Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 19 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L’AEEC organitza un dinar a Sant Cebrià de Vallalta

28 de març de 2018


L'AECC organitza un dina a Sant Cebrià per recaptar fons contra el càncer

La Junta Local de l’AECC de Sant Cebrià de Vallalta organitzarà un dinar solidari el proper diumenge, dia 15 d’abril, al pavelló municipal de Sant Cebrià de Vallalta a les 14.30 h.  Una iniciativa que anima als cebrianencs a formar-hi part i que sorgeix de la necessitat de recaptar fons per l’AECC – Catalunya contra el càncer.

“Com fer un menú saludable” amb Carme Ruscalleda

27 de març de 2018

La Unitat Comarcal del Maresme de l’AECC Catalunya Contra el Càncer  organitza, amb motiu del dia mundial del càncer Colorectal, la seva tercera conferència des de principis d’any.  Aquesta se centrarà en com elaborar un menú saludable i serà conduïda per la famosa cuinera Carme Ruscalleda, el dia 9 d’abril a les 18 h al Casal d’Aliança (c. Bonaire, 25) de Mataró.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt cerca dos vigilants per a les zones d'estacionament regulades

22 de març de 2018

L'Ajuntament de  Sant Vicenç de Montalt ha obert una convocatòria de selecció de personal per cobrir dos lloc de treball temporals de vigilant de les zones d'estacionament regulat del municipi, un per a la zona blava del municipi i un altre per a la nova zona d’estacionament annexa a la N-II, que entrarà en funcionament aquest estiu.

El nou POUM ja compta amb l’aprovació inicial

22 de març de 2018

El Pla d'ordenació urbanística municipal de Sant Cebrià de Vallalta, que va ser retornat el juny de 2016 al govern actual per tal de poder modificar i ajustar el seu contingut i adaptar-lo a un model realista, ajustat a la realitat, i que permetés donar solucions, ja gaudeix de l'aprovació inicial del Ple.

Tot a punt per la nova recollida selectiva a Sant Cebrià

22 de març de 2018

En poques setmanes, el municipi de Sant Cebrià de Vallalta procedirà a canviar el model de recollida de residus municipals. El perquè d'aquest canvi és clar; l'actual model de recollida de residus a Sant Cebrià de Vallalta ha demostrat ser insostenible, tant en l'àmbit econòmic com mediambiental. De tots els residus que es recullen només el 25% són brossa selectiva.

Nou curs d'edició fotogràfica al Punt Jove Sant Cebrià

21 de març de 2018

El dia 29 de març a les 18.15 h El Punt Jove de Sant Cebrià impartirà un taller d'edició de fotografia per a xarxes socials  dirigit als joves i a les joves del municipi. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 27 de març i l'únic requisit per assistir és portar el mòbil amb la bateria carregada.

Xocolatada gratuïta per tothom a Vistamar

20 de març de 2018

La Penya Vistamar, coneguda pel seu afany de dinamització del nostre municipi mitjanant diverses activitats a la urbanització, organitza de cara el pròxim 31 de març una xocolatada popular gratuïta. Aquesta activitat, que servirà xocolata desfeta amb melindros, dirigida a tots els públics tindrà lloc a la Zona Esportiva Vistamar a les 18.30 h. 

Les oficines de l'ajuntament de Sant Cebrià romandran tancades dijous 29 de març a la tarda

20 de març de 2018

L'Ajuntament de Sant Cebrià informa que, de manera excepcional, dijous 29 de març tancarà les seves oficines a la tarda.

Les obres del carrer Torrent de Vallfogona s’allargaran més del que s’havia previst

20 de març de 2018

Durant el transcurs de les obres urgents per arreglar la canalització d’aigües residuals i el sistema de recollida d’aigües pluvials al carrer Torrent de Vallfogona, a l’accés a la urbanització Can Palau, s’han trobat diferents punts de buidatge de terres sota el paviment degut a l’acció de l’aigua.

Sònia Scafa participa a una taula que dona veu a les alcaldesses de la comarca

20 de març de 2018

“Dones i política. La veu de les alcaldesses del Maresme”. Així es deia la tertúlia que el Consell Comarcal del Maresme va organitzar el passat divendres dia 16 a la sala Can Palauet de Mataró i que volia donar veu a les dones alcaldesses de la nostra comarca. Sònia Scafa, l’alcaldessa de Sant Cebrià, va formar part del col·loqui, en el que van participar 6 de les 10 dones alcaldesses de la comarca.

Registres del 181 al 190 de 1613
« Pàgina 19 »  [ 1 | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219