Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 11 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Èxit aclaparador del festival de patinatge a Sant Cebrià

25 d'abril de 2018

El festival de patinatge artístic celebrat el passat dissabte en el nostre municipi va tenir un èxit aclaparador. Amb dues centes entrades d’adults i seixanta d’infants venudes, l’esdeveniment va gaudir d’una gran afluència de públic i va permetre que es recaptessin 700€ d’entrades i 800€ del servei de bar. Uns diners que aniran destinats a pagar les colònies dels nens i nenes de club aquests propers 28, 29 i 30 de juny.

SanTCDans, omple de dansa la Sala Polivalent amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

25 d'abril de 2018

L’espectacle que SanTCDans va oferir aquest passat dimarts amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra aquesta setmana, va tenir una molt bona acollida entre el públic cebrianenc.  Aquesta era la primera vegada que les ballarines d’Alba Zamora oferien un espectacle a Sant Cebrià per commemorar aquest dia tan especial per la dansa, oferint una petita demostració de les peces de les ballarines i ballarins que formen SanTCDans.

Caminada d’inauguració de la via marina del Camí de Sant Jaume

25 d'abril de 2018

Aquest pròxim dissabte 28 d’abril, a les 8.30 h del matí, tindrà lloc la caminada inaugural de la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Una caminada que iniciarà el seu recorregut des de Sant Pol de Mar, al davant mateix de l’església de Sant Jaume i que recorrerà el litoral del Maresme, finalitzant la caminada a la Platja del Callao de Mataró.

En què consisteix la nova recollida selectiva i localitzacions al municipi

24 d'abril de 2018

El municipi de Sant Cebrià de Vallalta comença el nou sistema de recollida selectiva a partir del dia 7 de maig de 2018. El perquè d'aquest canvi és clar; l'actual model de recollida de residus a Sant Cebrià de Vallalta ha demostrat ser insostenible, tant en l'àmbit econòmic com mediambiental. De tots els residus que es recullen només el 25% són brossa selectiva.

Visita de l'Oficina Mòbil del Consumidor

24 d'abril de 2018

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzen visites periòdiques de l’Oficina Mòbil del Consumidor per atendre les consultes dels veïns sobre temes de consum.  La propera visita serà aquest dijous 26 d'abril de les dotze a la una del migdia a l’aparcament de Can Martri.

Revisions gratuïtes del Glaucoma a Sant Cebrià

24 d'abril de 2018

Un equip oftalmològic de la Fundació Barraquer es va desplaçar el passat divendres al nostre municipi per realitzar visites oftalmològiques gratuïtes de la pressió de l'ull de tots els que s'hi van acostar. L'objectiu sorgeix d'una campanya per sensibilitzar les persones vers el Glaucoma, una malaltia crònica que constitueix una de les causes més freqüents de ceguera del món occidental.

El cavaller Sant Jordi visita sant Cebrià

24 d'abril de 2018

La Diada de Sant Jordi va transcórrer d'una manera molt especial a Sant Cebrià, especialment per a la canalla, que va poder compartir amb un Sant Jordi de carn i ossos els dibuixos que havien pintat a l'escola i que després van poder penjar a la seva llança.

El Consell Comarcal ofereix subvencions per incentivar la contractació de joves

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal engega  FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, un programa que ofereix a les empreses una subvenció de 707.60€ al mes per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.  L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme s’encarrega del reclutament i la preselecció de les candidatures i l'empresa fa la selecció final.

SanTCDAns celebra per primer cop el Dia Internacional de la Dansa a Sant Cebrià

23 d'abril de 2018

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra aquesta setmana, totes les poblacions exhibiran espectacles i accions relacionades amb la dansa.En aquest marc, SanTCDans, de l’entitat MOVE-IT, oferirà demà un espectacle de Dansa per commemorar aquesta diada a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Torna a l’escola bressol el taller “Les cartes de la maternitat”

23 d'abril de 2018

Des de l’AMPA de l’escola bressol El Rial i en coordinació amb la mateixa, aquesta primavera s’oferirà la segona part del taller “Les cartes de la maternitat”, un taller per a mares i pares,  a càrrec de la Mariana Trichinni, col·laboradora del centre i experta en acompanyament a la criança.

Registres del 191 al 200 de 1663
« Pàgina 20 »  [ 1 | ... | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | ... | 167 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219