Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Jordi Lanuza, el nou fitxatge de l’Essencials pel dia 28 d’abril a la Sala Polivalent

17 d'abril de 2018

El concert d'XY, previst pel dia 28 d'abril a les 21 h a la Sala Polivalent, dins la programació d'Essencials, ha estat cancel·lat per causes alienes a l'organització. En el seu lloc actuarà Jordi Lanuza, ànima d'Inspira, una agrupació reconeguda dins l'escena musical barcelonina. En aquest cas Lanuza ens presentarà "Com a casa", el seu disc en solitari, on només amb l'acompanyament d'una guitarra acústica presenta la cara més íntima de l'autor.

Portes obertes a l'Escola Bressol El Rial

16 d'abril de 2018

L'Escola Bressol Municipal El rial realitzarà una jornada de Portes bertes el pròxim dissabte 21 d'abril.A les 10.30 h es durà a terme una presentació del projecte educatiu,que també podeu llegir al seu web, i que vindrà seguida d'un recorregut per les instal·lacions del centre. El període de preinscripció pe a les escoles bressol comença el 30 d'abril i s'allargarà fins a l'11 de maig, ambdós inclosos.

La Fundació Barraquer realitzarà revisions gratuïtes del glaucoma a la Sala Polivalent

16 d'abril de 2018

El Dia Mundial del Glaucoma, celebrat el passat 12 de març, ha estat el punt de partida per posar en marxa una campanya de revisions gratuïtes per part de la Fundació Barraquer. La idea és visualitzar aquesta malaltia visual crònica, que constitueix una de les causes més freqüents de ceguera del món occidental i que sovint costa detectar, ja que no causa molèsties fins que la seva evolució està molt avançada.

Prop de 400 persones participen a la Diada de lluita contra el càncer de Sant Cebrià

16 d'abril de 2018

Prop de 400 persones van assistir ahir a la 12a edició de la Diada de lluita contra el càncer que l'AECC va celebrar ahir al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta. Una jornada solidària que, amb l'objectiu de recollir fons per a la investigació i la lluita per erradicar el càncer, va reunir gent de Sant Cebrià i de municipis veïns com Arenys de Munt, Sant Pol, Canet i Sant Iscle.

CALENDARI DE VISITES DE L'OFICINA MÒBIL D'ATENCIÓ AL CONSUMIDOR

13 d'abril de 2018

PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM A L'APARCAMENT DE CAN MARTRI de 12 a 13h.  Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del: - Consum.

Activitat gratuïta de Pilates, Tibal Fusió i Commecial Dance

13 d'abril de 2018

Aquest diumenge 15 d’abril les Dones de La Vallalta han preparat una activitat gratuïta a la sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta de 10 a 12 h. Es tracta de classes obertes de Pilates, Tibal Fusió i Commecial Dance, que impartirà Eva Piqueras, professora de Dansa Tribal Fusió, Commecial Dance i Pilates a Auria Dansa.  Per realitzar aquesta activitat gratuïta cal inscriure’s prèviament a info@auriadansa.com o a través del telèfon 636237384.

Curs de Gestió fiscal de l’autònom, estimació directa el 17,18 i 19 d’abril

13 d'abril de 2018

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Innova duran a terme el curs de “Gestió fiscal de l’autònom, estimació directa”, a càrrec de Genealia, on s’abordaran tota mena de qüestions relacionades amb l’activitat fiscal dels treballadors autònoms. Qüestions prèvies a l’inici de l’activitat, règims d’estimació de l’IRPF, estimació directa de l’IRPF, obligacions de l’autònom en l’IVA, operacions exteriors i obligacions comptables i de facturació, són algunes de les temàtiques que es tractaran.

S'obre el Període d'exposició pública del POUM

13 d'abril de 2018

El període d'exposició pública de l'aprovació inicial del POUM, on els ciutadans podran consultar el projecte i realitzar al·legacions si cal, començarà el pròxim dilluns dia 16 d'abril i acabarà el 19 de juny. Un termini de temps que es posa en marxa a partir de l'aparició de l'edicte en el DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), que ha estat publicat el dia d'avui, 13 d'abril.

Borsa de treball per un tècnic/a en educació infantil

13 d'abril de 2018

A partir de demà s'obre la borsa de treball per un tècnic/a en educació infantil, per cobrir contractacions temporals o possibles substitucions mitjançant concurs públic. La sol·licitud i l'anunci amb les bases oficials es poden trobar al taulell d'anuncis de la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Sant Cebrià. El termini de presentació de sol·licituds és des del 14 d'abril fins al 3 de maig 2018.

Reunió informativa per explicar el nou model de Recollida Selectiva

12 d'abril de 2018

El model de recollida selectiva està a punt de fer un canvi dràstic a Sant Cebrià de Vallalta. Amb aquest motiu, l'Ajuntament ha organitzat una xerrada informativa en la qual es desgranaran totes les particularitats del funcionalment d'aquest nou model. Aquesta sessió informativa tindrà lloc a la Sala Polivalent del municipi el pròxim dia 20 d'abril a les 19 h i està adreçada tant a la gent que viu al municipi com a aquells que hi tenen activitat comercial.

Registres del 241 al 250 de 1696
« Pàgina 25 »  [ 1 | ... | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219