Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El curs d’escriptura creativa arriba amb èxit a la seva fi

19 de desembre de 2017

El taller d’escriptura creativa, organitzat per la Diputació de Barcelona, va finalitzar després de dos mesos amb èxit la setmana passada. Els alumnes que han assistit han pogut trobar en aquest curs un espai per a conèixer diferents tècniques per expressar-se mitjançant l’escriptura creativa. Quelcom que representa un repte per a molts, que en moltes ocasions no  s’atreveixen a exterioritzar allò que tenen a dins per por a no saber-ho fer.

Oferta de feina amb incorporació immediata

19 de desembre de 2017

Conegut centre comercial de Pineda de Mar busca xarcuter per a carinsseria/xarcuteria per a  jornada completa amb incorporació immediata. Els interessats poden contactar amb carmonace@diba.cat o romeromcrs@diba.cat 

La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià celebrarà la seva primera reunió dijous 21 de desembre

19 de desembre de 2017

La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià fa una crida a totes les dones del municipi perquè participin en aquest projecte. Un projecte que es defineix com a "lliure, feminista i transversal" i que té per objecte crear una xarxa de suport entre les dones de Sant Cebrià, molt més enllà del seu origen, ideologia o creença. A la seva primera reunió, que se celebrarà aquest dijous 21 de desembre a les 17.

Sant Cebrià s'uneix en un Cap de setmana dedicat a La Marató

18 de desembre de 2017

Les entitats de Sant Cebrià de Vallalta s'han unit aquest cap de setmana amb un sol objectiu: recaptar fons per tal de col·laborar amb La Marató de TV3 d'enguany. Una Marató que se celebrava ahir diumenge i que aquest cop estava dedicada a les malalties infeccioses, que actualment representen la causa d'1 de cada 3 morts al món i constitueixen per tant, un problema important de salut pública.

Ràdio Sant Cebrià estrena avui el seu cicle d’entrevistes a càrrecs polítics amb una entrevista a l’alcaldessa

18 de desembre de 2017

Avui, a dos quarts de vuit, podrem sentir a Ràdio Sant Cebrià, l'entrevista que Josep Maria Cano fa a l'alcaldessa Sònia Scafa i que dóna inici al cicle de rondes d'entrevistes que es faran als càrrecs polítics del nostre municipi i que es podran sentir de manera regular cada dimecres a les 19.30 h del vespre.

Vine a donar sang a Sant Cebrià

15 de desembre de 2017

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

Visita les garlandes de nadal a l’església de Sant Cebrià

14 de desembre de 2017

Des del dia 24 de desembre fins el 6 de gener es podran visitar les garlandes de nadal, que lluiran a l’església del nostre municipi, com és tradició, amb motiu de l’època nadalenca.  L’horari de visita serà de caps de setmana i festius d’11.30 a 14.00 h als matins i de 17.00 a 20.00 h a les tardes.

Vine a veure el pessebre de Sant Cebrià de Vallalta

14 de desembre de 2017

El Pessebre de Sant Cebrià, realitzat per molts dels veïns i veïnes del nostre municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament, estarà exposat des del dia 24 de Desembre fins el 6 de Gener al Porxo de Can Coris, a la Plaça de l’Església. La inauguració es farà amb una cantada de nadales populars i tindrà lloc el dia 24 de desembre a les 11.30  fins a les 14h. L’horari de visita serà d’11.30 a 14.00 h als matins i de 17.00 a 20.00 h a les tardes.

Sant Cebrià estrena llums de nadal

14 de desembre de 2017

Sant Cebrià estrena temporada nadalenca amb nova decoració de llums de nadal, després de que les antigues hagin estat substituïdes per unes més actuals que segueixen una línia estilística més uniforme per a tot el municipi. El motiu de canvi és el mal estat en el que estaven les antigues llums de neó, ja que la majoria tenia llums foses i parts malmeses que ja no podien ser reparades.

Avui dijous 14 el Bibliobús Montnegre no podrà venir a Sant Cebrià

14 de desembre de 2017

El bibliobús Montnegre està avariat i davui dia 14 no podrà donar servei a Sant Cebrià tal i com estava previst.  De moment encara no se sap segur si el proper dijous, últim dia abans de l'aturada nadalenca, es podrà donar servei. Se us informarà puntualment. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies,

Registres del 271 al 280 de 1617
« Pàgina 28 »  [ 1 | ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219