Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià ret homenatge als més grans en el “Dia de la Vellesa”

13 de desembre de 2017

Un cop l’any Sant Cebrià de Vallalta ret homenatge a la seva gent gran en una festa en la que, gràcies a la col·laboració econòmica entre Caixabank i l’ajuntament, es convida a un dinar festiu a tots aquells veïns majors de seixanta cinc anys. Aquesta celebració va tenir lloc ahir dia 12 de desembre i va comptar amb una gran participació de tots aquells cebrianencs grans en una festa de germanor en la que van esdevenir protagonistes per un dia.

El Consell d’Urbanitzacions aclareix qüestions sobre el proper enllumenat de les urbanitzacions

11 de desembre de 2017

La regidoria d’urbanisme va realitzar el passat 30 de novembre un consell d’urbanitzacions amb representants de les urbanitzacions del municipi, per tal de tractar qüestions relacionades amb el projecte d’enllumenat que s’està duent a terme a l’actualitat a Vistamar i a Can Palau i que es realitzarà en un futur proper a Castellar d’Índies.  Durant la reunió, es va tractar el procés que s’estava seguint a l’hora d’implantar l’enllumenat en les diferents urbanitzacions del municipi.

Nova renda garantida de ciutadania

7 de desembre de 2017

Els Serveis Socials municipals informen sobre la nova renda garantida de ciutadania (RGC), aprovada pel Parlament de Catalunya aquest estiu i a la que hi poden accedir, de forma general, aquelles persones que no disposin de recursos o no en tinguin prou per cobrir les necessitats bàsiques.

Consells de seguretat per a les persones grans amb objectiu de reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents

4 de desembre de 2017

Amb motiu que els pensionistes rebin el cobrament de la paga doble amb seguretat, els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu per fer arribar consells adreçats a les persones grans. L’objectiu és reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents, prevenint-los dels diferents perills amb els que es poden trobar en les diferents circumstàncies que conformen el seu dia a dia.

Activació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de fred

4 de desembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon activar en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred. Es preveuen temperatures mínimes extremes a la major part de Catalunya i la distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà de caràcter general.

Més hores per facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina als joves del poble

1 de desembre de 2017

A partir de gener de 2018 el Punt Jove de Sant Cebrià canviarà d’horari amb objectiu de  facilitar més recursos per als adolescents i joves del municipi. Amb aquesta idea, ha estat la pròpia Àrea de Joventut la que ha proposat una modificació a l'horari d'atenció als joves, incorporant el mes de setembre a l'horari d'hivern. D’aquesta manera es podran facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina destinats als joves del poble.

Tot a punt per al tradicional sopar de cap d’any

30 de novembre de 2017

Com ja és costum, la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Cebrià torna a organitzar el tradicional sopar de cap d’any al nostre municipi. Un sopar de gala que vindrà de la mà del mític restaurant cebrianenc Can Martri i en el que se serviran entrants, primer plat, segons a triar, postres, vi, cava, torrons, raïm i cotilló. A més, la festa comptarà amb música en directe i ball, així com un servei de bar gestionat per Sant Cebrià Actiu.

Taller d’Internet segura per a pares i mares

30 de novembre de 2017

En el marc de les activitats “Eduquem en família” el Punt Jove de Sant Cebrià ofereix un interessant taller d'“Internet segura per a pares i mares”. Un taller en el que es parlarà sobre estratègia familiar en l’ús d’un internet i d’unes xarxes socials més segures. Està adreçat especialment a famílies amb fills i filles adolescents, o que bé estan endinsant-se en aquesta etapa, com els nois i les noies a partir dels 12 anys.

Sant Cebrià amb la Marató de TV3

29 de novembre de 2017

Sant Cebrià Actiu és coneguda per ser una de les principals associacions del nostre municipi, impulsora de moltes de les activitats que tenen lloc en aquest. Aquestes festes, l’associació s’ha proposat que el nostre municipi col·labori recaptant fons per la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties infeccioses.

Sant Cebrià es prepara per festes amb una agenda carregada d’activitats

28 de novembre de 2017

Sant Cebrià es prepara per a les festes de Nadal amb una intensa agenda en la que s’emmarquen diferents tipus d’activitats per a tots els públics com esports, tallers, jocs familiars o la fireta de Santa Llúcia.   Us deixem a continuació el programa d’activitats, que començarà el dia 2 de desembre i que tindrà una durada fins al 5 de gener: Dissabte 2 de desembre    8.00h a 14.

Registres del 311 al 320 de 1647
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ... | 165 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219