Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Calendari del Bibliobús Montnegre a Sant Cebrià de Vallalta

22 de desembre de 2017

Us adjuntem els horaris del Bibliobús Montnegre al nostre municipi per aquest any 2018. Podeu rebre informació directament a la seva pàgina Facebook: I també podeu conèixer una mica més sobre aquest servei de la Diputació de Barcelona en aquest vídeo 

Junts x Catalunya es posiciona com a primera força a Sant Cebrià en una jornada electoral de gran participació

22 de desembre de 2017

2002 habitants, d’un total de 2427 censats, va exercir el seu dret a vot durant la jornada electoral d’ahir al nostre municipi, amb un percentatge de participació que amb un 82.49%, supera per 6 punts el 76,09% dels resultats de les eleccions al Parlament del setembre de 2015. Junts x Catalunya s’ha posicionat com a primera força a Sant Cebrià amb un 29.82% del total dels vots, seguits per ERC amb un 27,72% de vots i per Ciutadans amb un 19.33%.

Canvi de model de recollida de residus urbans a Sant Cebrià de Vallalta

21 de desembre de 2017

El model de recollida de brossa de Sant Cebrià de Vallalta està a punt de fer un gir de 360 graus. Es tracta d'un nou sistema, que durà a terme l'empresa Resmar a través de la gestió del Consell Comarcal del Maresme, que té per objecte potenciar el reciclatge i reduir de manera dràstica la quantitat de fracció resta, fins ara coneguda com a rebuig.

El CEIP El Pi Gros celebra la seva tradicional cantada de nadales

20 de desembre de 2017

Ahir dimarts, dia 19 de desembre, l'escola municipal El Pi Gros va celebrar la tradicional cantada de nadales per part dels seus alumnes. Un acte que es va celebrar al gimnàs de l'escola, i en el que es van fer grups amb els diferents cursos, distribuint els horaris en què  actuava cadascú.

Xerrada sobre voluntariat al Punt Jove de Sant Cebrià

20 de desembre de 2017

El pròxim dia 17 de Gener es realitzarà una xerrada al Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta per part de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital de Calella. En aquesta xerrada es podrà conèixer de primera mà en que consisteix un voluntariat, quins tipus de voluntariats es fan i quina formació ofereixen.

Recollida de voluminosos

20 de desembre de 2017

El curs d’escriptura creativa arriba amb èxit a la seva fi

19 de desembre de 2017

El taller d’escriptura creativa, organitzat per la Diputació de Barcelona, va finalitzar després de dos mesos amb èxit la setmana passada. Els alumnes que han assistit han pogut trobar en aquest curs un espai per a conèixer diferents tècniques per expressar-se mitjançant l’escriptura creativa. Quelcom que representa un repte per a molts, que en moltes ocasions no  s’atreveixen a exterioritzar allò que tenen a dins per por a no saber-ho fer.

Oferta de feina amb incorporació immediata

19 de desembre de 2017

Conegut centre comercial de Pineda de Mar busca xarcuter per a carinsseria/xarcuteria per a  jornada completa amb incorporació immediata. Els interessats poden contactar amb carmonace@diba.cat o romeromcrs@diba.cat 

La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià celebrarà la seva primera reunió dijous 21 de desembre

19 de desembre de 2017

La primera Assemblea de dones de Sant Cebrià fa una crida a totes les dones del municipi perquè participin en aquest projecte. Un projecte que es defineix com a "lliure, feminista i transversal" i que té per objecte crear una xarxa de suport entre les dones de Sant Cebrià, molt més enllà del seu origen, ideologia o creença. A la seva primera reunió, que se celebrarà aquest dijous 21 de desembre a les 17.

Sant Cebrià s'uneix en un Cap de setmana dedicat a La Marató

18 de desembre de 2017

Les entitats de Sant Cebrià de Vallalta s'han unit aquest cap de setmana amb un sol objectiu: recaptar fons per tal de col·laborar amb La Marató de TV3 d'enguany. Una Marató que se celebrava ahir diumenge i que aquest cop estava dedicada a les malalties infeccioses, que actualment representen la causa d'1 de cada 3 morts al món i constitueixen per tant, un problema important de salut pública.

Registres del 261 al 270 de 1613
« Pàgina 27 »  [ 1 | ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219