Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 26 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Vols ser instagramer, blogger o youtuber professional? Assessora’t legalment

6 d'abril de 2018

A la nova era digital en la que vivim són moltes les persones que aspiren a guanyar-se la vida amb noves professions com youtubers, bloggers o instagramers. Però la realitat va més enllà del que veiem a través de les nostres pantalles: cal assessorament legal i entendre de quina manera s’han de fer les coses.

Tècnics municipals expliquen en detall els projectes d’obra i d’instal·lació de l’enllumenat de les urbanitzacions

5 d'abril de 2018

Aquest passat dimarts, dia tres d’abril, es va dur a terme el Consell d’Urbanitzacions, en el que els tècnics de l’ajuntament Joaquim Villaronga, Lourdes Anaya i Manuela Garrote, van oferir públicament, conjuntament amb l’enginyer i gerent de l’empresa GESA Josep Barberillo, explicacions tècniques sobre els projectes d’obra i instal·lació dels elements d’enllumenat públic de les urbanitzacions Vistamar i Can Palau, així com del projecte de licitació per la compra dels elements pertinents.

Presentació de “La Col·lecció d’auques del CESC”

3 d'abril de 2018

El Centre D’Estudis Sant Cebrià ha organitzat per aquest divendres a les 19.30 h del vespre la presentació del llibre “La Col·lecció d’auques del CESC volum 1: festes, costums, història i personatges”. Un acte que es farà de la mà de Begonya Torres Gallardo, professora d’Anatomia Humana de la Universitat de Barcelona, llicenciada en Humanitats.  L’acte, obert a tots els públics, tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Cebrià de Vallalta.

Representació teatral per donar eines a les famílies per prevenir l’assetjament escolar

3 d'abril de 2018

És cosa de nens! Així s'anomena el teatre fòrum que la companyia Pa'Tothom representarà a Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta el pròxim divendres, dia 13 d'abril a les 18 h. L'obra de teatre, que constarà d'un fòrum al final, posa sobre la taula el tema de l'assetjament escolar, conegut com a bulliyng.

L’AEEC organitza un dinar a Sant Cebrià de Vallalta

28 de març de 2018


L'AECC organitza un dina a Sant Cebrià per recaptar fons contra el càncer

La Junta Local de l’AECC de Sant Cebrià de Vallalta organitzarà un dinar solidari el proper diumenge, dia 15 d’abril, al pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta a les 14.30 h.  Una iniciativa que anima als cebrianencs a formar-hi part i que sorgeix de la necessitat de recaptar fons per l’AECC – Catalunya contra el càncer.

“Com fer un menú saludable” amb Carme Ruscalleda

27 de març de 2018

La Unitat Comarcal del Maresme de l’AECC Catalunya Contra el Càncer  organitza, amb motiu del dia mundial del càncer Colorectal, la seva tercera conferència des de principis d’any.  Aquesta se centrarà en com elaborar un menú saludable i serà conduïda per la famosa cuinera Carme Ruscalleda, el dia 9 d’abril a les 18 h al Casal d’Aliança (c. Bonaire, 25) de Mataró.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt cerca dos vigilants per a les zones d'estacionament regulades

22 de març de 2018

L'Ajuntament de  Sant Vicenç de Montalt ha obert una convocatòria de selecció de personal per cobrir dos lloc de treball temporals de vigilant de les zones d'estacionament regulat del municipi, un per a la zona blava del municipi i un altre per a la nova zona d’estacionament annexa a la N-II, que entrarà en funcionament aquest estiu.

El nou POUM ja compta amb l’aprovació inicial

22 de març de 2018

El Pla d'ordenació urbanística municipal de Sant Cebrià de Vallalta, que va ser retornat el juny de 2016 al govern actual per tal de poder modificar i ajustar el seu contingut i adaptar-lo a un model realista, ajustat a la realitat, i que permetés donar solucions, ja gaudeix de l'aprovació inicial del Ple.

Tot a punt per la nova recollida selectiva a Sant Cebrià

22 de març de 2018

En poques setmanes, el municipi de Sant Cebrià de Vallalta procedirà a canviar el model de recollida de residus municipals. El perquè d'aquest canvi és clar; l'actual model de recollida de residus a Sant Cebrià de Vallalta ha demostrat ser insostenible, tant en l'àmbit econòmic com mediambiental. De tots els residus que es recullen només el 25% són brossa selectiva.

Nou curs d'edició fotogràfica al Punt Jove Sant Cebrià

21 de març de 2018

El dia 29 de març a les 18.15 h El Punt Jove de Sant Cebrià impartirà un taller d'edició de fotografia per a xarxes socials  dirigit als joves i a les joves del municipi. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 27 de març i l'únic requisit per assistir és portar el mòbil amb la bateria carregada.

Registres del 311 al 320 de 1747
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ... | 175 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219