Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 24 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'Ajuntament fa una crida a participar com a voluntaris al dinar de la Festa de la Vellesa

30 de novembre de 2016


Es necessiten voluntaris per servir el menjar als avis

El proper dimecres 14 de desembre tindrà lloc al pavelló el dinar de germanor de la Festa d'Homenatge a la Gent Gran i es necessiten una dotzena de voluntaris perquè serveixin el menjar als avis. Les persones que vulguin col·laborar-hi, que hauran de ser al pavelló de les dotze a les cinc de la tarda, s'hi poden inscriure passant per l’ajuntament o simplement fent un truc al consistori.

L'Ajuntament arranjarà els punts més conflictius de la carretera de Castellà d'Índies

29 de novembre de 2016


La carretera de Castellà presenta moltes irregularitats per les arrels dels pins

Després que a finals de setembre es realitzessin actuacions puntuals a l'asfaltat de les urbanitzacions de Can Palau i de Castellà d'Índies per resoldre els trams més afectats, en dues setmanes, concretament el 12 de desembre, s’arranjaran les arrels de la carretera d’accés a Castellà.

L’accés al pati de l’Escola El Pi Gros s'esponjarà amb l’ampliació de la vorera

28 de novembre de 2016


La part sud de l'escola s'esponjarà amb una vorera més àmplia

El proper dilluns 5 de desembre, l'Ajuntament inciarà les obres d'ampliació de la vorera ubicada al carrer Ausias Marc amb carrer Salvador Espriu, més concretament en l'accés d'entrada i sortida del pati del CEIP.Les obres a executar comportaran l'ampliació de la vorera existent en 1,40 m, quedant una amplada total de 4.30m, per guanyar espai en una zona molt concorreguda a l’entrada i a la sortida dels alumnes.

Sorea informa que demà tallarà l’aigua a Can Palau del matí al vespre

28 de novembre de 2016


Sorea efectuarà la neteja anual del dipòsit de Can Palau

Amb motiu de la neteja anual del dipòsit de distribució que exigeix el departament de Sanitat, Sorea tallarà el subministrament d’aigua potable a tota la urbanització de Can Palau demà dimarts de les nou del matí a les vuit del vespre. La companyia que gestiona l’aigua a bona part del municipi informa que aprofitarà la neteja per realitzar unes millores a la xarxa.
 
 

La Festa d'Homenatge a la Gent Gran tindrà lloc el dimecres 14 de desembre

26 de novembre de 2016


Missa en honor de la gent gran del poble en una edició recent

L’Ajuntament convoca com es tradició per aquestes dates la festa d’homenatge a la gent grandel nostre poble amb un dinar de germanor que tindrà lloc el dimecres 14 de desembre al pavelló. La jornada s’iniciarà a les onze del matí amb una missa a l’església en honor a les persones majors de 65 anys. Acabada la cerimònia serán els alumnes de l’Escola El Pi Gros els qui els retran tribut en una trobada intergeneracional.

Sortida guiada per fer un pessebre sostenible

25 de novembre de 2016


Els biòlegs de Naturalwalks ens ensenyaran com fer un pessebre ecològic

La tradicional molsa que fa anys es recollia per fer el pessebre és avui dia una espècie protegida i està totalment prohibit agafar-ne. Tampoc no és legal arrencar o serrar un arbre del bosc per endur-se'l a casa i guarnir-lo Altres plantes com el boix grèvol, el vesc o el galzeran també estan protegides i agafar-ne suposa una multa important.

La reforma del carrer Sant Cosme, en marxa

25 de novembre de 2016


Les obres de reforma del carrer Sant Cosme han començat aquesta setmana

Aquesta setmana s’ha iniciat la reforma del carrer Sant Cosme, un dels més antics del poble. Aquesta via presenta diverses problemàtiques. Una de les més greus és que quan plou amb intensitat recull les aigües provinents de la carretera de Castellar d’índies, que baixen per les escales amb molta virulència. Per solucionar-ho, es desviaran les aigües amb una nova vorera que uneixi la ja existent del l’edifici de Can Martri amb la botiga de Can Martilari.

El CAP de Sant Cebrià estarà tancat dimarts per formació del personal

24 de novembre de 2016


CAP de Canet

L'ambulatori de Sant Cebrià romandrà tancat el proper dimarts dia 29 de novembre de 2016 de manera excepcional per formació del personal sanitari d'aquest equipament. Les persones que necessitin visitar-se per alguna urgència mèdica s'hauran d'adreçar al CAP de Canet de Mar, que obre de vuit del matí a vuit del vespre. El telèfon de contacte del CAP de Canet és el 93 795 66 76.

Sant Cebrià defineix la seva delimitació amb Sant Pol

23 de novembre de 2016


Panoràmica de Sant Cebrià

Un dels elements bàsics que caracteritzen els municipis, juntament amb la població i l'organització, és el seu territori o terme municipal. Sense ells, no es pot parlar de municipi. Així, el territori o terme municipal és l'àmbit territorial on una organització, l'ajuntament, exerceix les seves competències en servei de les persones. El concepte de territori comporta l'existència d'uns límits que el defineixin i continguin.

El nou Servei Municipal de Logopèdia i Psicopedagogia es posa en marxa

23 de novembre de 2016


L'SMALP es coordinarà amb els centres educatius

Al llarg dels mesos d’octubre i novembre, l’Ajuntament ha estat fent les gestions pertinents per posar en marxa el nou Servei Municipal de Logopèdia i Psicopedagogia (SMALP). La principal novetat és que s’ha inclòs el servei de psicologia. Aquest servei s’adreça a infants i joves en edat d’escolarització obligatòria que estiguin empadronats al municipi i s’oferirà en horari de migdies, al CEIP Pi Gros, i en horari de tardes a l’Escola Bressol El Rial.

Registres del 261 al 270 de 1371
« Pàgina 27 »  [ 1 | ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ... | 138 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219