Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L’Ajuntament repara l’avaria de l’enllumenat públic del centre del poble

13 de febrer de 2017


La Brigada Municipal ha reparat les caixes de connexions del centre del poble

La Brigada Municipal ha reparat aquests dies l'avaria de la segona fase del enllumenat públic del centre del poble, que deixa sense llum aquesta zona quan plou perquè algunes caixes de connexions de la instal·lació estan obertes i quan hi entra aigua salta la fase.

L’Ajuntament s’adhereix al programa “Treball i Formació” i contracta dues persones de suport a la brigada municipal

9 de febrer de 2017


El programa "Treball i Formació" lluita per a la inclusió social

Des de l’any 2007 l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha participat activament en diferents convocatòries de subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya amb la voluntat d’afavorir la inserció laboral i la millora de l’ocupació de les persones aturades.

El pavelló acull una xerrada sobre els efectes del canvi climàtic als nostres boscos

8 de febrer de 2017


Una plaga està acabant amb els pins del Maresme

El pavelló acollirà el diumenge 19 de febrer a les deu del matí una xerrada sobre els efectes del canvi climàtic a càrrec d’experts en la gestió forestal i coneixement del territori.

El Laboratori Teatral per a adults es remprèn aquest dimecres

6 de febrer de 2017


Cartell Laboratori Teatral per adults segona fase

Després de l’èxit del primer trimestre, el Laboratori Teatral per a adults es posa en marxa aquest dimecres amb la voluntat de seguir sent una mitjà per a l’expressió artística. Un espai per descobrir i descobrir-se en què no cal experiència prèvia en arts dramàtiques. El pedagog Dario Martone ofereix aquestes sessions que combinen diferents tècniques com la meditació o la relaxació per agafar consciència del propi cos i fer aflorar les nostres capacitats artístiques.

Les sessions de gimnàstica hipopressiva enceten un nou trimestre

2 de febrer de 2017


Cartell Gimnàstica Hipopressiva

Vols tonificar la zona abdominal, el sòl pèlvic, corregir males postures, eliminar mals d'esquena i passar-t'ho bé? Laia Duran ofereix un nou curs de gimnàstica hipopressiva aquest segon trimestre amb dos grups.Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent els dimarts de deu a onze i els divendres de dotze a una. Les classes consisteixen en exercicis i estiraments per tonificar la zona abdominal i millorar la respiració i estan adreçades a tot tipus de públic.  

Les bases del concurs de disfresses de Carnestoltes, ja disponibles

1 de febrer de 2017


Un dels grups premiats a l'edició de l'any passat

Tothom que vulgui participar al concurs de disfresses de Carnestoltes pot fer-ho en alguna de les cinc categories que s’han establert. Les carrosses hauran de ser vehicles de tracció mecànica podent arrossegar o no plataforma i/o remolc i caldrà que estiguin decorades. Els grups reduïts hauran d’estar formats per dues persones com a mínim i quatre com a màxim, els grups grans han de reunir un mínim de cinc persones i els grups de joves han de ser de quatre persones de 12 a 18 anys.

El Govern celebra la segona assemblea informativa per respondre les preguntes dels habitants del poble

31 de gener de 2017


La primera assemblea va reunir un centenar de persones

Sota el lema “El poble pregunta, l'Ajuntament respon”, el govern celebra la segona assemblea informativa municipal per atendre les qüestions que plantegi la ciutadania. L’assemblea tindrà lloc el diumenge 5 de març a partir de dos quarts d’onze al pavelló.

Els grups municipals celebren el primer ple del 2017

26 de gener de 2017


Ràdio Sant Cebrià serà present al ple d'avui

Avui a les set de la tarda se celebra ple municipal, que té lloc cada dos mesos. Aquest ple, com els darrers, serà retransmès en directe per Ràdio Sant Cebrià (103.2 FM) que enviarà una unitat mòbil per seguir in situ el seu desenvolupament. El ple, previsiblement, no s'allargarà fins a la matinada com és habitual perquè només es votaran les mocions que presentin els grups de l'oposició i es respondran les preguntes que aquests grups facin al govern. 

El servei de pediatria es restablirà la propera setmana amb visites els dilluns i els dimecres durant tot el matí

26 de gener de 2017


CAP de Sant Cebrià

Després de gairebé dos mesos sense pediatra per la baixa de tres professionals que cobrien els pobles de la Vallalta, l’atenció pediàtrica es restablirà a Sant Cebrià finalment el proper dilluns. El servei, però, veurà modificats els seus horaris. Si fins ara  les famílies podien visitar els seus fills els dilluns de dos quarts de dotze a una, els dimecres de vuit a un quart de dues i els divendres de vuit a onze, ara ho podran ferels dilluns i els dimecres durant tot el matí.

El departament de Comunicació obre les xarxes socials a la participació dels habitants del poble

24 de gener de 2017


Vista del poble

Vols que una fotografia teva sigui la imatge de portada del facebook de l’Ajuntament de Sant Cebrià? Envia’ns fotografies del poble a comunicaciostcebria@diba.cat i una de les teves imatges il·lustrarà la portada durant unes setmanes. Les fotografies, que han de ser en formar horitzontal, poden ser vistes generals del municipi, però també algun detall concret del poble i es valorarà sobretot que s’adiguin amb l’estació de l’any en què estem.

Registres del 211 al 220 de 1370
« Pàgina 22 »  [ 1 | ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | ... | 137 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219