Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 25 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

COMUNICAT ESPECIAL 21 de setembre de 2017

21 de setembre de 2017

Davant dels fets que es venen succeïnt en els darrers dies, especialment els acumulats durant el dia d’ahir 20 de setembre de 2017, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol expressar el següent: Com a formació política nascuda d’un moviment veïnal, integrem i respectem al màxim tot tipus de sensiblitats, pensaments i idees, sempre que sumin a l’hora de contribuir a fer un Sant Cebrià millor.

Diumenge 24: Zona esportiva tallada amb motiu de l'Ironkids

21 de setembre de 2017

El proper diumenge dia 24 de setembre de 2017 i amb motiu de la celebració del Ironkids l’accés a la zona esportiva quedarà tallada per el pont del Pavelló Municipal.  L’accés es farà  pel carrer Migdia ( Cruïlla de la BV 5128 Primer semàfor a l’esquerre) tal i com es pot veure en el mapa.

Programació de la Festa Major de Sant Cebrià 2017

19 de setembre de 2017

Aquest mes tindrà lloc la festa major de la nostra vila i, sota el lema “Promovem valors, apostem pel futur”, la regidoria de cultura es proposa un programa ple d’activitats que engrescaran des del més gran fins al més petit.  Resumim a continuació el programa d’activitats previstes per la Festa Major que, tot i que comença el dia 28 de setembre i finalitza el dia 1 d’octubre, també inclou les activitats previstes per la Diada de Catalunya i la Diada de Sant Cebrià.

Ironkids Sant Cebrià de Vallalta

18 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta és un dels catorze municipis  per on passa l’Ironkids, una cursa infantil que, segons paraules de la pròpia organització, neix amb la filosofia de fomentar l’esport saludable i la cultura de l’esforç entre els nens i els adolescents.  Així, la nostra vila enceta la nova temporada de setembre, amb cita aquest diumenge 24 a les 11h del matí.

A la venda els tiquets per al sopar del pregó de Festa Major

18 de setembre de 2017

Ja han sortit a la venda els tiquets per al sopar popular del pregó de Festa Major que se celebrarà el dia 28 de setembre a les 21 h.  Després de que a les 20.30 h,  Montserrat Colomer Cortada faci el pregó per a la Festa Major d’aquest any, l’empresa “Pollastres Hilario” s’encarregarà de servir el sopar de Festa Major en el mateix Pavelló Municipal.

Comunicat de situació de prealerta de l'Inuncat

15 de setembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, al registres que s'han recollit des d'ahir (20'6 l. a Caldes de Montbui) i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especiald'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.

bibliobús Montnegre

15 de setembre de 2017

Arriba el bibliobús Montnegre a Sant Cebrià! El dia 28 de setembre, tenim tots cita al pati del Punt Jove a les 17 h. Aquest cop la mOn ens donarà la benvinguda al seu món monstruós, on parlarà sobre la por, que sempre està amagada perquè és molt espantadissa i nosaltres no ho sabem. Ens explicarà que no ens em d’espantar de tenir por, doncs fins i tot els més valents la tenen. Per últim, la mOn ens recomana cantar, perquè, segons les seves pròpies paraules, “qui canta, la por espanta!”.

Suspensió de la Marxa Familiar de la Vallalta per previsió de mal temps

14 de setembre de 2017

La Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià el proper 16 de setembre ha estat cancel·lada per previsió de mal temps. La nova data prevista per l'activitat és el diumenge 15 d'octubre a la mateixa hora i lloc.

Sortida Water World, posposada fins el 17 de setembre. Inscripcions obertes!

12 de setembre de 2017

La sortida al parc aquàtic Water World, prevista pel dia 7 de setembre, ha quedat posposada fins el dia 17 del mateix mes. Les inscripcions finalitzaran el dia 14 de setembre i es poden dur a terme des de les 10 fins les 18 hores, al carrer Miquel Martí i Pol, 2. a sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Diada de Sant Cebrià

12 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta s’entrena per la festa major amb la diada del Sant que dóna nom a la vila. Així, per commemorar el dia del Sant i amb motiu de “pre-programa” de festa major se celebraran tot un seguit d’actes en el municipi.

Registres del 201 al 210 de 1472
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 148 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219