Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià estrena llums de nadal

14 de desembre de 2017

Sant Cebrià estrena temporada nadalenca amb nova decoració de llums de nadal, després de que les antigues hagin estat substituïdes per unes més actuals que segueixen una línia estilística més uniforme per a tot el municipi. El motiu de canvi és el mal estat en el que estaven les antigues llums de neó, ja que la majoria tenia llums foses i parts malmeses que ja no podien ser reparades.

Avui dijous 14 el Bibliobús Montnegre no podrà venir a Sant Cebrià

14 de desembre de 2017

El bibliobús Montnegre està avariat i davui dia 14 no podrà donar servei a Sant Cebrià tal i com estava previst.  De moment encara no se sap segur si el proper dijous, últim dia abans de l'aturada nadalenca, es podrà donar servei. Se us informarà puntualment. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies,

Sant Cebrià ret homenatge als més grans en el “Dia de la Vellesa”

13 de desembre de 2017

Un cop l’any Sant Cebrià de Vallalta ret homenatge a la seva gent gran en una festa en la que, gràcies a la col·laboració econòmica entre Caixabank i l’ajuntament, es convida a un dinar festiu a tots aquells veïns majors de seixanta cinc anys. Aquesta celebració va tenir lloc ahir dia 12 de desembre i va comptar amb una gran participació de tots aquells cebrianencs grans en una festa de germanor en la que van esdevenir protagonistes per un dia.

El Consell d’Urbanitzacions aclareix qüestions sobre el proper enllumenat de les urbanitzacions

11 de desembre de 2017

La regidoria d’urbanisme va realitzar el passat 30 de novembre un consell d’urbanitzacions amb representants de les urbanitzacions del municipi, per tal de tractar qüestions relacionades amb el projecte d’enllumenat que s’està duent a terme a l’actualitat a Vistamar i a Can Palau i que es realitzarà en un futur proper a Castellar d’Índies.  Durant la reunió, es va tractar el procés que s’estava seguint a l’hora d’implantar l’enllumenat en les diferents urbanitzacions del municipi.

Nova renda garantida de ciutadania

7 de desembre de 2017

Els Serveis Socials municipals informen sobre la nova renda garantida de ciutadania (RGC), aprovada pel Parlament de Catalunya aquest estiu i a la que hi poden accedir, de forma general, aquelles persones que no disposin de recursos o no en tinguin prou per cobrir les necessitats bàsiques.

Consells de seguretat per a les persones grans amb objectiu de reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents

4 de desembre de 2017

Amb motiu que els pensionistes rebin el cobrament de la paga doble amb seguretat, els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu per fer arribar consells adreçats a les persones grans. L’objectiu és reduir el risc de ser víctima dels delictes més freqüents, prevenint-los dels diferents perills amb els que es poden trobar en les diferents circumstàncies que conformen el seu dia a dia.

Activació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per onada de fred

4 de desembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon activar en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred. Es preveuen temperatures mínimes extremes a la major part de Catalunya i la distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà de caràcter general.

Més hores per facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina als joves del poble

1 de desembre de 2017

A partir de gener de 2018 el Punt Jove de Sant Cebrià canviarà d’horari amb objectiu de  facilitar més recursos per als adolescents i joves del municipi. Amb aquesta idea, ha estat la pròpia Àrea de Joventut la que ha proposat una modificació a l'horari d'atenció als joves, incorporant el mes de setembre a l'horari d'hivern. D’aquesta manera es podran facilitar més espais d'estudi i de cerca de feina destinats als joves del poble.

Tot a punt per al tradicional sopar de cap d’any

30 de novembre de 2017

Com ja és costum, la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Cebrià torna a organitzar el tradicional sopar de cap d’any al nostre municipi. Un sopar de gala que vindrà de la mà del mític restaurant cebrianenc Can Martri i en el que se serviran entrants, primer plat, segons a triar, postres, vi, cava, torrons, raïm i cotilló. A més, la festa comptarà amb música en directe i ball, així com un servei de bar gestionat per Sant Cebrià Actiu.

Taller d’Internet segura per a pares i mares

30 de novembre de 2017

En el marc de les activitats “Eduquem en família” el Punt Jove de Sant Cebrià ofereix un interessant taller d'“Internet segura per a pares i mares”. Un taller en el que es parlarà sobre estratègia familiar en l’ús d’un internet i d’unes xarxes socials més segures. Està adreçat especialment a famílies amb fills i filles adolescents, o que bé estan endinsant-se en aquesta etapa, com els nois i les noies a partir dels 12 anys.

Registres del 221 al 230 de 1559
« Pàgina 23 »  [ 1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219