Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 11 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Nova plaça de feina a Sant Cebrià de Vallalta per cobrir funcions administratives

12 de març de 2018

Nova plaça de feina a Sant Cebrià de Vallalta per cobrir funcions administratives per suport a departament. Es cobrirà el control de factures i tancament d’expedients i és un requisit imprescindible disposar de cotxe per poder-se desplaçar al lloc de treball.  Algunes de les capacitats  que es requereixen són domini del Paquet Office, tenir do de gents i capacitat resolutiva per telèfon, així com coneixements administratius.

Les treballadores de l’ajuntament de Sant Cebrià paren pel Dia de la Dona

10 de març de 2018

Durant el Dia de la Dona Treballadora, que va tenir lloc el passat dijous dia 8, les treballadores de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta van decidir fer una parada de dues hores amb motiu de protesta pels drets de la dona.  Durant el temps que va durar l’aturada es va llegir un manifest que feia una crida per la igualtat a la porta del consistori municipal i es va emprendre una caminada pels carrers del nucli urbà en senyal de reivindicació per la igualtat de drets.

Videobranding com a eina per reforçar la teva marca personal

9 de març de 2018

Sabies que en dos o tres anys més del 75% del trànsit a Internet serà en format vídeo? En aquesta formació, i a partir d’una acurada combinació de teoria i pràctica, descobrireu els secrets que s’amaguen darrera els vídeos més exitosos i us podreu dotar dels coneixements i eines necessàries per reforçar la vostra marca personal/projecte empresarial amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, a l’hora que aprendreu a millorar les vostres estratègies de comunicació, tant personals com empresarials.

Les dones de Sant Cebrià commemoren el Dia de la Dona al nostre municipi amb diversos actes

9 de març de 2018

Les dones de Sant Cebrià van liderar l'agenda d'actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora al nostre municipi. Aquest grup, de recent formació, es va estrenar de cara al públic cebrianenc durant la jornada que millor representa el tarannà de la formació. En aquest context, ahir dia 8 de març, es van celebrar al llarg del dia diversos actes per commemorar el Dia de la Dona a la nostra població.

Manifest del Dia Internacional de les Dones 8 de març de 2018

8 de març de 2018

Des de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta volem compartir el manifest del Dia Internacional de la Dona que ha emès la Diputació de Barcelona.

Les dones de Sant Cebrià presentaran la campanya “no volem ser estadística” pel Dia de la Dona Treballadora d’enguany

7 de març de 2018

No volem ser estadística. Així s’anomena la campanya que el grup de dones de Sant Cebrià ha posat en marxa amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, que se celebrarà demà 8 de març. Per portar a terme aquesta campanya s’han dissenyat diverses accions que tenen per objecte reivindicar el paper de la dona a la societat, d’entre les que s’efectuarà una penjada de cartells en el nucli urbà de Sant Cebrià i a l’entrada de les urbanitzacions.

Portes Obertes de l'escola El Pi Gros

7 de març de 2018

Ja s’acosta època de preinscripcions escolars. Amb aquest motiu l’Escola municipal El Pi Gros celebrarà una jornada de portes obertes el dissabte vinent, dia 17 de març.  La jornada, que està convocada per les 10 h del matí, començarà amb una visita a les instal·lacions del centre, amb la premissa de que els interessats puguin conèixer l’escola de prop.  Després de la visita, el centre convidarà als assistents a un petit tast d’esmorzar.

Es renova el conveni del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

7 de març de 2018

El dia 6 de març l'alcaldessa de Sant Cebrià va signar el conveni d'encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal i Sant Cebrià de Vallalta, conjuntament amb 19 municipis més del Maresme. Aquest té caràcter efectiu des del mes de gener de 2018 i tindrà una vigència inicial fins al 31 de desembre de 2021, amb possibilitat de pròrroga.

L’alcaldessa de Sant Cebrià acudeix la inauguració de la 24ª edició de la Pesolada de Caldes d’Estrach

6 de març de 2018

El passat dissabte, dia 3 de maç, l’alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa va assistir a la inauguració de la 24ª edició de la Pesolada de Caldes d’Estrach, convidada per la seva alcaldessa Rosa Pou Baró i per Oscar Baró i Clariana, Regidor d’Hisenda, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Un cita gastronòmica  que té lloc els mesos de març i abril on els restauradors del municipi elaboren plats amb l’autòcton pèsol de la Floreta.

Let's Clean Up Europe, accions de neteja a entorn naturals

6 de març de 2018

Els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018 tindrà lloc la campanya Let’s Clean Up, on s’organitzaran accions de neteja a espais naturals de Catalunya, de cara a donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments en boscos, rius, platges i rieres. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar a la ciutadania de quin és l’efecte que els comportaments incívics provoquen en el nostre planeta.

Registres del 251 al 260 de 1663
« Pàgina 26 »  [ 1 | ... | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | ... | 167 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219