Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Els alumnes del Pi Gros visiten l’ajuntament

30 d'octubre de 2018

La setmana passada els alumnes de tercer del CEIP El Pi Gros van visitar l’edifici de l’ajuntament on, guiats per l’alcaldessa, van fer un recorregut on van poder veure els diferents espais que formen l’edifici municipal. Les oficines dels tècnics, el saló de plens o el despatx d’alcaldia són alguns dels punts més destacats de la visita, que va finalitzar amb l’entrega d’una medalla per part de l’alcaldessa als diferents alumnes.

L’Ironkids torna a Sant Cebrià

30 d'octubre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta tornarà a comptar amb l'Ironkids, una cursa infantil per a infants i adolescents d'entre 3 i 16 anys. Una cita amb l'esport que tindrà lloc diumenge 11 de novembre a partir de les 11 del matí. El carrer Migdia, a la zona esportiva serà el punt de trobada per aquesta cursa on els nens i nenes, agrupats per grups segons l'edat, comptaran amb un horari de sortida i una distància de recorregut en funció del grup al qual pertanyin.

Nou emplaçament i instal·lacions per l’skatepark de Sant Cebrià

26 d'octubre de 2018

Durant el començament de les obres d'instal·lació de gespa en el camp de futbol s'ha procedit a treure l'actual pista d'skate, fins ara ubicada dins del perímetre del mateix camp. La idea inicial era traslladar aquesta pista dins la nova ubicació que es preveu a la segona fase del projecte, on passarà a estar situada darrere de l'escola bressol municipal i formarà part de la nova zona lúdic-esportiva.

L’Ajuntament de Sant Cebrià rep un ajut per executar un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram municipal

24 d'octubre de 2018

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar al desembre de l'any passat la convocatòria per a la concessió de recursos en el marc del Protocol General del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

Serveis socials posa en marxa un servei d’atenció a l’usuari propi

24 d'octubre de 2018

A partir d’ara, tots aquells usuaris que s’hagin de posar en contacte amb serveis socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ho hauran de fer adreçant-se al personal d’atenció a l’usuari del mateix departament, un procediment que fins ara havia estat gestionat des del taulell d’atenció ciutadana. Es tracta d’una via més efectiva per garantir als usuaris una millor atenció i que es mantingui al mateix temps la seva confidencialitat.

El mític forn de pa i pastisseria Ca l'Andreu, guardonat per la Cambra de Comerç amb motiu del seu centenari

24 d'octubre de 2018

El cèntric establiment Ca l'Andreu Artesans del Pa de Sant Cebrià de Vallalta va ser reconegut per la seva llarga trajectòria durant el Dia de la Cambra de Barcelona. Aquest forn de pa i pastisseria artesanal, obert l'any 1918 pel que fora el seu fundador Andreu Borrell Collet celebra aquest any el seu centenari, motiu pel qual se li ha entregat un guardó commemoratiu com a mostra de reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

El Showman Sam actuarà en directe aquest divendres al Casal d’Avis

24 d'octubre de 2018

El Casal d’Avis posa en marxa una nova activitat per dinamitzar el seu servei de cafeteria. Es tracta d’una divertida activitat que tindrà lloc aquest divendres on, a partir de les 17.30 h, tots aquells que vulguin podran gaudir de l’espectacle en directe que presentarà el showman Sam, acompanyat d’un berenar a preus populars. 

Formació per aprendre a obrir una franquícia

24 d'octubre de 2018

Els Centres Locals de Serveis a Les Empreses han engegat una nova formació on s'impartiran els coneixements necessaris sobre el model de negoci de franquícia. La formació anirà a càrrec de Noelia Hurtado de TOP TEN Franquícies i serà el 15 i el 16 de novembre de 9 a 13 h a l'aula de Promoció Econòmica i Ocupació al Camí Ral, 174 de Tordera.

Interrompuda l'activitat a la zona esportiva a causa de les obres del camp de futbol

23 d'octubre de 2018

Demà, dia 24, s’inicien les obres d’instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol.  Per aquests motius la zona esportiva restarà inutilitzable, tant pel que fa el camp de futbol, com la pista d’asfalt ubicada a la banda lateral del pavelló esportiu. A banda, es preveu que la pista d’skate passi a estar ubicada en un nou emplaçament, dins la zona lúdic- esportiva. Aquestes obres tindran una durada aproximada de 45 dies hàbils.

Tall de subministrament d'aigua potable dimarts 23 d'octubre de 8 a 15 h

22 d'octubre de 2018

Informem que, donada la necessitat de realitzar un manteniment a la xarxa de distribució, SOREA efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable. Serà demà, dimarts dia 23 d’octubre de 8 a 15 h a la urbanització Can Bartomet. Des de SOREA es prega que es disculpin les molèsties 

Registres del 21 al 30 de 1647
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 165 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219