Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del NEUCAT

27 de febrer de 2018

S'actualitza la fase d'ALERTA del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT). D'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades. El consell assessor s'ha reunit a les 14 hores i ha determinat: - Restriccions de circulació de camions (més de 7,5 tones) a tot el territori a partir de les 16:00 del dia d'avui.

Empreses privades i serveis de promoció econòmica, connectats a través de la Xarxa d’interacció empresarial del Maresme

27 de febrer de 2018

Amb l’arribada de la primavera la nostra comarca veurà néixer un nou projecte per connectar les empeses de la comarca i els serveis de promoció econòmica municipals. Una iniciativa de La Xarxa d'interacció empresarial del Maresme, de la que formen part el Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca,  que es presentarà en una jornada d’emprenedors i empresaris del Maresme.

Comunicat del Departament d'Ensenyament

27 de febrer de 2018

D'acord amb les previsions meteorològiques previstes per demà dimecres, el Departament d'Ensenyament informa que el transport escolar s'ha anul·lat de manera generalitzada a tot el territori, tal com ha anunciat Protecció Civil aquesta tarda. No obstant, Ensenyament vetllarà perquè els centres educatius romanguin oberts, si així s’acorda amb els ajuntaments corresponents, tot i que no pot garantir que l’activitat sigui normalitzada.

Activat el el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA.

26 de febrer de 2018

Es mantenen les previsions de nevades generalitzades a Catalunya des d'avui fins el dimecres. Comença a nevar a partir d'avui al migdia cap al nord-est i s'anirà estenent a la resta del territori des de la tarda. La cota de neu serà entorn els 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del mar. Demà les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d'entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d'entre 3 i 10 cm.

Publicades les bases per les convocatòries de procés selectiu de personal per la nova campanya de prevenció d’incendis 2018

21 de febrer de 2018

Han sortit publicades les bases per les convocatòries del  procés selectiu de constitució de les borses de personal per la nova campanya de prevenció d'incendis 2018. Aquesta convocatòria té per objecte proveir la borsa del Pla d'Informació i Vigilància, cobrint un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Noves ofertes de feina

21 de febrer de 2018

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, mitjançant la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació de Barcelona,  s'ofereixen en aquests moments tres ofertes de treball: - Carnisser - Cambrer - Vigilant nocturn Totes aquelles persones interessades poden consultar les ofertes en aquest enllaç.  Per poder optar a la feina és necessari estar inscrit a Xaloc.

Taller: estrès i vendes: com l’estrès es pot convertir en quelcom positiu per vendre més

19 de febrer de 2018

L’eficiència del procés comercial augmenta amb l’estrès positiu. Aquesta és la base del taller que impartirà Elisenda Porras, especialista en formació i consultoria en temes d’habilitats personals i atenció al client, de l’empresa “enprogress” a La Masoveria de Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n) de Canet de Mar els dies 5 i 12 de març de 9:30 a 13:30 h.

El Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació farcida de projectes engrescadors

19 de febrer de 2018

La nova programació cerca potenciar la participació dels i les joves al municipi, i els ofereix recursos i eines per a desenvolupar-se en el terreny acadèmic, professional i personal. Des d’aquest mes de febrer, el Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació, farcida d’activitats i projectes que tenen per objectiu apoderar de forma integral els i les joves del municipi.

COMUNICAT D'ALCALDIA

17 de febrer de 2018

En data 16 de febrer de 2018, he decidit recuperar les competències de tres de les cinc àrees que fins al moment havien estat delegades al regidor Daniel Lienas: Educació, Hisenda i Recursos Humans. Ha estat una decisió meditada, sabedora que les reaccions no es farien esperar i podrien arribar a generar desinformació, però ha estat fruit d'una profunda reflexió i en benefici d'un millor engranatge del govern de Sant Cebrià de Vallalta.

El Punt Jove organitza l’esquiada 2018 a Vallter 2000

16 de febrer de 2018

El Punt Jove de Sant Cebrià ha organitzat una sortida a la neu pel pròxim dia 4 de març a Vallter 2000. El Pavelló esportiu tornarà a ser el punt de quedada a les 6:00h del matí i l’hora prevista aproximada per arribar serà a les 19.30 en el mateix emplaçament.

Registres del 221 al 230 de 1617
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219