Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

S’obre la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer

22 de maig de 2018

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià informa que s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en Règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018 (MIFO). Una convocatòria que no és restringida i a la qual es pot acollir tothom que compleixi els requisits.

Esfuma’t del tabac, xerrada per deixar de fumar a Mataró

18 de maig de 2018

El pròxim 31 de maig l’AECC organitza una xerrada per ajuda r a deixar de fumar. Amb el títol “Esfuma’t del tabac” Carme Cortès, psicooncòloga de l’AECC Catalunya contra el càncer, donarà consells per ajudar a deixar de fumar. La conferència tindrà lloc al Punt Comarcal de l’AECC, al carrer Onofre Arnau, 13-15, 08301, Mataró a les 18 h.   Des de l'orgnització es demana la confirmació d'assitència a maresme@aecc.es o al telèfon 930129383.

Oberta la convocatòria de prestacions de suport a l’escolarització

17 de maig de 2018

Des del dia 15 de maig i fins al 4 de juny, queda oberta la convocatòria de prestacions de suport a l'escolarització en concepte de llibres i material 2018, una ajuda que es gestiona des de l'àrea de serveis socials de l'ajuntament donada la necessitat de potenciar la igualtat d'oportunitats entre els infants i adolescents del municipi. Adjuntem el decret oficial de l'Ajuntament (a la dreta) on es pot llegir tota la informació pertinent per a poder participar.

Tanaka Teatre presenta “No tinc por” a Sant Cebrià

17 de maig de 2018

No tinc por. És el nom de l'espectacle que Tanaka Teatre representarà al nostre municipi el dijous, 24 de maig, de la mà de bibliobús Montnegre. Una història sobre en Pere, un infant que s'enfronta a les pors de dormir sol, com són el silenci, la foscor o les imaginacions de monstres a l'armari. L'obra desvetlla com aquest vailet s'enfronta a aquestes pors i com les venç. Una història dolça per trobar la cara positiva de les nits.

Nova informació sobre el servei de recollida selectiva

15 de maig de 2018

Arran de la xerrada informativa sobre el nou model de recollida de residus a Sant Cebrià, celebrada el passat dia 20 d'abril, i també del porta a porta informatiu, el dia de recollida de les restes vegetals ha passat de ser dijous a dilluns. L'opinió dels veïns, en general, ha estat crítica sobre la recollida els dijous i per tant des de l'àrea de medi ambient del consistori s'ha cregut convenient atendre a les peticions dels mateixos.

XII Trobada de Puntaires de Sant Cebrià

14 de maig de 2018

La XII Trobada de Puntaires de Sant Cebrià tindrà lloc el diumenge 27 de maig  la zona esportiva de  10 a 13 h.  Organitzada per l’Associació de Puntaires en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, aquesta jornada serveix per donar visibilitat a aquest col·lectiu, que mostrarà els seus treballs durant tot el matí. A banda, l’Ajuntament ha organitzat una ballada i una audició de sardanes a les 12 h, a la mateixa zona esportiva, a càrrec de la Cobla Premià.

Punt d’informació mòbil sobre el Parc del Montnegre i el Corredor

11 de maig de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha treballat conjuntament amb el Parc del Montnegre i el Corredor i l’ADF Vallalta per donar més visió i funcionalitat al Punt d’Informació del parc en el nostre municipi.

Restriccions de trànsit a causa de l'IRONMAN

10 de maig de 2018

El pròxim dia 20 de maig de 2018 la prova esportiva IRONMAN passarà per sant Cebrià de Vallalta, de manera que s produiran restriccions de trànsit a la CRTA BV 5128 de 06'30 fins a 12'30 aproximadament.  Afectacions : - Accés i sortida de Castellar d'Índies: es farà pel lloc habitual. - Accés i sortida de Vistamar: es farà per el lloc habitual.

Sant Cebrià està a punt per al Casal d’Estiu Municipal 2018

10 de maig de 2018

Ahir, dia 9 de març, es va celebrar la reunió informativa del Casal d'Estiu Municipal d'enguany al menjador de l'escola El Pi Gros. Durant la reunió es va projectar una presentació de Power Point a les famílies que van assistir, amb la que es van explicar tots els detalls del proper casal d'estiu, així com l'horari base de les activitats.

Cadastre ja obliga a relacionar a les persones de manera elèctronica amb l'Administració pública

9 de maig de 2018

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el seu article 14.2, disposa que “Estaran obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, almenys, els següents subjectes: Les persones jurídiques.

Registres del 201 al 210 de 1696
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219