Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 25 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià rep la visita d’alguns ciutadans de la vila agermanada Saint-Cyprien del Rosselló per Festa Major

2 d'octubre de 2018

Un total de 36 persones, membres del comité de jumelage i de l’associació Terra i Mar de Sant Cebrià del Rosselló, es van personar al nostre municipi a quarts de sis de la tarda de dissabte. Una tarda de Festa Major en la qual, rebuts a l’Ajuntament per part de l’alcaldessa Sònia Scafa, van realitzar una visita pels punts més emblemàtics del municipi, com són l’església i Can Coris.

La Festa Major finalitza amb un bon balanç

2 d'octubre de 2018

La vesprada de diumenge 30 de setembre va acabar oficialment la Festa Major de Sant Cebrià de Vallalta. Una festa que ha culminat amb un bon balanç amb activitats diverses com el monòleg de Toni Albà, el ball de Festa Major de l'Orquestra Rosaleda, jocs gegants, diversos balls de festa major o les actuacions teatrals del Príncep Totilau i A mitges.

Conta contes al Pati del Punt Jove

2 d'octubre de 2018

Aquest dijous 4 d’octubre Núria Clemares, a través del Bibliobús Montnegre, durà a terme un conta contes amb la història “Va d’enganyifes”, on un munt de personatges trapelles es posaran en un bon embolic fent bromes. L’activitat serà a les 17 h al pati del Punt Jove. 

Trobat un moneder al carrer

30 de setembre de 2018

Aquest matí, mentre s'estava realitzant la cercavila de gegants de Festa Major, s'ha trobat un moneder a terra. Concretament, situat al costat de la farmàcia, a la part de l'aparador que dona al carrer Salvador Espriu. La persona que l'hagi perdut es pot dirigir al taulell d'atenció al ciutadà del consistori.

"Montalbano", proclamat guanyador del concurs del Mil·lenari

28 de setembre de 2018

Durant la vesprada d’ahir, després del pregó de festa major, es va desvetllar el guanyador del concurs "Mil·lenari". Després que el jurat es reunís el dia 13 de setembre, conjuntament amb l'alcaldessa i la secretària-interventora, per efectuar l'obertura de sobres amb les propostes guanyadores, la decisió va ser unànime.

Nous horaris de la sala polivalent

28 de setembre de 2018

Arriba setembre i amb ell una nova temporada, per això us deixem l'última actualització de la taula horària de la sala polivalent, on es poden veure les diferents activitats que s'hi duen a terme.

Obres d’asfaltat urgent a l'accés de Can Palau

28 de setembre de 2018

Tot a punt per la posta en marxa les obres per asfaltar l'accés a Can Palau, on bifurquen els carrers Romaní i Turó de Puigcastell. Unes obres del tot necessàries donat l'estat de deteriorament de l'asfalt d'aquest tram, fins i tot podent arribar a suposar un perill pel tràfic i pels vianants.

Interrompuda la Comissió Informativa General Extraordinària a causa de l'absència de la majoria dels membres convocats

27 de setembre de 2018

La Comissió Informativa General Extraordinària convocada per ahir 26 de setembre no es va poder celebrar degut que la majoria dels regidors convocats no van assistir-hi, sense justificar la seva absència. L'acte, al qual només es van personar l'alcaldessa Sònia Scafa i la regidora de Tots per Sant Cebrià Antònia Benítez, estava convocat per les 18 h i, d’acord amb l’establert a la llei, necessitava un mínim d'un terç de tots els regidors amb representació al Ple perquè pogués haver-hi quòrum.

Afectacions en el trànsit i a l'aparcament del municipi per Festa Major

27 de setembre de 2018

A causa de la Festa Major, que començarà avui 27 de setembre i s'allargarà fins al dia 30 de setembre, es produiran diferents afectacions en el trànsit i a l'estacionament del municipi. Us deixem a continuació quins seran els canvis que s'aplicaran els diferents dies: Divendres dia 28 de setembre de 2018 - No es podrà estacionar al Carrer Esplanada a partir de les 7'00 h del mati fins les 14'00 h.

Sònia Scafa parla sobre el seu mandat al cicle d’entrevistes polítiques de Ràdio Sant Cebrià

27 de setembre de 2018

L'alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa va ser la convidada d'ahir del cicle d'entrevistes polítiques de Ràdio Sant Cebrià que Josep Maria Cano condueix cada dimecres. De 20 a 20. 30 h l'emissora de ràdio municipal va emetre una entrevista en la qual Scafa va respondre les preguntes de Cano sobre diversos dels temes més destacats de l'actualitat del municipi.

Registres del 191 al 200 de 1792
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 180 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219