Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Diagnosi del tancament contable de 2016

28 de juliol de 2017

Us adjuntem el document amb la diagnosi del tancament contable de l'exercici de 2016. Tot aquell qui vulgui consultar les dades econòmiques i la diagnosi de l'execució del pressupost de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, pot fer-ho des de l'enllaç de la dreta. 

Tribut a Miguel Ríos amb la "Rock & Ríos Band"

28 de juliol de 2017

Sant Cebrià de Vallalta es prepara per una vesprada d’allò més moguda amb un concert Tribut a Miguel Ríos, de la mà de l’agrupació musical “Rock & Ríos Band”.  El concert, que se celebrarà al Parc Puigvert el dia 5 d’agost a les 23 h, serà gratuït i comptarà amb servei de bar de la mà de l’Associació Sant Cebrià Actiu. Refrescs, cerveses i mojitos acompanyaran la festa, com ja és costum als concerts de la vila.

S’obre procés de selecció per a cobrir dues vacants en un centre comercial

26 de juliol de 2017

Ja fa temps que des de la Regidoria de Promoció Econòmica es col·labora amb diverses d’empreses per tal de fomentar l’ocupació entre els habitants de Sant Cebrià. Per aquest fet notifiquem que s’obre procés de selecció per a cobrir dues vacants en un conegut centre comercial amb seu a Pineda de Mar i a Blanes.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta dóna suport al foment de l’ocupació través de Plans Ocupacionals

25 de juliol de 2017

Aquest any la Diputació de Barcelona ha adjudicat al Consistori de Sant Cebrià de Vallalta la quantitat de 86.201,75 euros per invertir en el programa complementari de foment de l'ocupació pels anys 2017 i 2018, que té com a finalitat oferir i millorar les oportunitats laborals de les persones en situació d'atur.   La regidoria de Promoció Econòmica, conjuntament amb la regidoria de Recursos Humans, ha destinat 43.

Avís de situació per risc de calor

24 de juliol de 2017

El CECAT Centre de coordinació operativa de Catalunya, ha emès un comunicat, on anuncia que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon emetre un avís de risc per calor. El llindar establert pel Servei Meteorològic de Catalunya es correspon amb la superació de la temperatura màxima diària de cada municipi establerta pel percentil 98.

Comunicat de situació de prealerta de l'INUNCAT

24 de juliol de 2017

El CECAT Centre de coordinació operativa de Catalunya, ha emès un comunicat, on notifica que es manté el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en situació de Prealerta. El Servei Meteorològic de Catalunya informa que avui dilluns 24 de juliol a partir de migdia i fins el vestpre es pugui superar el llindar d'intensitat de pluja de 20 mm en 30 min a les comarques del terç oriental de Catalunya.

Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM)

20 de juliol de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta oferirà aquest proper setembre Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), una iniciativa de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un tipus d’intervenció psicosocial que té per objectiu donar suport als cuidadores i cuidadores de persones en situació de dependència.

Concert Solidari de Joan M. Chouciño

20 de juliol de 2017

Amb en Joan Manel Chouciño la veu, els instruments i les cançons esdevenen una eina potent per a construir comunitats. El projecte d’aquest músic solitari es basa en que la música, com a llenguatge universal, es converteixi en un element de suport i d’unió per a millorar la vida i el benestar dels refugiats palestins i sirians al Líban. Aquest proper dissabte 22 de juliol, en Joan Manel oferirà un Concert Solidari a les 19 h a l’Església Parroquial de Sant Cebrià de Vallalta.

La VI Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta se celebrarà finalment al setembre

20 de juliol de 2017

La VI Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta, que havia estat anunciada per al proper 28 de juliol, queda ajornada fins el setembre. D’aquesta manera, la caminada passarà a formar part dels actes programats per a la Festa Major de la vila. La nova data de l’activitat serà anunciada en breu, tant al web com a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Gran participació a la segona edició de la Festa Estiu

19 de juliol de 2017

Els passats 14, 15 i 16 de juliol, el nostre poble va gaudir d’una ampla gamma d’activitats d’oci per a tots els públics, emmarcades dins la programació de la segona edició de la Festa Estiu. S’ha tractat del cap de setmana amb més activitats d’aquesta festivitat, i des de l’Ajuntament i més concretament des de la Regidoria de Cultura, podem assegurar que l’edició d’enguany està sent tot un èxit.

Registres del 221 al 230 de 1468
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219