Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 19 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Solució de consens entre l'escola bressol i l'ajuntament perquè els alumnes puguin continuar el curs amb normalitat

16 de març de 2018

A finals de gener d'enguany una de les educadores de l'Escola Bressol El Rial va decidir marxar voluntàriament, amb la qual cosa el centre va passar de tenir 7 treballadores a tenir-ne 6. Quelcom que segons la directora pedagògica del centre desestabilitzava el projecte educatiu i per la qual cosa es reclamava la contractació d'un nou professional d'immediat.

COMUNICAT D'ALCALDIA

16 de març de 2018

A data d’avui, he decidit revocar la delegació de competències dels regidors que formaven part de l’equip de govern: Daniel Lienas, Cristina Romero, Raúl Sánchez i Javier Mallo. La decisió prioritza, per davant de tot, els interessos de Sant Cebrià de Vallalta i els seus ciutadans i ciutadanes.

Gran èxit dels "Dijous a la biblio”

16 de març de 2018

Els “Dijous a la biblio”, un espai per engrescar als nens des de p3 fins a 6è de primària a que s’introdueixin al món de la lectura de manera divertida, han esdevingut un gran èxit al nostre municipi. En concret, l’última sessió d’aquest divertit espai de lectura, conduit per Marianna Trichini a la Biblioteca de l’Escola El Pi Gros, va tenir una gran acollida per part dels seus participants.

Sònia Scafa, alcaldessa de Sant Cebrià, a "L’entrevista política" de Ràdio Sant Cebrià

14 de març de 2018

Els dimecres Ràdio Sant Cebrià emet en directe el programa “L’entrevista Política” de vuit a dos quarts de nou del vespre. Un programa, conduit per Josep Maria Cano, que aborda qüestions polítiques i l’actualitat del nostre municipi a través de diferents entrevistes als polítics que formen part del consistori municipal.

Rectificació de l'article de Jordi Marqueño del PDeCAT a la revista municipal "Viu Sant Cebrià"

13 de març de 2018

La revista Viu Sant Cebrià, que va sortir a la llum fa unes setmanes, incorpora un espai en el qual els diferents grups municipals poden dirigir unes paraules als lectors d'aquesta, abordant qüestions d'actualitat de la vila. En aquest sentit, s'ha rectificat el text de Jordi Marqueño, regidor de l'Agrupació Local del Partit Demòcrata Europeu Català, ja que per una errada en la maquetació de l'article l'escrit publicat no era el correcte.

18 persones passen a formar part de la borsa d'auxiliars administratius i administratives per l’Ajuntament de Sant Cebrià

13 de març de 2018

Vint-i-cinc persones es van reunir divendres 9 de març a la sala polivalent, per tal de fer les proves per formar part d'una borsa d'auxiliars administratius/ves. Les proves, que van començar amb la prova de nivell C de català a les 8.30, es van desenvolupar al llarg de tot el matí, tenint lloc a les 11 h la prova tipus test i a les 13 h la pràctica. A les 16.

Obres urgents al carrer Torrent de Vallfogona per arreglar la canalització d’aigües residuals i el sistema de recollida d’aigües pluvials

13 de març de 2018

Al carrer Torrent de Vallfogona, a l’accés a la urbanització Can Palau, s’ha generat una situació d’afectació a la vorera que requereix una actuació urgent i immediata en la canalització d’aigües residuals i al sistema de recollida d’aigües pluvials. Per aquest motiu, avui dimarts dia 13 de març s’inicien obres en aquest tram per tal de millorar aquesta situació.

Comença la Prevenció d’Incendis Forestals: prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

13 de març de 2018

A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal. Aquesta prohibició, que es recull a l’article 15 del Decret 64/1995 amb data de 7 de març per Prevenció d’Incendis Forestals, fa referència a qualsevol activitat que impliqui fer foc, tal com són jocs d’esbarjo o crema de restes vegetals, d’entre altres.

Talls a la carretera BV-5128 a causa de la volta ciclista

12 de març de 2018

El dilluns dia 19 de març de 2018, passarà pel nostre municipi la volta Ciclista a Catalunya. A partir de les 15.45 hores i fins a les 17:30 aproximadament, la circulació per la carretera BV-5128 restarà tallada pel pas de la volta Ciclista. Per més informació truqueu a la policia local.

Sant Cebrià torna a tancar les llums dels seus carrers i monuments més emblemàtics a la 12a edició de l'hora Planeta

12 de març de 2018

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'adhereix un any més a "L'hora Planeta", la campanya global de WWF contra el canvi climàtic, que celebra enguany la seva dotzena edició. En aquesta es realitza el gest simbòlic d'apagar els llums dels carrers o monuments més representatius dels municipis durant 1 hora, mobilitzant en aquesta ocasió a més de 7.000 ciutats del món per demostrar que s'uneixen a la lluita contra el canvi climàtic i estan a favor de la biodiversitat.

Registres del 191 al 200 de 1613
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219