Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La selecció de personal per a supermercats de Pineda i Blanes, tot un èxit

10 d'abril de 2017


La reposició de productes és una de les àrees sol·licitades

La selecció de personal que va portar a terme el representant d’una gran cadena de supermercats el passat dimarts a Sant Cebrià s’ha saldat amb la contractació de sis persones del nostre poble, que ja han començat a treballar a caixa, reposició i frescos als centres de Pineda i Blanes. A més també han estat seleccionades set persones més que previsiblement signaran un contracte laboral amb aquesta empresa durant el proper mes.

Procés participatiu per definir les polítiques de joventut

10 d'abril de 2017


Els joves decidiran les polítiques juvenils

L’àrea de Joventut engega un procés participatiu per establir les polítiques juvenils que s’inclouran al proper Pla Local de Joventut. El procés, gestionat per l’empresa PORTACABOT i subvencionat per la Diputació de Barcelona, servirà per tenir una radiografia acurada de les necessitats dels joves del nostre poble i concretar d’aquesta manera les accions que cal emprendre per donar-hi resposta. La jornada participativa tindrà lloc el proper dijous 27 d’abril al Punt Jove.

Convocades les bases dels concursos de fotografia i postres de la Fira de la Maduixa

7 d'abril de 2017


El concurs de pastissos és un dels gran al·licients de la Fira de la Maduixa

El concurs de fotografia “La primavera a Sant Cebrià, el seu entorn natural i el maduixot” emmarcat dins el programa d’activitats de la 17a Fira de la Maduixa que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’abril de 2017 arriba a la setzena edició, mentre que el concurs de postres i pastissos a la novena edició.

Les obres de la Via Blava de la Vallalta es posaran en marxa a finals del 2019

6 d'abril de 2017


El president del Consorci de Turisme, Joaquim Arnó, donant detalls del projecte

La sessió informativa sobre la Via Blava de la Vallalta que va tenir lloc dimarts a la tarda al pavelló va servir per conèixer més detalls d’aquest camí esportiu que unirà Sant Iscle, Sant Cebrià i Sant Pol seguint la llera de la riera. Joaquim Arnó, president del Consorci de Turisme del Maresme, va emmarcar aquest projecte en una actuació global de recuperació de camins i senders a tota la comarca.

La Via Blava de la Vallalta es presenta avui al pavelló amb la presència dels alcaldes dels tres municipis

4 d'abril de 2017


El Llobregat gaudirà properament d'una via blava

El pavelló acollirà avui dimarts a les set de la tarda una sessió informativa sobre la Via Blava de la Vallalta, que permetrà unir Sant Pol, Sant Cebrià i Sant Iscle seguint la llera de la riera. La sessió organitzada conjuntament pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i els tres ajuntaments servirà per donar a conèixer aquest projecte que serà una realitat els propers anys.

Oberta la convocatòria de les beques Carnet Jove 2017

4 d'abril de 2017


Beques Carnet Jove 2017

El Programa Connecta't, que ofereix diverses propostes culturals, creatives i participatives orientades a afavorir la participació i obrir les portes del jovent cap al món professional, fomentant valors com la solidaritat o l'europeïsme, ha obert la convocatòria de les beques Carnet Jove 2017. Cada beca té una dotació de 5.000 euros i ofereix una experiència professional d'un any en una empresa referent.

Les memòries de cultura de finals del 2016 i de principis de 2017, ja disponibles

4 d'abril de 2017

La regidoria de Cultura fa públiques les memòries dels mesos de setembre a desembre i de gener a març del 2017.

La Diada contra el Càncer celebra una nova edició aquest diumenge

31 de març de 2017


El dinar solidari de l'any passat va reunir prop de 400 persones

El pavelló acollirà aquest diumenge de nou el dinar solidari que té com a objectiu recollir fons per a la lluita contra el càncer. La jornada, organitzada per la Junta Local de Sant Cebrià, inclourà un espai infantil amb inflables, l’actuació del Cor Country de l’Alt Maresme i ball amb Lluís Sierra. També hi haurà una rifa solidària gràcies a la participació d’empreses, entitats i comerços del municipi, Les activitats començaran a les dotze i el dinar, a dos quarts de tres.

La Vallalta fa pinya amb la Via Blava per unir els tres pobles per la riera

30 de març de 2017


La Via Blava de la Vallalta seguirà la riera

Sònia Scafa, Montserrat Garrido i Eduard Turon, alcaldes de Sant Cebrià, Sant Pol i Sant Iscle, seran presents a la sessió informativa sobre la Via Blava de la Vallalta, que permetrà unir els tres pobles seguint la llera de la riera, que tindrà lloc el proper dimarts 4 d'abril a les set de la tarda al pavelló municipal. A la sessió també hi serà present el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, màxim responsable de l'àmbit del turisme a la nostra comarca.

El Punt Jove organitza una sortida a La Molina

28 de març de 2017


Els joves de Sant Cebrià gaudiran d'una de les millors estacions de Catalunya

El Punt Jove organitza una sortida aquest dissabte a l'estació de La Molina. Les inscripcions estaran obertes fins avui a les vuit del vespre a la seu de l'entitat. El preu de la sortida és de 37 euros inclou el forfait i l'assegurança perquè el transport corre a càrrec de l'Ajuntament. La sortida es farà des del Pavelló a dos quarts de set i la tornada està prevista cap a les nou del vespre. Els menors d'edat han de venir acompanyats per un adult.

Registres del 261 al 270 de 1468
« Pàgina 27 »  [ 1 | ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219