Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 19 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El termini per comprar els tiquets per a l’Arrossada Popular s'acaba demà dijous

10 de maig de 2017


L'Arrossada popular és un dels esdeveniments culinaris de l'any

Demà dijous s'acaba el termini per adquirir els tiquets per a l'Arrossada Popular, que es fa en commemoració de Sant Isidre, patró de la pagesia i que tindrà lloc aquest diumenge a les dues del migdia al pavelló. La compra dels tiquets, que costen 15 euros per als adults i 8 per als infants, es pot realitzar a l’Ajuntament i al Casal d’Avis. El menú per adults inclou un pica-pica de benvinguda, amanida catalana amb embotits artesans, paella d’arròs mixta, postres, beguda i cafè.

Sorea tallarà finalment l'aigua demà dijous a diferents carrers del municipi

10 de maig de 2017


Operaris de Sorea fent tasques de manteniment

Els carrers de Sant Damià, Montnegre, Padró, Torreblanca i Can Bartomet es veuran afectats demà dijous per un tall d'aigua de nou del matí a set de la tarda aproximadament. Sorea, l'empresa que gestiona l'aigua, informa que el tall de subministrament d'aigua potable obeeix a la necessitat de realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució.

Sorea tallarà l'aigua demà dimarts a diferents carrers del municipi

8 de maig de 2017


Operaris de Sorea fent tasques de manteniment

Els carrers de Sant Damià, Montnegre, Padró, Narcís Monturiol, Emili Ciuró, Torreblanca, Can Bartomet es veuran afectats demà dimarts per un tall d'aigua de nou del matí a set de la tarda aproximadament. Sorea, l'empresa que gestiona l'igua, informa que el tall de subministrament d'aigua potable obeeix a la necessitat de realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució.

El psicòleg Josep Torrents Missé presenta el seu darrer llibre de creixement personal

5 de maig de 2017


L'autor Josep Torrents Missé en una imatge recent

El Casal d’Avis acollirà el dissabte 27 de maig a dos quarts de vuit del vespre la presentació del darrer llibre de Josep Torrents Missé, “I ara, sóc jo. Un camí per a la transformació personal”. En aquesta obra, Missé posa a la nostra disposició els elements que ens ajudaran a descobrir qui som realment i quina és la nostra verdadera naturalesa, i el més important, aprendre a ser nosaltres mateixos sense enganys i a manifestar-nos tal com som.

La Diputació organitza nous tallers de tinta i paper al Casal d'Avis

5 de maig de 2017


El taller es farà al Casal d'Avis

Després d’un primer taller el 22 d’abril, demà dissabte i el dissabte 13 de maig de dos quarts d’onze a dos quarts d’una del migdia tindran lloc dos tallers més de tinta i paper. Unes sessions en què coneixerem i jugarem amb diferents tipus de paper i tintes. També aprendrem qui participa en la creació d’un llibre i el paper que hi juguen els il•lustradors o els traductors.

La Fira de la Maduixa, en imatges

4 de maig de 2017


Sandra Surís va guanyar el concurs de fotografia

La divuitena edició de la Fira de la Maduixa, que va tenir lloc aquest diumenge, va tornar a ser un èxit de participació, tot i el mal temps. Reviu tota la jornada amb l'àlbum de fotos dels principals actes que es van realitzar tant al carrer Esplanada com al pati de l'Escola El Pi Gros clicant AQUÍ.

La Cambra de Comerç obre inscripcions per als tallers de turisme

3 de maig de 2017


Tallers de turisme de la Cambra

Els tallers de turisme que organitza la Cambra de Comerç amb la Diputació per aquest any ja estan disponibles. Aquestes sessions s'adrecen a professionals del sector i, més específicament, a responsables i a tècnics d'atenció al client, i serveixen per adquirir tècniques per a la millora el posicionament competitiu d'organitzacions públiques i privades, així com de destinacions turístiques.

L’Arrossada Popular se celebrarà el diumenge 14 de maig

3 de maig de 2017


El dinar popular es farà al pavelló

En commemoració de Sant Isidre, patró de la pagesia, l’Ajuntament organitza una nova edició de l’Arrossada Popular, que tindrà lloc el diumenge 14 de maig a les dues del migdia al pavelló. La compra dels tiquets, que costen 15 euros per als adults i 8 per als infants, es pot realitzar a l’Ajuntament i al Casal d’Avis fins al dijous 12 de maig. El menú per adults inclou un pica-pica de benvinguda, amanida catalana amb embotits artesans, paella d’arròs mixta, postres, beguda i cafè.

La pluja no desllueix la Fira de la Maduixa

2 de maig de 2017


Molts visitants es van acostar a Sant Cebrià per comprar maduixes

Les adverses condicions meteorològiques a primer hora del matí no van deslluir la Fira de la Maduixa, que va plantar cara al mal temps mantenint el carrer Esplanada i el pati de l’escola com a seus de l’esdeveniment, amb la presència continuada de centenars de persones. La treva de pluja fins al vespre va permetre que els paradistes puguessin oferir els seus productes, amb la maduixa com a principal reclam.

Tot a punt per a la Fira de la Maduixa!

28 d'abril de 2017


Tríptic 18a Fira de la Maduixa

Els operaris municipals estan enllestint els darrers detalls per a la 18a edició de la Fira de la Maduixa, que tindrà lloc aquest diumenge. La jornada començarà amb una cercavila pel carrer Esplanada a dos quarts d’onze que donarà pas a la inauguració oficial una hora més tard per part de les autoritats. Els tallers de cuina i la ballada de sardanes a càrrec de La Cobla Contemporània seran els plats forts del matí.

Registres del 241 al 250 de 1465
« Pàgina 25 »  [ 1 | ... | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219