Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 17 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià de Vallalta, zona d’alt risc d’incendis forestals

15 de juny de 2018

A partir d’avui, dia 15 de juny, i fins al dia 15 de setembre, el terme municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha estat declarat zona d’alt risc d’incendis forestals. Aquesta catalogació té per conseqüència que es reforci la prohibició que s’havia posat el passat 15 de març i que s’allarga fins al 15 d’octubre, on es prohibia fer focs amb jocs d’esbarjo o la crema de restes vegetals, d’entre d’altres.

Inici del període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019

15 de juny de 2018

Dilluns 18 de juny s'inicia el període de sol·licituds per optar a places del servei de transport a demanda per al pròxim curs 2018-2019. La data màxima per les sol·licituds serà fins al 20 de juliol. Hi ha una sol·licitud específica per la sol·licitud descarregable que podreu trobar adjunta a la part de la dreta. 

Disculpes del CCM davant les deixalles vessades al camp de futbol divendres dia 8

15 de juny de 2018

Amb motiu del vessament de deixalles que va tenir lloc al camp de futbol divendres passat un equip de tècnics de l'ajuntament, encapçalats per l'alcaldessa Sònia Scafa, va procedir ràpidament a realitzar totes les gestions necessàries perquè la neteja de la zona es produís immediatament i es va posar en contacte amb el conseller de medi ambient del Consell Comarcal del Maresme Josep Triadó.

El CESC i l’Ajuntament sumen forces per la celebració de Sant Joan al nostre municipi

14 de juny de 2018

Enguany se celebren deu anys de l'arribada de la Flama del Canigó per primer cop a Sant Cebrià de Vallalta. Una tradició del Rosselló de la que s'encarrega de gestionar la Vocalia d'Agermanament del CESC, creada arrel de l'agermanament amb Sant Cebrià del Rosselló .

Ampliació del termini d’exposició del POUM

14 de juny de 2018

El termini d'exposició pública per l'aprovació inicial del Pla Urbanístic Municipal, previst inicialment pel dia 19 de juny, ha quedat ampliat. A partir del dia 11 de juny, aquesta data ha quedat oficialment prorrogada fins al dia 31 de juliol de 2018.

Papers de teatre. La nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals on col·labora l'arxiu de Sant Cebrià

12 de juny de 2018

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny, la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona proposa l’exposició virtual Papers de teatre, que fa un recorregut pel teatre local del segle XX a través de documents procedents de 36 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació. Aquesta exposició es complementa amb un petit vídeo.

El Consell Comarcal del Maresme procedirà a retirar els contenidors del camp de futbol aquest dilluns 11

9 de juny de 2018

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) va procedir ahir divendres a la neteja del contingut d'un contenidor de paper a la zona del camp de futbol, que el camió encarregat d'endur-se'l havia vessat incorrectament hores abans.

El Consell Comarcal engega “Fem Ocupació per a Joves”

7 de juny de 2018

Des del Consell Comarcal del Maresme s'ha posat en marxa "Fem Ocupació per a Joves". Gràcies a aquest programa els joves d'entre 18 i 29 anys amb titulació màxima de l'ESO, CFGM o Batxillerat poden trobar experiència laboral mitjançant un contracte de mínim 6 mesos, de formació a mida professionalitzant gratuïta d'entre 90 a 150 hores, així com acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal del Maresme.

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan a Sant Cebrià

7 de juny de 2018

S'acosta la nit de Sant Joan i Sant Cebrià es prepara un any més per celebrar la nit més curta de l'any. La revetlla, que s'organitza per part de l'Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l'ADF i Protecció Civil, té per objectiu agermanar un any més veïns i veïnes del municipi per celebrar conjuntament aquesta nit d'estiu tan especial.

Informació d'utilitat sobre la nova campanya de recollida selectiva

6 de juny de 2018

Fa gairebé un mes de la posada en marxa de la nova campanya de recollida de residus i des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es treballa dia a dia perquè el canvi d'hàbits que aquest nou sistema representa sigui més fàcil i constitueixi una millora real per la ciutadania. En aquest context, els tècnics de l'Àrea de Medi Ambient estan oberts als suggeriments dels veïns i a realitzar millores perquè la implementació d'aquest nou mètode sigui còmode per a tothom.

Registres del 311 al 320 de 1833
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ... | 184 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219