de Montse Pi, traballadora de l'ajuntament, avui s’endeguen tot un seguit d’actes per reivindicar la plena igualtat entre dones i homes.

La processionària del pi fa acte de presència als nostres boscos amb la pujada de les temperatures

9 de març de 2017


La processionària del pi ja és visible en alguns camins forestals

La pujada de les temperatures dels darrers dies ha fet aflorar als nostres boscos la presència de la processionària del pi, una eruga que és altament perillosa per als nostres gossos si la toquen. Amb la calor ja es comencen a veuren en alguns camins forestals del nostre poble escamots d’erugues peludes que baixen de les boles blanques dels pins i transiten en processó. Busquen un lloc on enterrar-se per formar les crisàlides, de les que sortiran el mes de juliol convertides en papallones.

L'Ajuntament condemna la pintada a l'entrada del pavelló

8 de març de 2017


El pavelló amb la pintada que va realitzar Joves per la Terra

La brigada municipal va esborrar ahir dimarts la pintada que l'organització independentista Joves per la Terra va fer fa uns dies a l'entrada del pavelló on es podia llegir "Independència i Socialisme". L'Ajuntament condemna la pintada realitzada amb el conseqüent cost de material i d'hores dels operaris per netejar la façana d'aquest equipament esportiu. 

El Govern avança qüestions relacionades amb el transport regular i la via blava a la segona assemblea informativa municipal

7 de març de 2017


Els pobles de la Vallalta es beneficiaran d'una via blava

Sota el lema “El poble pregunta, l'Ajuntament respon”, el govern va celebrar diumenge la segona assemblea informativa municipal per mantenir el fil directe amb la ciutadania. L’alcaldessa Sònia Scafa va obrir la jornada, que es va celebrar al pavelló amb l’assistència d’unes 150 persones, amb un resum de les actuacions realitzades fins el moment i les que hi ha previstes a mitjà termini posant especial èmfasi en les inversions incloses en els pressupostos.

El ple aprova els pressupostos per al 2017 amb un increment notable de les inversions

6 de març de 2017


El camí de Can Xuxa serà un dels que s'arreglarà per facilitar l'accés a Castellà d'Índies

El ple municipal que es va celebrar dijous va servir per aprovar els pressupostos i plantilla de personal per aquest any 2017, els quals s’han incrementat de manera notòria fins arribar als 5.150.000 euros quan la mitjana era de 4.500.000 per cobrir un ambiciós capítol d’inversions.

Els pressupostos centren el debat del ple municipal d’aquesta tarda

2 de març de 2017


El darrer ple ja es pot consultar íntegrament al Facebook de Ràdio Sant Cebrià

El ple debat a partir de les set de la tarda l’aprovació dels pressupostos per aquest any. Uns pressupostos que contemplen en el capítol d’inversions l’adequació del camp de futbol per instal·lar-hi gespa artificial, que tindrà un cost de 335.000 euros, l’adquisició d’un edifici cultural per un valor de 200.000 euros i diferents partides per mobiliari urbà i via pública. El pressupost total és de 5.148.000 euros. El ple es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Cebrià (103.

Registres del 321 al 330 de 1497
« Pàgina 33 »  [ 1 | ... | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | ... | 150 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219