Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 11 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Fira de La Maduixa Sant Cebrià de Vallalta 2018

22 d'abril de 2018

Dissabte 28 d’abril de 2018 21.00h  a 22.00h Festival Essencials actuació de “Jordi Lanuza”.                           Lloc: Sala Polivalent  Diumenge 29 d'abril de 2018 Lloc: Recinte firal principal a la ZONA ESPORTIVA Horari de la Fira: de 10h a 19h 10.00h a 13.00h Spiker i música ambiental a càrrec d’Urban Events. 10.00h a 10.

Ràdio Sant Cebrià, guardonada per la cobertura informativa de l’1O

19 d'abril de 2018

Ràdio Sant Cebrià ha estat una de les emissores guardonades amb el Premi Ràdio Associació a l'Excel·lència. Una distinció que aquest any s'ha centrat a reconèixer la tasca informativa que diverses emissores locals de tot el territori van realitzar, a través de La Xarxa de Comunicació Local, donant cobertura informativa durant tota la jornada dels fets del passat 1 d'Octubre.

El C.P.A. Sant Cebrià estrena aquest dissabte “Galàxia”, la setena edició del seu festival de patinatge artístic

19 d'abril de 2018

El Club de Patinatge Artístic Sant Cebrià celebrarà aquest dissabte, 21 d'Abril, la setena edició del seu festival de patinatge anual, on els cinquanta nens i nenes que formen part d'aquest club exhibiran els diferents balls que tenen preparats. La temàtica triada per l'edició d'enguany és "La Galàxia" i des d'aquesta s'articularan les diferents actuacions, on es podran trobar extraterrestres, planetes, Star Was o robots, d'entre altres.

Execució d’obres a la carretera d’accés a les urbanitzacions Can Bartomet, Castellar d’Índies i Can Domènec

19 d'abril de 2018

L’empresa ENDESA DISTRIBUCION ELECTRICA, SLU, es troba en aquests moments executant les obres d’obertura, reposició de rasa i estesa de línia subterrània de baixa tensió a 400 V al Carrer Sant Damià, número 17 de la nostra localitat.  Per aquest motiu hi ha una senyalització semafòrica al Carrer Sant Damià (que constitueix la carretera d’accés a les Urbanitzacions Can Bartomet, Castellar d’Índies i Can Domènec) deguda a les obres que s’estan realitzant en aquest tram.

Juguem en família, un nou taller per fomentar el vincle entre pares i fills

19 d'abril de 2018

Juguem en família és el nou taller que proposa Dario Martone, Llicenciat en Pedagogia, especialitzat en arts dramàtiques aplicades a la pedagogia, per, en paraules seves, regalar-nos una perspectiva divergent cap a la relació de pares a fills. En aquesta ocasió Martone proposa que a través del joc amb propostes expressives, la teatralització, el contes, la dansa, el moviment i la improvisació, pares i fills reconeguin les seves emocions i entrin en contacte amb el vincle que tenen.

Sant Cebrià es prepara per una original celebració de Sant Jordi

17 d'abril de 2018

S'acosta la Diada de Sant Jordi, un dia molt especial per tots i que enguany no passarà desapercebut al nostre municipi. Des del departament de cultura de l'Ajuntament de Sant Cebrià s'ha planificat una activitat tant especial com original, on el mateix cavaller Sant Jordi passejarà a cavall per la nostra localitat.

Antonia Benítez presentarà el seu llibre "Poemes a l'aquarel·la" a Can Coris

17 d'abril de 2018

Antonia Benítez González presentarà aquest dissabte, 21 d’abril, el seu llibre “poemes a l’aquarel·la, poemas a la acuarela”. Un acte que, organitzat pel Centre d’Estudis Sant Cebrià tindrà lloc a Can Coris ( Plaça de l’Església, 1 de Sant Cebrià de Vallalta) a les 19.00 h i on la seva autora ens obrirà la porta al seu imaginari, a través dels poemes que ha recollit en aquesta publicació i que han estat il·lustrats per Cecilia Mondaca Pizarro. 

Jordi Lanuza, el nou fitxatge de l’Essencials pel dia 28 d’abril a la Sala Polivalent

17 d'abril de 2018

El concert d'XY, previst pel dia 28 d'abril a les 21 h a la Sala Polivalent, dins la programació d'Essencials, ha estat cancel·lat per causes alienes a l'organització. En el seu lloc actuarà Jordi Lanuza, ànima d'Inspira, una agrupació reconeguda dins l'escena musical barcelonina. En aquest cas Lanuza ens presentarà "Com a casa", el seu disc en solitari, on només amb l'acompanyament d'una guitarra acústica presenta la cara més íntima de l'autor.

Portes obertes a l'Escola Bressol El Rial

16 d'abril de 2018

L'Escola Bressol Municipal El rial realitzarà una jornada de Portes bertes el pròxim dissabte 21 d'abril.A les 10.30 h es durà a terme una presentació del projecte educatiu,que també podeu llegir al seu web, i que vindrà seguida d'un recorregut per les instal·lacions del centre. El període de preinscripció pe a les escoles bressol comença el 30 d'abril i s'allargarà fins a l'11 de maig, ambdós inclosos.

La Fundació Barraquer realitzarà revisions gratuïtes del glaucoma a la Sala Polivalent

16 d'abril de 2018

El Dia Mundial del Glaucoma, celebrat el passat 12 de març, ha estat el punt de partida per posar en marxa una campanya de revisions gratuïtes per part de la Fundació Barraquer. La idea és visualitzar aquesta malaltia visual crònica, que constitueix una de les causes més freqüents de ceguera del món occidental i que sovint costa detectar, ja que no causa molèsties fins que la seva evolució està molt avançada.

Registres del 201 al 210 de 1663
« Pàgina 21 »  [ 1 | ... | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... | 167 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219