Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 18 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Obert el període d’inscripcions per participar al Carnestoltes 2018

29 de gener de 2018

El període d’inscripcions per participar a Carnaval 2018 de Sant Cebrià ja està obert. Carrosses, comparses, grups reduïts de 2 a 9 components i individuals, poden optar al premi a la millor disfressa de Sant Cebrià 2018.

Contenidors diferents per al nou model de recollida selectiva

26 de gener de 2018

El nou sistema de recollida de residus urbans, que durà a terme l'empresa Resmar a través de la gestió del Consell Comarcal del Maresme, vol potenciar el reciclatge i reduir dràsticament la quantitat de fracció resta, el que fins ara s'anomenava rebuig.

Arrenquen els programes de vacances i de termalisme 2018 de l’IMSERSO

24 de gener de 2018

L'IMSERSO ofereix el Programa "Vacances per a la gent gran" en el que s'ofereix als col·lectius de la tercera edat diferents modalitats de viatge com estades a zones costaneres per descansar, viatges cultures o turisme de natura.

Sant Cebrià celebrarà el Carnaval amb una rua i una festa amb DJ al pavelló municipal

23 de gener de 2018

S’acosta carnaval i la nostra vila es prepara un any més per aquesta festa, on diversió i disbauxa regnen durant uns dies.  A la rua podran participar-hi comparses, grups reduïts i carrosses individuals, que prèviament hauran d’haver emplenat el full d’inscripció que trobaran disponible al taulell d’atenció al ciutadà de l’ajuntament d'aquí a uns dies.

Calendari de Xerrades per a Familiars d'Alzheimer a Calella

18 de gener de 2018

L'Hospital de Calella, amb el suport de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital (AVAH) i en col·laboració amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Maresme (AFAM),s’encarrega de dur a terme el programa d'atenció a les persones afectades per una demència, així com a les seves famílies.

La Unitat comarcal del Maresme de l’aecc-Catalunya contra el Càncer ofereix una conferència per a aprendre adonar suport als pacients de càncer”

18 de gener de 2018

La Unitat comarcal del Maresme de l’aecc-Catalunya contra el Càncer  ha organitzat de cara a aquest 2018 una sèrie de conferències al voltant de temàtiques que poden ser rellevants per a la ciutadania que viu de prop una malaltia oncològica.

Sessió informativa per la convocatòria 2018 de Joves per emprendre

15 de gener de 2018

Des del Consell Comarcal del Maresme s’està duent a terme una iniciativa que ajuda a joves d’entre 16 i 29 anys, que estigui inscrits a la garantia juvenil, a fer realitat la seva idea de negoci. Aquest suport per a joves emprenedors consta de 30 hores d’assessorament en grup, de 10 h d’assessorament individualitzat i de 4 hores per a tutories personalitzades.

S’obre període de participació per a procés selectiu d’una borsa de treball d’auxiliars administratius a sant Cebrià de Vallalta

11 de gener de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha obert un període de participació per al procés selectiu d’una borsa de treball d’auxiliars administratius/ves, per tal de cobrir contractacions temporals o possibles substitucions, mitjançant un concurs públic. Aquest període comença avui dia 11 de gener i durarà fins el dia 30 de gener de 2018 (ambdós inclosos).  Per poder participar és imprescindible que es presenti una instància d’acord les bases que hi ha publicades per a la mateixa .

Oberta la convocatòria de prestacions econòmiques de caràcter social

11 de gener de 2018

L'Ajuntament de Sant Cebrià ja ha posat en marxa la convocatòria d'ajuts socials per aquest 2018, per tal que aquelles persones i/o famílies que es trobin en situació de necessitat social o econòmica puguin disposar de les necessitats més bàsiques.

Avaria de la màquina de reciclatge d’oli

10 de gener de 2018

Us informem que la màquina que fa servei de recollida de reciclatge de l'oli està avariada i no pot oferir servei durant aquests dies. En aquests moments i donades les circumstàncies, l'Ajuntament està a l'espera de l'arribada d'una nova. Us mantindrem informats sobre l'arribada de la nova màquina i de qualsevol altra novetat sobre el tema. Preguem que disculpeu les molèsties

Registres del 21 al 30 de 1394
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 140 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219