Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Els serveis mínims de l'ORGT se centralitzaran a Mataró durant els dies de vaga

11 d'abril de 2018

L'ORGT realitzarà una vaga els següents dies 13, 20, 26 d’abril i 4 de maig, quelcom que afectarà a la normal prestació del servei i a l'obertura d'oficines.  Els serveis mínims establerts se centralitzaran a l’oficina de Mataró. És possible que l'oficina de Canet de Mar resti tancada durant els dies senyalats, quelcom que encara no es pot confirmar.  

S’ACTIVA L'INUNCAT EN FASE D'ALERTA

10 d'abril de 2018

Es comunica que s'ha activat el Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en fase d'ALERTA. Es preveu un fenomen d'intensitat i acumulació de pluja a partir d'aquesta tarda i fins demà al migdia amb possibilitat de superar els 20 litres en 30 minuts d'intensitat i els 100 litres en 24 hores d'acumulació de pluja. Les zones afectades per l'acumulació son les comarques del Pirineu i Prepirineu, principalment al vessant sud, a la Selva i al Vallès Oriental.

Paralitzats els projectes d’obra i instal·lació per a l’enllumenat de Cal Palau i Vistamar

9 d'abril de 2018

Un dels objectius principals del Ple Municipal que es va celebrar dijous dia 5 d'abril era l'aprovació dels projectes d'obra i instal·lació dels elements d'enllumenat públic de les urbanitzacions Vistamar i Can Palau.

Tot a punt pel dinar solidari contra el càncer

9 d'abril de 2018

Sant Cebrià ja està a punt per a la Diada de lluita contra el càncer. Una diada que s'organitza al voltant del dinar solidari que l'AECC per recollir fons per la lluita contra aquesta malaltia.

l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona farà vaga els dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig

9 d'abril de 2018

Els treballadors  de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona faran, segons una decisió presa per mitjà d’assemblea general, VAGA els propers dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig d’aquest any 2018. Aquesta vaga afectarà directament a la prestació del servei que l’ORGT dona al municipi, tenint en compte aquesta aturada en la prestació de serveis es produirà durant la cobrança en voluntària d’un o més tributs.

L'hivernacle: un espai on créixer. Servei municipal per a joves de 12 a 16 anys

8 d'abril de 2018

L'HIVERNACLE: UN ESPAI ON CRÉIXER vol ser un servei on cada adolescent trobi el seu procés educatiu i que el visqui com a únic. Aquest espai fomentarà una socialització àmplia, plural, flexible, diversa i capaç de produir models d’integració i de convivència positiva en el sí del propi servei així com amb la resta de la comunitat del municipi.

Vols ser instagramer, blogger o youtuber professional? Assessora’t legalment

6 d'abril de 2018

A la nova era digital en la que vivim són moltes les persones que aspiren a guanyar-se la vida amb noves professions com youtubers, bloggers o instagramers. Però la realitat va més enllà del que veiem a través de les nostres pantalles: cal assessorament legal i entendre de quina manera s’han de fer les coses.

Tècnics municipals expliquen en detall els projectes d’obra i d’instal·lació de l’enllumenat de les urbanitzacions

5 d'abril de 2018

Aquest passat dimarts, dia tres d’abril, es va dur a terme el Consell d’Urbanitzacions, en el que els tècnics de l’ajuntament Joaquim Villaronga, Lourdes Anaya i Manuela Garrote, van oferir públicament, conjuntament amb l’enginyer i gerent de l’empresa GESA Josep Barberillo, explicacions tècniques sobre els projectes d’obra i instal·lació dels elements d’enllumenat públic de les urbanitzacions Vistamar i Can Palau, així com del projecte de licitació per la compra dels elements pertinents.

Presentació de “La Col·lecció d’auques del CESC”

3 d'abril de 2018

El Centre D’Estudis Sant Cebrià ha organitzat per aquest divendres a les 19.30 h del vespre la presentació del llibre “La Col·lecció d’auques del CESC volum 1: festes, costums, història i personatges”. Un acte que es farà de la mà de Begonya Torres Gallardo, professora d’Anatomia Humana de la Universitat de Barcelona, llicenciada en Humanitats.  L’acte, obert a tots els públics, tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Cebrià de Vallalta.

Representació teatral per donar eines a les famílies per prevenir l’assetjament escolar

3 d'abril de 2018

És cosa de nens! Així s'anomena el teatre fòrum que la companyia Pa'Tothom representarà a Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta el pròxim divendres, dia 13 d'abril a les 18 h. L'obra de teatre, que constarà d'un fòrum al final, posa sobre la taula el tema de l'assetjament escolar, conegut com a bulliyng.

Registres del 171 al 180 de 1613
« Pàgina 18 »  [ 1 | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219