Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 19 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Publicades les bases per les convocatòries de procés selectiu de personal per la nova campanya de prevenció d’incendis 2018

21 de febrer de 2018

Han sortit publicades les bases per les convocatòries del  procés selectiu de constitució de les borses de personal per la nova campanya de prevenció d'incendis 2018. Aquesta convocatòria té per objecte proveir la borsa del Pla d'Informació i Vigilància, cobrint un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Noves ofertes de feina

21 de febrer de 2018

Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, mitjançant la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació de Barcelona,  s'ofereixen en aquests moments tres ofertes de treball: - Carnisser - Cambrer - Vigilant nocturn Totes aquelles persones interessades poden consultar les ofertes en aquest enllaç.  Per poder optar a la feina és necessari estar inscrit a Xaloc.

Taller: estrès i vendes: com l’estrès es pot convertir en quelcom positiu per vendre més

19 de febrer de 2018

L’eficiència del procés comercial augmenta amb l’estrès positiu. Aquesta és la base del taller que impartirà Elisenda Porras, especialista en formació i consultoria en temes d’habilitats personals i atenció al client, de l’empresa “enprogress” a La Masoveria de Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n) de Canet de Mar els dies 5 i 12 de març de 9:30 a 13:30 h.

El Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació farcida de projectes engrescadors

19 de febrer de 2018

La nova programació cerca potenciar la participació dels i les joves al municipi, i els ofereix recursos i eines per a desenvolupar-se en el terreny acadèmic, professional i personal. Des d’aquest mes de febrer, el Punt Jove de Sant Cebrià estrena nova programació, farcida d’activitats i projectes que tenen per objectiu apoderar de forma integral els i les joves del municipi.

COMUNICAT D'ALCALDIA

17 de febrer de 2018

En data 16 de febrer de 2018, he decidit recuperar les competències de tres de les cinc àrees que fins al moment havien estat delegades al regidor Daniel Lienas: Educació, Hisenda i Recursos Humans. Ha estat una decisió meditada, sabedora que les reaccions no es farien esperar i podrien arribar a generar desinformació, però ha estat fruit d'una profunda reflexió i en benefici d'un millor engranatge del govern de Sant Cebrià de Vallalta.

El Punt Jove organitza l’esquiada 2018 a Vallter 2000

16 de febrer de 2018

El Punt Jove de Sant Cebrià ha organitzat una sortida a la neu pel pròxim dia 4 de març a Vallter 2000. El Pavelló esportiu tornarà a ser el punt de quedada a les 6:00h del matí i l’hora prevista aproximada per arribar serà a les 19.30 en el mateix emplaçament.

Jornada de portes obertes a l’Institut Sant Pol de Mar- La Vallalta

13 de febrer de 2018

L’Institut Sant Pol de Mar- La Vallalta celebrarà una jornada de portes obertes aquest proper diumenge 18 de febrer.  Amb la intenció de presentar el projecte educatiu del centre, els diferents membres de la direcció oferiran una xerrada a la Sala Cultural Josep M. Ainaud de Lasarte (al costat de l’ajuntament de Sant Pol de Mar) de 10 a 11 h del matí.

Novetats per a les preinscripcions d’educació primària i secundària i de Cicles Formatius de Graus Superiors

13 de febrer de 2018

La preinscripció per al curs vinent presenta novetats. A partir d’ara les famílies que no puguin accedir a cap dels centres per als que s’havien preinscrit, rebran automàticament  informació sobre els centres amb vacants del seu municipi i se’ls permetrà realitzar una segona petició. Una segona tria que podran efectuar mitjançant la via telemàtica i amb els mateixos punts de barem que els que tenien a la sol·licitud inicial.

Taller d’entrenament comercial “eines pel no”

13 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s’ha adherit al programa de cursos per emprenedors i empreses que organitza l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar.  Aquest programa, que s’estendrà al llarg de tot el 2018, també col·labora amb les àrees de Promoció econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Tordera i Sant Cebrià de Vallalta, subvencionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic de Diputació de Barcelona.

Curs d’organització de magatzems

12 de febrer de 2018

El Servei d’ocupació de Catalunya organitza un curs d’organització de magatzems, en el què s’ensenyaran a dissenyar i a organitzar magatzems, a gestionar els equips i el treball d’aquests i a tractar temes de seguretat i de prevenció de riscos.  Aquest curs, que començarà el dia 20 de febrer i acabarà el 9 de març, tindrà lloc a l’IES Miquel Biada ( a l’Avinguda Puig i Cadafalch de Mataró).

Registres del 221 al 230 de 1613
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219