Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Obres urgents al carrer Torrent de Vallfogona per arreglar la canalització d’aigües residuals i el sistema de recollida d’aigües pluvials

13 de març de 2018

Al carrer Torrent de Vallfogona, a l’accés a la urbanització Can Palau, s’ha generat una situació d’afectació a la vorera que requereix una actuació urgent i immediata en la canalització d’aigües residuals i al sistema de recollida d’aigües pluvials. Per aquest motiu, avui dimarts dia 13 de març s’inicien obres en aquest tram per tal de millorar aquesta situació.

Comença la Prevenció d’Incendis Forestals: prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

13 de març de 2018

A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal. Aquesta prohibició, que es recull a l’article 15 del Decret 64/1995 amb data de 7 de març per Prevenció d’Incendis Forestals, fa referència a qualsevol activitat que impliqui fer foc, tal com són jocs d’esbarjo o crema de restes vegetals, d’entre altres.

Talls a la carretera BV-5128 a causa de la volta ciclista

12 de març de 2018

El dilluns dia 19 de març de 2018, passarà pel nostre municipi la volta Ciclista a Catalunya. A partir de les 15.45 hores i fins a les 17:30 aproximadament, la circulació per la carretera BV-5128 restarà tallada pel pas de la volta Ciclista. Per més informació truqueu a la policia local.

Sant Cebrià torna a tancar les llums dels seus carrers i monuments més emblemàtics a la 12a edició de l'hora Planeta

12 de març de 2018

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'adhereix un any més a "L'hora Planeta", la campanya global de WWF contra el canvi climàtic, que celebra enguany la seva dotzena edició. En aquesta es realitza el gest simbòlic d'apagar els llums dels carrers o monuments més representatius dels municipis durant 1 hora, mobilitzant en aquesta ocasió a més de 7.000 ciutats del món per demostrar que s'uneixen a la lluita contra el canvi climàtic i estan a favor de la biodiversitat.

Nova plaça de feina a Sant Cebrià de Vallalta per cobrir funcions administratives

12 de març de 2018

Nova plaça de feina a Sant Cebrià de Vallalta per cobrir funcions administratives per suport a departament. Es cobrirà el control de factures i tancament d’expedients i és un requisit imprescindible disposar de cotxe per poder-se desplaçar al lloc de treball.  Algunes de les capacitats  que es requereixen són domini del Paquet Office, tenir do de gents i capacitat resolutiva per telèfon, així com coneixements administratius.

Les treballadores de l’ajuntament de Sant Cebrià paren pel Dia de la Dona

10 de març de 2018

Durant el Dia de la Dona Treballadora, que va tenir lloc el passat dijous dia 8, les treballadores de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta van decidir fer una parada de dues hores amb motiu de protesta pels drets de la dona.  Durant el temps que va durar l’aturada es va llegir un manifest que feia una crida per la igualtat a la porta del consistori municipal i es va emprendre una caminada pels carrers del nucli urbà en senyal de reivindicació per la igualtat de drets.

Videobranding com a eina per reforçar la teva marca personal

9 de març de 2018

Sabies que en dos o tres anys més del 75% del trànsit a Internet serà en format vídeo? En aquesta formació, i a partir d’una acurada combinació de teoria i pràctica, descobrireu els secrets que s’amaguen darrera els vídeos més exitosos i us podreu dotar dels coneixements i eines necessàries per reforçar la vostra marca personal/projecte empresarial amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, a l’hora que aprendreu a millorar les vostres estratègies de comunicació, tant personals com empresarials.

Les dones de Sant Cebrià commemoren el Dia de la Dona al nostre municipi amb diversos actes

9 de març de 2018

Les dones de Sant Cebrià van liderar l'agenda d'actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora al nostre municipi. Aquest grup, de recent formació, es va estrenar de cara al públic cebrianenc durant la jornada que millor representa el tarannà de la formació. En aquest context, ahir dia 8 de març, es van celebrar al llarg del dia diversos actes per commemorar el Dia de la Dona a la nostra població.

Manifest del Dia Internacional de les Dones 8 de març de 2018

8 de març de 2018

Des de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta volem compartir el manifest del Dia Internacional de la Dona que ha emès la Diputació de Barcelona.

Les dones de Sant Cebrià presentaran la campanya “no volem ser estadística” pel Dia de la Dona Treballadora d’enguany

7 de març de 2018

No volem ser estadística. Així s’anomena la campanya que el grup de dones de Sant Cebrià ha posat en marxa amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, que se celebrarà demà 8 de març. Per portar a terme aquesta campanya s’han dissenyat diverses accions que tenen per objecte reivindicar el paper de la dona a la societat, d’entre les que s’efectuarà una penjada de cartells en el nucli urbà de Sant Cebrià i a l’entrada de les urbanitzacions.

Registres del 281 al 290 de 1697
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219