Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Judit Neddermann i XY actuaran a Sant Cebrià de Vallalta dins del cicle de música Essencials

5 de març de 2018

El cicle de concerts Essencials, que organitza diferents concerts amb músics catalans a cinc poblacions de Maresme, organitzarà dos concerts a Sant Cebrià de Vallalta a l'edició d'enguany. La idea d'aquest festival, que és combinar artistes amb una trajectòria sòlida amb d'altres de més emergents, vol arrelar i fer arribar la música tant a aquells que ja la coneixen, com per nous públics.

Els equips de seguretat i d'emergència del municipi van actuar dia i nit durant la nevada

3 de març de 2018

Aquesta passada setmana Sant Cebrià de Vallalta, i Catalunya en general, van viure un episodi de nevada força excepcional. El dia 25 de febrer, el CECAT va activar la fase de prealerta del Necuat, un episodi que a l’endemà, dia 26, va esdevenir ja alerta.

Viu Sant Cebrià de Vallalta, la nova revista municipal

1 de març de 2018

Sant Cebrià de Vallalta ja té nova revista municipal. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament, que liderada per la Regidoria de Comunicació, neix amb l'objectiu de ser un punt més d'informació per als veïns. En aquesta, s'hi tracta temàtica rellevant relacionada amb el municipi, amb intenció d'oferir informació sobre totes les àrees temàtiques d'interès de Sant Cebrià de Vallalta.

Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

1 de març de 2018

Tens tot un ventall d’opcions i possibilitats al teu abast. Entre d’altres, destaquem les següents: Realitzar estudis a l'estranger. Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc. Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació. Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.

Deixalleria de la Vallalta

1 de març de 2018

Horaris de la  Deixalleria de la Vallalta Dimarts a dissabte de 9h a 16h. Diumenge de 9 a 14h. Dilluns tancat. D’acord amb la ordenança fiscal núm. 35 de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta d’acord amb l’ús de la Deixalleria de la Vallalta, disposa de bonificacions. Article 6è.

Prevencions per evitar danys a les instal·lacions particulars d’aigua potable a causa del fred

28 de febrer de 2018

Abastaments d’aigua de Tordera ha emès un comunicat, tenint en comte les previsions de baixes temperatures per aquests propers dies, on s’informa sobre algunes de les prevencions que s’han dur a terme per tal d’evitar danys a les instal·lacions particulars d’aigua potable: S’aconsella protegir els comptadors d’aigua potable que estiguin a l’exterior de la vivenda tapant-los amb draps, trossos de manta o papers de diari S’aconsella protegir les canonades d'aigua que estiguin ...

Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del NEUCAT

27 de febrer de 2018

S'actualitza la fase d'ALERTA del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT). D'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades. El consell assessor s'ha reunit a les 14 hores i ha determinat: - Restriccions de circulació de camions (més de 7,5 tones) a tot el territori a partir de les 16:00 del dia d'avui.

Empreses privades i serveis de promoció econòmica, connectats a través de la Xarxa d’interacció empresarial del Maresme

27 de febrer de 2018

Amb l’arribada de la primavera la nostra comarca veurà néixer un nou projecte per connectar les empeses de la comarca i els serveis de promoció econòmica municipals. Una iniciativa de La Xarxa d'interacció empresarial del Maresme, de la que formen part el Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca,  que es presentarà en una jornada d’emprenedors i empresaris del Maresme.

Comunicat del Departament d'Ensenyament

27 de febrer de 2018

D'acord amb les previsions meteorològiques previstes per demà dimecres, el Departament d'Ensenyament informa que el transport escolar s'ha anul·lat de manera generalitzada a tot el territori, tal com ha anunciat Protecció Civil aquesta tarda. No obstant, Ensenyament vetllarà perquè els centres educatius romanguin oberts, si així s’acorda amb els ajuntaments corresponents, tot i que no pot garantir que l’activitat sigui normalitzada.

Activat el el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA.

26 de febrer de 2018

Es mantenen les previsions de nevades generalitzades a Catalunya des d'avui fins el dimecres. Comença a nevar a partir d'avui al migdia cap al nord-est i s'anirà estenent a la resta del territori des de la tarda. La cota de neu serà entorn els 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del mar. Demà les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d'entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d'entre 3 i 10 cm.

Registres del 211 al 220 de 1613
« Pàgina 22 »  [ 1 | ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219