Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El Consell Comarcal engega “Fem Ocupació per a Joves”

7 de juny de 2018

Des del Consell Comarcal del Maresme s'ha posat en marxa "Fem Ocupació per a Joves". Gràcies a aquest programa els joves d'entre 18 i 29 anys amb titulació màxima de l'ESO, CFGM o Batxillerat poden trobar experiència laboral mitjançant un contracte de mínim 6 mesos, de formació a mida professionalitzant gratuïta d'entre 90 a 150 hores, així com acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal del Maresme.

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan a Sant Cebrià

7 de juny de 2018

S'acosta la nit de Sant Joan i Sant Cebrià es prepara un any més per celebrar la nit més curta de l'any. La revetlla, que s'organitza per part de l'Ajuntament de Sant Cebrià en col·laboració amb el CESC, l'ADF i Protecció Civil, té per objectiu agermanar un any més veïns i veïnes del municipi per celebrar conjuntament aquesta nit d'estiu tan especial.

Informació d'utilitat sobre la nova campanya de recollida selectiva

6 de juny de 2018

Fa gairebé un mes de la posada en marxa de la nova campanya de recollida de residus i des de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es treballa dia a dia perquè el canvi d'hàbits que aquest nou sistema representa sigui més fàcil i constitueixi una millora real per la ciutadania. En aquest context, els tècnics de l'Àrea de Medi Ambient estan oberts als suggeriments dels veïns i a realitzar millores perquè la implementació d'aquest nou mètode sigui còmode per a tothom.

Nedermann presenta “Nua” a Sant Cebrià

5 de juny de 2018

Judit Neddermann va actuar a Sant Cebrià de Vallalta el passat dia 2 de juny, en el marc del Cicle de Concerts Essencials. El concert, que inicialment s’havia previst per a la Sala Polivalent, es va haver de traslladar a les dependències del poliesportiu municipal, ja que les entrades que es venien a través del web d’Essencials s’havien exhaurit dies abans del concert.

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

5 de juny de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.

Nou horari al Centre d'Atenció Primària de Canet de Mar

4 de juny de 2018

Des del dia 23 de juny fins a l'11 de setembre, el CAP de Canet de Mar estarà obert de 8 del matí a 12 de la nit, de dilluns a diumenge.

El taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”

4 de juny de 2018

El Consell Comarcal del Maresme organitza el taller “deixa fluir la teva bellesa interior i exterior”. Amb una durada de 3 hores té per objecte fer que la dona s’agradi i gaudeixi del seu cos i de la seva persona sense haver de seguir els estàndards de bellesa, a través d’activitats en positiu, vivencials i pràctiques. El taller és gratuït i es farà a càrrec de Lourdes Roig i tindrà lloc el dia 5 de juny de 17:30 a 20:30 (amb descans), al Centre Cívic Cabot i Barba, plaça Miquel Biada, 1.

Sortida per Les Torrentetes i La Roca Caballera

30 de maig de 2018

L'Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, en col·laboració amb l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, va organitzar una excursió per "Les Torrentetes" i La Roca Caballera, amb l'objectiu de traçar un itinerari permetés a tots els que s'hi van unir gaudir de la natura en el seu estat més natural.

Ampliació del període d'inscripcions pel Casal d'Estiu

30 de maig de 2018

El període d'inscripció al Casal d'Estiu va finalitzar el passat 25 de maig. Així i tot, l'Àrea de Joventut ha rebut la petició d'algunes famílies que hi volen participar malgrat estar fora del període d'inscripcions. Per tal de poder donar resposta a aquestes famílies el període d'inscripcions queda oficialment ampliat fins al dia 8 de juny. Totes les famílies que vulguin inscriure's podran enviar la seva sol·licitud a casals@peretarres.org.

L'oficina municipal d'aigües tanca el dia 1 de juny

30 de maig de 2018

Us informem que aquesta l'oficina del servei municipal d'aigües romandrà tancada el proper dia 1 de juny per conveni laboral.  Preguem disculpin les molèsties

Registres del 201 al 210 de 1718
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219