Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 17 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nova baixada de l’IBI per l’any 2018

20 d'octubre de 2017

El Ple urgent celebrat dilluns 9 d’octubre, a proposta del govern, va aprovar la baixada de l’IBI d’un 2% passant del 0,86 al 0,845. Va tenir el recolzament del PSC i TSC que van votar a favor. Aquesta és la tercera baixada de l’IBI consecutiva. Com es pot veure a continuació, aquesta baixada suposarà un decrement en els ingressos de més de 30.000€.

L’enllumenat de les urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta serà aviat una realitat

20 d'octubre de 2017

En el passat Ple Ordinari del 27 de setembre es va aprovar per unanimitat de tots els regidors dels grups politics del consistori la modificació de partides del pressupost municipal per tal d’adjudicar el romanent del pressupost anterior a l'ampliació d'una partida assignada per a l'actualització dels projectes y el desenvolupament de l'enllumenat de les tres urbanitzacions.

Taller “com transformar els conflictes en oportunitats”

19 d'octubre de 2017

En moments de pressió necessitem espais per compartir, créixer i recordar que sempre tenim més possibilitats de les que pensem! Per això Dario Martone, formador i terapeuta, ens presenta aquest taller per transformar els conflictes en oportunitats.             A partir del divendres 27 de octubre de 17 a 18.15 hores a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Manifest de condemna per les detencions les detencions de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

17 d'octubre de 2017

Aquest matí a les 12 h, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'ha concentrat a les portes del consistori, on l'alcaldessa, Sònia Scafa, ha llegit aquest manifest, consensuat entre l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència i Associació Catalana de Municipis, amb motiu de condemna per les detencions les detencions de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez: Les nostres idees sempre seran lliures La llibertat no es compra ni es ven, ni es negocia, ...

Carta de les AMPAs de La Vallalta en suport a les escoles de Catalunya

17 d'octubre de 2017

Les AMPAs de les tres escoles i l'institut de La Vallalta han signat una carta en suport a les escoles i professionals de Catalunya envers als atacs rebuts els darrers dies per alguns polítics. L’escola que tenim, és l’escola que volem. Una escola que educa des de la inclusió, l’acolliment, una escola que comparteix i coopera amb la societat.

Taller de maquillatge d’efectes especials

16 d'octubre de 2017

Ara ja pots aprendre a maquillar-te com un autèntic professional i aconseguir el millor maquillatge d’efectes especials.  T’oferim un taller gratuït i obert per a tot tipus de públic on podràs aconseguir el millor maquillatge per a Halloween.  L’horari és de 17.00h a 20.00h i les dates són: Dilluns 30 d’octubre al punt jove  Dimarts 31 d’octubre al pavelló municipal  T’hi esperem!

Èxit de la Marxa Familiar de la Vallalta amb 150 participants

16 d'octubre de 2017

La Marxa Familiar de la Vallalta va reunir ahir 15 d’octubre 150 participants que es van trobar a les 10 h del matí al Pavelló Municipal. L’activitat, que va començar amb una reunió on es va explicar que què consistiria el recorregut, va destacar pel bon ambient i per un marcat caràcter familiar, amb el que grans i petits van divertir-se a parts iguals.

A partir del 17 d'octubre ja es poden recollir els dorsals de la Marxa Nocturna

16 d'octubre de 2017

El proper dissabte dia 28 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta, que començarà a les vuit del vespre i comptarà amb un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 431 metres.  Recordeu que tots que tots aquells que us hagueu apuntat podeu passar a recollir el vostre dorsal a partir de demà dia 17 d'octubre  fins el 27 d’octubre i també una hora abans de l’inici de la marxa.

Carta del regidor de Governació

11 d'octubre de 2017

Hola a tothom,  Em dirigeixo a vosaltres per explicar els motius de la meva absència el dia 1-O durant el setge de la Guàrdia Civil a veïns de Sant Cebrià a l’escola del nostre municipi.  Són moltes les vegades en que s’ha fet servir la paraula “apolítics” fent referència a la AVSC i són moltes les discrepàncies per l’ús d’aquesta paraula.

El CESC fa una crida per a poder constituir la memòria històrica del dia 1 d’Octubre

11 d'octubre de 2017

El Centre d’Estudis Sant Cebrià fa una crida per a que tots aquells que tinguin documents fotogràfics, filmacions o d’altres, com informes mèdics o denuncies als Mossos, els facin arribar a la institució. Tot això amb l’objectiu de poder constituir i muntar un arxiu específic del dia 1 d’octubre, que serà guardat en el seu Arxiu Històric i posat a disposició de tots els que en el futur vulguin consultar-lo.

Registres del 261 al 270 de 1557
« Pàgina 27 »  [ 1 | ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219