Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Activació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de fred

4 de desembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon activar en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred. Es preveuen temperatures mínimes extremes a la major part de Catalunya i la distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà de caràcter general.

Més hores per facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina als joves del poble

1 de desembre de 2017

A partir de gener de 2018 el Punt Jove de Sant Cebrià canviarà d’horari amb objectiu de  facilitar més recursos per als adolescents i joves del municipi. Amb aquesta idea, ha estat la pròpia Àrea de Joventut la que ha proposat una modificació a l'horari d'atenció als joves, incorporant el mes de setembre a l'horari d'hivern. D’aquesta manera es podran facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina destinats als joves del poble.

Tot a punt per al tradicional sopar de cap d’any

30 de novembre de 2017

Com ja és costum, la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Cebrià torna a organitzar el tradicional sopar de cap d’any al nostre municipi. Un sopar de gala que vindrà de la mà del mític restaurant cebrianenc Can Martri i en el que se serviran entrants, primer plat, segons a triar, postres, vi, cava, torrons, raïm i cotilló. A més, la festa comptarà amb música en directe i ball, així com un servei de bar gestionat per Sant Cebrià Actiu.

Taller d’Internet segura per a pares i mares

30 de novembre de 2017

En el marc de les activitats “Eduquem en família” el Punt Jove de Sant Cebrià ofereix un interessant taller d'“Internet segura per a pares i mares”. Un taller en el que es parlarà sobre estratègia familiar en l’ús d’un internet i d’unes xarxes socials més segures. Està adreçat especialment a famílies amb fills i filles adolescents, o que bé estan endinsant-se en aquesta etapa, com els nois i les noies a partir dels 12 anys.

Sant Cebrià amb la Marató de TV3

29 de novembre de 2017

Sant Cebrià Actiu és coneguda per ser una de les principals associacions del nostre municipi, impulsora de moltes de les activitats que tenen lloc en aquest. Aquestes festes, l’associació s’ha proposat que el nostre municipi col·labori recaptant fons per la Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties infeccioses.

Sant Cebrià es prepara per festes amb una agenda carregada d’activitats

28 de novembre de 2017

Sant Cebrià es prepara per a les festes de Nadal amb una intensa agenda en la que s’emmarquen diferents tipus d’activitats per a tots els públics com esports, tallers, jocs familiars o la fireta de Santa Llúcia.   Us deixem a continuació el programa d’activitats, que començarà el dia 2 de desembre i que tindrà una durada fins al 5 de gener: Dissabte 2 de desembre    8.00h a 14.

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme porta a Sant Cebrià la campanya “Recicla i guanyaràs”

27 de novembre de 2017

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), va començar a repartir dissabte 25 de novembre prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, en el marc de l’acció de carrer inclosa en la comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”.

Sant Cebrià organtiza una trobada d’intercanvi i venda d’objectes de 2ª mà per a petits i joves

24 de novembre de 2017

Fomentar el consum responsable. Aquest és l’objectiu amb el que la Regidoria de promoció econòmica de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat un mercat d’intercanvi, dirigit a tots els públics, amb el que vol conscienciar sobre la segona vida útil dels objectes i evitar així que es converteixin en residus.

Ioga per a tots

23 de novembre de 2017

L’Associació Dones de la Vallalta organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, el taller “ioga per a tots”, en el que Elisabeth Werlen ensenyarà postures i relaxació a tots aquells que s’afegeixin a la iniciativa. L’horari és els dilluns de 9.15 a 10.45  a la Sala Polivalent i els dijous de 19 a 20.30 a l’Escola Bressol El Rial. A més, els dimecres també ofereix el mateix curs a Sant Pol de Mar, de 19.15  20.

Sant Cebrià de Vallalta renova el conveni de gestió comarcal del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

20 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat recentment la signatura amb el Consell Comarcal del Maresme del que serà el nou conveni de gestió del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme en el nostre municipi. Un servei comarcal en el que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament hi participa des del seu inici.

Registres del 281 al 290 de 1613
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219