Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Concert de final de curs de l’Stawberry Fields Cor

29 de maig de 2018

L’Stawberry Fields Cor presentarà el seu concert de final de curs el dia 15 de juny a les 20.30 h, en un concert on s’oferirà un repertori de set peces en diferents idiomes, d’entre els quals es troben el català, el castellà, l’anglès, l’italià o el francès.  Des de l’organització, per part de Sant Cebrià Actiu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, s’anima a tothom a assistir a l’espectacle que tindrà una durada aproximada d’una hora i que se celebrarà a la Sala Polivalent.

Futbol sala Sant Cebrià de Vallalta està de portes obertes

28 de maig de 2018

Sant Cebrià de Vallalta Futbol Sala celebra uns dies de portes obertes. L'objectiu és que els nens de 4 a 15 anys provin aquest esport i decideixin si volen apuntar-se per a la nova temporada. Els dies de portes obertes seran tots els dimarts i els dijous, des del 29 de maig fins al dia 14 de juny de 17 a 19 h.

Aquest diumenge, festa Holi!

25 de maig de 2018

Sant Cebrià Actiu celebra aquest diumenge 27 una "Festa Holi" a l'aparcament de la zona esportiva. Es tracta d'una festa carregada de color i d'emoció, on es ruixarà a tots els que hi participin amb mànegues d'aigua de color i al ritme de la música del moment.

Matrícula oberta per a la nova temporada de dansa

25 de maig de 2018

Dansa Sant Cebrià (Move it) obre el període de matriculació de cara al curs vinent.  L'escola de dansa, capitanejada per la ballarina professional Alba Zamora, ofereix classes per a nens i adults de ballet clàssic, de dansa contemporània, d'Hip-hop, d'acrobàcies, de coreografia, de jazz i de dansa en família. A més, per tots aquells que no ho tenen clar, es dóna la possibilitat de fer una classe de prova gratuïta.

“No tinc por” de Tanaka teatre aglutina més de 300 espectadors de l’Escola El Pi Gros

25 de maig de 2018

Ahir va tenir lloc la representació "No tinc por" de Tanaka Teatre la Plaça 11 de setembre, de la mà de bibliobús Montnegre. Aquesta representació teatral que tractava de les pors a les quals s'enfronta un infant a l'hora de dormir sol, va reunir més de 300 nens des de P3 fins a sisè de primària, provinents de l'escola El Pi Gros.

Sortida del Punt Jove a Waterworld

25 de maig de 2018

El Punt Jove celebra un any més la finalització del curs escolar organitzant la seva habitual sortida al parc aquàtic Waterworld. Aquesta excursió tindrà lloc el dia 30 de juny, on es citarà a tots els que s'hi apuntin al pavelló esportiu municipal a les 9 h del matí i s'arribarà al mateix lloc a les 19,30 h de la tarda. Tots els majors de 12 anys i menors de 18, podran anar sols a la sortida acompanyats pels dinamitzadors del Punt Jove.

Formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom

24 de maig de 2018

Centres locals de serveis per a les empreses que ofereixen formació tant per a persones emprenedores com per a empreses, ofereixen una formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom a càrrec de Geneàlia.

Treballs de manteniment al Carrer Centre

24 de maig de 2018

Demà, dia 25 de maig de 2018, a partir de les 7 del matí no es podrà estacionar al carrer Centre 1-3 ( davant de Can Martri) degut a treballs de manteniment. Preguem disclupeu les possibles molèsties.

Judit Nedderman actuarà a la Sala Polivalent de Sant Cebrià el dia 2 de juny

24 de maig de 2018

Dissabte 2 de juny Sant Cebrià de Vallalta acollirà el concert de Judit Nedderman, que actuarà en el marc del cicle de concerts Essencials. El concert tindrà lloc ales 21 h a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta, on la guardonada artista presentarà el seu tercer treball en solitari en el qual l'artista s'obre a compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

Sortida guiada per l’ADF La Vallalta

23 de maig de 2018

L’Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, en col·laboració amb l’Ajuntament  i la Diputació de Barcelona, organitza un passejada per “Les Torrentetes” i “La Roca Caballera”. Tal com afirma l’organització, es tracta de gaudir de la natura en el seu estat més natural, amb un itinerari d’uns set quilòmetres que consta d’una dificultat baixa.  El recorregut passarà pe Can Matas, Can Jan Llort, Can Llort i es desviarà cap a Les Torrentetes i la Roca Caballera.

Registres del 191 al 200 de 1696
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219