Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El Conseller Antoni Comín visita Sant Cebrià per mostrar el seu suport

6 d'octubre de 2017

Antoni Comín, Conseller de Salut del govern de la Generalitat, ha realitzat avui a les 10 h una visita protocol·lària a Sant Cebrià de Vallalta, per tal de donar suport i expressar la seva preocupació pel nostre poble, un dels més afectats del Maresme durant el passat 1 d’octubre.

Missatge del Vicepresident de la Generalitat als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta

6 d'octubre de 2017

El Vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras ha volgut dirigir unes paraules als veïns i veïnes de Sant Cebrià de Vallalta, amb objectiu d’encoratjar-los a continuar endavant i a seguir lluitant per exercir el dret de la democràcia. A continuació, el missatge del Vicepresident: "La força d'aquest país és la força de la seva gent.

COMUNICAT OFICIAL

2 d'octubre de 2017

Davant dels lamentables fets viscuts ahir, dia 1 d’octubre de 2017, l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol manifestar que: - Condemnem amb fermesa la desproporcionada actuació de les forces policials espanyoles, que es van presentar de manera massiva a la nostra població de 3300 habitants fent un desplegament més propi d’un estat de setge que d’una jornada que hauria d’haver estat una festa de la democràcia.

Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs

29 de setembre de 2017

 Consells de la Generalitat per a veïns i per a persones que segueixen el Correfocs: http://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/revetlles/revetlles-amb-precaucio/correfocs/

Tallers d'acompanyament a la maternitat

29 de setembre de 2017

L’escola  bressol municipal El Rial organitza uns tallers per a pares i mares. Aquets estan pensats per ser un espai de respir i reflexió perquè puguin sentir-se més segurs en la seva funció parental. Sovint es tenen dubtes que no compartim perquè pensem que no són importants, o sentim emocions contradictòries, desitjos, inseguretats, etc. Aquest pretén ser un espai de calma per compartir i seguir creixent com a pares i mares.

Taller per a nens de 3 a 12 anys: “Viure i expressar les emocions”

28 de setembre de 2017

Dario Martone ens presenta un taller adreçats  a nens de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys, en el que segons les seves paraules: "Amb el joc, la literatura i la seva simbologia es faran propostes multidisciplinars de des de l’acció i la dramatització amb l’objectiu de fer un treball d’auto coneixement i d’obertura a la relació. En aquests tallers la idea principal és experimentar amb diferents tècniques corporals i d’art plàstic.

“DIJOUS A LA BIBLIO: Llegint creixo”

28 de setembre de 2017

Marianna Trichini, llicenciada en Ciències de l’Educació, ens ofereix aquest taller gratuït per a engrescar als nens, des de p3 fins a 6è  de primària, a llegir. Amb l’objectiu principal d’educar en el plaer de llegir promovent l'aspecte lúdic, interessant i divertit de la lectura es pretén motivar els nens en l'interès profund per la lectura.  Es tracta d’un un espai creatiu i dinàmic on els nens experimentaran vivències positives i plaents envers la literatura.

La Marxa Familiar de la Vallalta ja té nova data!

28 de setembre de 2017

Ara sí, la Marxa Familiar de la Vallalta se celebrarà el dia 15 d’octubre, on, com és costum, el pavelló municipal de la vila serà el punt de partida i d’arribada d’aquesta excursió.  La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Vine a donar sang: el dia 7 d'octubre a l' Avinguda Maresme amb Carrer Esplanada

27 de setembre de 2017

El proper dia 7 d’octubre, el carrer de l’Esplanada amb l’Avinguda Maresme esdevindran l’escenari de la Donació de Sang que es farà a la nostra vila, mitjançant la Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits.  L’horari serà de 10 a 14 hores i recorda: Pots donar sang si tens 18 anys o més. Si peses més de 50 quilos.

COMUNICAT 26 de setembre de 2017

26 de setembre de 2017

Arran dels comentaris i reaccions que s'han derivat del comunicat de l'Ajuntament del dia 25 de setembre, sobre actes incívics, l'Ajuntament vol aclarir:  -Que al comunicat denunciem les pintades realitzades a edificis municipals, com les del poliesportiu, però en cap cas aquestes pintades, fetes anteriorment, es relacionen amb les persones que han realitzat la penjada de cartells durant els últims dies.

Registres del 181 al 190 de 1468
« Pàgina 19 »  [ 1 | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219