Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 20 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Carta del regidor de Governació

11 d'octubre de 2017

Hola a tothom,  Em dirigeixo a vosaltres per explicar els motius de la meva absència el dia 1-O durant el setge de la Guàrdia Civil a veïns de Sant Cebrià a l’escola del nostre municipi.  Són moltes les vegades en que s’ha fet servir la paraula “apolítics” fent referència a la AVSC i són moltes les discrepàncies per l’ús d’aquesta paraula.

El CESC fa una crida per a poder constituir la memòria històrica del dia 1 d’Octubre

11 d'octubre de 2017

El Centre d’Estudis Sant Cebrià fa una crida per a que tots aquells que tinguin documents fotogràfics, filmacions o d’altres, com informes mèdics o denuncies als Mossos, els facin arribar a la institució. Tot això amb l’objectiu de poder constituir i muntar un arxiu específic del dia 1 d’octubre, que serà guardat en el seu Arxiu Històric i posat a disposició de tots els que en el futur vulguin consultar-lo.

La diputada de la CUP Gabriela Serra visita Sant Cebrià de Vallalta per donar suport

10 d'octubre de 2017

Gabriela Serra, diputada de la CUP va visitar el passat divendres dia 6 a les 16 h Sant Cebrià de Vallalta, per tal de mostrat el seu suport en relació als fets succeïts el passat 1 d’octubre. La diputada va ser rebuda per l’alcaldessa Sònia Scafa, Antònia Benítez (Tots per Sant Cebrià) i Josep Pla (Esquerra Republicana de Catalunya) en representació de l’Ajuntament.

Primera fase de reorganització de la zona industrial

9 d'octubre de 2017

L'Ajuntament va finalitzar el passat 30 de Setembre una primera fase de la reorganització de la zona industrial amb el marcat dels vials. Aquesta reorganització, que va començar abans de l'estiu amb el condicionament de les zones d'aparcament habilitades per als vehicles que usen la zona industrial, ha culminat finalment amb el marcat de la via per organitzar les zones permeses de parada i maniobra dels vehicles a la zona.

Talls de llum per treballs de manteniment

9 d'octubre de 2017

La companyia Endesa ha comunicat que per treballs de manteniment el proper dia 11 d’octubre de 2017 de 9 a 12 h, es produiran talls de llum a: - Diferents carrer de la urbanització de Castellar d’Índies. - Can Bartomet. - Zones Afores. Preguem disculpeu les molèsties.

El Conseller Antoni Comín visita Sant Cebrià per mostrar el seu suport

6 d'octubre de 2017

Antoni Comín, Conseller de Salut del govern de la Generalitat, ha realitzat avui a les 10 h una visita protocol·lària a Sant Cebrià de Vallalta, per tal de donar suport i expressar la seva preocupació pel nostre poble, un dels més afectats del Maresme durant el passat 1 d’octubre.

Missatge del Vicepresident de la Generalitat als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta

6 d'octubre de 2017

El Vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha volgut dirigir unes paraules als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta, amb objectiu d’encoratjar-los a continuar endavant i a seguir lluitant per exercir el dret de la democràcia. A continuació, el missatge del Vicepresident: "La força d'aquest país és la força de la seva gent.

COMUNICAT OFICIAL

2 d'octubre de 2017

Davant dels lamentables fets viscuts ahir, dia 1 d’octubre de 2017, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol manifestar que: - Condemnem amb fermesa la desproporcionada actuació de les forces policials espanyoles, que es van presentar de manera massiva a la nostra població de 3300 habitants fent un desplegament més propi d’un estat de setge que d’una jornada que hauria d’haver estat una festa de la democràcia.

Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs

29 de setembre de 2017

 Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs: http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/revetlles/revetlles-amb-precaucio/correfocs/

Tallers d'acompanyament a la maternitat

29 de setembre de 2017

L’escola  bressol municipal El Rial organitza uns tallers per a pares i mares. Aquets estan pensats per ser un espai de respir i reflexió perquè puguin sentir-se més segurs en la seva funció parental. Sovint es tenen dubtes que no compartim perquè pensem que no són importants, o sentim emocions contradictòries, desitjos, inseguretats, etc. Aquest pretén ser un espai de calma per compartir i seguir creixent com a pares i mares.

Registres del 271 al 280 de 1559
« Pàgina 28 »  [ 1 | ... | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219