Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Novetats per a les preinscripcions d’educació primària i secundària i de Cicles Formatius de Graus Superiors

13 de febrer de 2018

La preinscripció per al curs vinent presenta novetats. A partir d’ara les famílies que no puguin accedir a cap dels centres per als que s’havien preinscrit, rebran automàticament  informació sobre els centres amb vacants del seu municipi i se’ls permetrà realitzar una segona petició. Una segona tria que podran efectuar mitjançant la via telemàtica i amb els mateixos punts de barem que els que tenien a la sol·licitud inicial.

Taller d’entrenament comercial “eines pel no”

13 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s’ha adherit al programa de cursos per emprenedors i empreses que organitza l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar.  Aquest programa, que s’estendrà al llarg de tot el 2018, també col·labora amb les àrees de Promoció econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Tordera i Sant Cebrià de Vallalta, subvencionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic de Diputació de Barcelona.

Curs d’organització de magatzems

12 de febrer de 2018

El Servei d’ocupació de Catalunya organitza un curs d’organització de magatzems, en el què s’ensenyaran a dissenyar i a organitzar magatzems, a gestionar els equips i el treball d’aquests i a tractar temes de seguretat i de prevenció de riscos.  Aquest curs, que començarà el dia 20 de febrer i acabarà el 9 de març, tindrà lloc a l’IES Miquel Biada ( a l’Avinguda Puig i Cadafalch de Mataró).

Un Carnaval ple de festa i d’animació

12 de febrer de 2018

El fred no va fer enrere als cebrianencs a l’hora de gaudir del Carnaval. El passat dissabte la nostra localitat va viure un cop més la festa de la disbauxa i de les disfresses amb una gran quantitat de participants. Ingenial Company, la companyia guanyadora de l’any passat ens va portar el número “Descubriendo el fuego” en la qual, amb vint-i-vuit participants, es representava el descobriment del foc, ajudats amb divertides coreografies i una espectacular carrossa de llums.

Un any d'SMALP

9 de febrer de 2018

En pocs dies farà un any de l’entrada en funcionament del Servei  Municipal d’atenció logopèdia i psicològica (SMALP) al nostre municipi. El servei anterior es va renovar, afegint la figura del psicòleg per poder donar quest tipus d’atenció als infants que en tinguessin necessitat. Des de l'ajuntament asseguren que estan molt contents del desenvolupament i acollida que el nou servei està tenint: “a dia d’avui estem oferint serveis de logopèdia i/o psicologia a un nombre de 20 nens i nenes.

Restriccions de trànsit dissabte dia 10 de febrer

9 de febrer de 2018

Us avisem de què demà, dissabte dia 10 de febrer, hi haurà restriccions de trànsit amb motiu de la celebració de la rua de Carnestoltes 2018. Preguem que disculpeu les molèsties 

Sopar groc solidari de l’Assemblea Nacional Catalana a Sant Cebrià

8 de febrer de 2018

Divendres 2 de març, la Territorial de Sant Cebrià de l’Assemblea Nacional Catalana organitza un sopar groc solidari. Una trobada que té per objecte recollir fons per la caixa de solidaritat amb els presos polítics i continuar fent soroll per fer front al seu injust empresonament.

Robatoris a la gent gran, una realitat que cal evitar

8 de febrer de 2018

Dos homes i una dona van ser detinguts la setmana passada, com a presumptes autors de robatori a persones d’edat avançada a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i a Martorell (Baix Llobregat). L’ investigació ha demostrat que els lladres anaven al darrera de persones d’edat avançada, que controlaven des dels bancs quan les possibles víctimes treien diners en efectiu, per tal de seguir-los i poder així, efectuar el robatori.

Avís per possibles nevades

7 de febrer de 2018

Meteomar informa d'avís per possible nevada a la nistra vila a cota 300 a 400m i puntualment per sota. Entre 5 i 10cm. Aquesta alerta és vàlida de 20h del 07/02/18 fins 10h del 08/02/18.

La cinquena edició del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme ja té data

6 de febrer de 2018

El Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme 2018 tindrà lloc el divendres dia 23 de febrer, de 9.30 a 12.45 h. Aquesta iniciativa del Consell Comarcal, que vol acostar l'emprenedoria als joves a partir d'experiències properes, tindrà aquest any com a temàtica central de les conferències les xarxes socials.

Registres del 311 al 320 de 1696
« Pàgina 32 »  [ 1 | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219