Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 24 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Arriba la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta

14 de juliol de 2017

El proper dissabte dia 29 se celebrarà la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta.El pavelló municipal de la vila tornarà a esdevenir un cop més el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada nocturna. La marxa, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 431 metres, de la mateixa manera que en les edicions anteriors. Es preveu que aquest recorregut conjunt tingui una duració de tres hores.

Cap de setmana carregat d’activitats de la Festa Estiu

13 de juliol de 2017

Aquest proper cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta es vesteix de festa, per donar pas a tot un seguit d’activitats adreçades tan a grans com a petits.   Englobades dins la Festa Estiu, que va començar el passat dia 2 de juliol i s’allargarà fins el dia 19 d’agost, us presentem les activitats dels propers 14, 15 i 16 de juliol.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 14 de juliol a Castellar d'Índies

13 de juliol de 2017

Informem als veïns de Castellar d'Índies: El proper divendres dia 14 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 h fins a les 12.00 h. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Visita de l’oficina mòbil d’atenció al consumidor

12 de juliol de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Talls a la carretera BV5128 per neteja viària

10 de juliol de 2017

Us informem que  hi ha talls puntuals a la carretera BV5128 per neteja viària. El carril alternatiu és el Carrer Centre.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 11 de juliol a Vistamar

10 de juliol de 2017

Informem als veïns de Vistamar: El proper dimarts dia 11 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 fins a les 12.30. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Es posa en marxa la neteja de zones verdes i parcel·les de titularitat municipal

10 de juliol de 2017

Us comuniquem que avui, dia 10 de juliol al matí, s’ha iniciat la neteja de les zones verdes i parcel·les de titularitat municipal. Els treballs de neteja s’han posat en marxa i han començat per la Urbanització de Vistamar i continuaran per les altres urbanitzacions dels municipi. L’ empresa encarregada de la neteja estarà en funcionament durant tota aquesta setmana, de dilluns a divendres de 8’00 a 16’00 hores.

Totes les urbanitzacions de Sant Cebrià ja disposen de zones d’espais de trobada habilitats

6 de juliol de 2017

L’Ajuntament deSant Cebrià de Vallalta ha invertit en millores a les zones d’equipaments de les urbanitzacions Vistamar i Castellar d’Índies i ha habilitat un nou espai de trobada a Can Palau, la única urbanització que no en tenia.  Feia temps que els veïns de Vistamar demanaven el tancament de la Zona Esportiva Vistamar, així com  la col·locació d’una marquesina per tal de poder proveir d’ombra la zona.

Els refugiats de la Guerra Civil a la nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals

6 de juliol de 2017

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona proposa la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats", en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació.

La Trobada de Puntaires arriba a l'onzena edició

19 de maig de 2017


Imatge de la Trobada de Puntaires de l'any passat

L’aparcament de Can Martri acollirà el diumenge 28 de maig l'onzena Trobada de Puntaires de Sant Cebrià.

Registres del 231 al 240 de 1467
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219