Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 20 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Taller per a nens de 3 a 12 anys: “Viure i expressar les emocions”

28 de setembre de 2017

Dario Martone ens presenta un taller adreçats  a nens de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys, en el que segons les seves paraules: "Amb el joc, la literatura i la seva simbologia es faran propostes multidisciplinars de des de l’acció i la dramatització amb l’objectiu de fer un treball d’auto coneixement i d’obertura a la relació. En aquests tallers la idea principal és experimentar amb diferents tècniques corporals i d’art plàstic.

“DIJOUS A LA BIBLIO: Llegint creixo”

28 de setembre de 2017

Marianna Trichini, llicenciada en Ciències de l’Educació, ens ofereix aquest taller gratuït per a engrescar als nens, des de p3 fins a 6è  de primària, a llegir. Amb l’objectiu principal d’educar en el plaer de llegir promovent l'aspecte lúdic, interessant i divertit de la lectura es pretén motivar els nens en l'interès profund per la lectura.  Es tracta d’un un espai creatiu i dinàmic on els nens experimentaran vivències positives i plaents envers la literatura.

La Marxa Familiar de la Vallalta ja té nova data!

28 de setembre de 2017

Ara sí, la Marxa Familiar de la Vallalta se celebrarà el dia 15 d’octubre, on, com és costum, el pavelló municipal de la vila serà el punt de partida i d’arribada d’aquesta excursió.  La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Vine a donar sang: el dia 7 d'octubre a l' Avinguda Maresme amb Carrer Esplanada

27 de setembre de 2017

El proper dia 7 d’octubre, el carrer de l’Esplanada amb l’Avinguda Maresme esdevindran l’escenari de la Donació de Sang que es farà a la nostra vila, mitjançant la Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits.  L’horari serà de 10 a 14 hores i recorda: Pots donar sang si tens 18 anys o més. Si peses més de 50 quilos.

COMUNICAT 26 de setembre de 2017

26 de setembre de 2017

Arran dels comentaris i reaccions que s'han derivat del comunicat de l'Ajuntament del dia 25 de setembre, sobre actes incívics, l'Ajuntament vol aclarir:  -Que al comunicat denunciem les pintades realitzades a edificis municipals, com les del poliesportiu, però en cap cas aquestes pintades, fetes anteriorment, es relacionen amb les persones que han realitzat la penjada de cartells durant els últims dies.

COMUNICAT 25 de setembre de l2017

25 de setembre de 2017

Davant dels fets succeïts ahir 24 de setembre durant l’empaperament del poble amb cartells a favor de la democràcia i del dret a vot per aquest proper 1 d’Octubre, que es van afegir a pintades prèvies de caire polític fetes a diverses parets d’espais municipals, l ’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta comunica el següent: Rebutgem profundament els actes de vandalisme que es van produir a la nostra població, doncs res tenen a veure amb el dret d’expressió ...

Reforma del carrer Sant Cosme, un espai millor per a tothom

25 de setembre de 2017

El carrer Sant Cosme, un dels més antics del poble, ha estat reformat de manera integral, seguint les indicacions de l’Estudi de programació del centre històric de Sant Cebrià de Vallalta, elaborat per la Diputació de Barcelona.

taller “atreu els clients creant una imatge d’èxit de la teva empresa”

25 de setembre de 2017

Els dies 3 i 5 d’octubre de 14 a 17 h tindrà lloc el taller “atreu els clients creant una imatge d’èxit de la teva empresa”a la vil·la flora de Canet de Mar.  L’encarregat de dirigir aquest taller serà Jordi Genebriera, de la consultora DINAMIUM GRUP 2006 Es tracta d’una iniciativa interessant per tots aquells que tinguin un comerç i vulguin extreure el màxim partit.

Manifest del Centre d'Estudis de Sant Cebrià

25 de setembre de 2017

El CESC (Centre d’Estudis de Sant Cebrià), és una de les entitats més representatives del nostre municipi en tot allò que fa referència a la cultura, la tradició, la història i la llengua catalana. Una entitat que més, s’ocupa de la custodia de l’arxiu històric municipal i de l’agermanament de la nostra vila amb Saint-Cyprien du Rousillon, a la Catalunya nord, França, i amb Capolona, a La Toscana, Itàlia.

COMUNICAT ESPECIAL 21 de setembre de 2017

21 de setembre de 2017

Davant dels fets que es venen succeïnt en els darrers dies, especialment els acumulats durant el dia d’ahir 20 de setembre de 2017, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol expressar el següent: Com a formació política nascuda d’un moviment veïnal, integrem i respectem al màxim tot tipus de sensiblitats, pensaments i idees, sempre que sumin a l’hora de contribuir a fer un Sant Cebrià millor.

Registres del 281 al 290 de 1559
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219