Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 28 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

LA GENERALITAT SUBVENCIONARÀ ELS EQUIPAMENTS PER FACILITAR LA CAPTACIÓ DE LA TDT VIA SATÈL·LIT

29 de març de 2010

El proper 3 d'abril finalitzarà el procés de transició de la televisió analògica a la Televisió Digital Terrestre (TDT). A partir d'aquesta data, la TDT serà l'única televisió d'accés universal.
Atès que existeixen nuclis de població en el territori català que presenten una falta de cobertura total o parcial a través de la TDT per via terrestre, excepcionalment s'ha hablitat la recepció de la TDT via satèl·lit (TDT-SAT).

GIRA MARESME 2010

22 de març de 2010

Els Ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Santa Susanna, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Arenys de Mar han organitzat la tercera edició del Concurs de Música Jove Gira Maresme. Després de l’èxit de participació que va tenir la segona edició del concurs en la qual s’hi van presentar un total de 44 grups, els organitzadors volen seguir apostant per aquest format per tal d’obrir portes als grups novells de música de la comarca.

AMPLIACIÓ DEL PERÍODE PER FER FOC

18 de març de 2010

Us informem que de forma excepcional i motivat per la nevada del passat 8 de març, la Generalitat de Catalunya ens ha comunicat que el període per fer foc ha sigut ampliat de forma improrrogable fins el dia 31 de març.
Adjunt, trobareu el model de document que heu de complimentar per tal de poder cremar les restes vegetals de la vostra parcel•la. Podeu fer aquest tràmit presencialment a les oficines municipals o be enviant la vostra petició al fax de l’Ajuntament.

COL·LOCACIÓ DE "PUNTS VERDS" A CASTELLAR D'ÍNDIES

15 de març de 2010

S’han habilitat tres contenidors per tal de poder abocar-hi les restes vegetals causades per la nevada del passat dilluns 8 de març.
Aquests estan col·locats a la urbanització Castellar d’Índies, concretament a la Plaça de les Gavarres, al terraplè davant del restaurant Los Arcos i la zona on estan situades les segones bústies.

RECLAMACIÓ PEL TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

11 de març de 2010

Us informem que el Consell Comarcal del Maresme està gestionant les reclamacions dels ciutadans afectats pel tall de subministrament elèctric provocat per la nevada del dilluns 8 de març.
Per tal de fer la reclamació hauran de fer arribar les seves dades personals i la relació de danys que han patit.

PREINSCRIPCIONS ESCOLA DE MÚSICA I DANSA CURS 2010/2011

11 de març de 2010


logo escola de música i dansa

Preinscripcions curs 2010/2011 per antics i nous alumnes, fins el 26 de març de 2010 .
 
Per formalitzar les inscripcions heu d'anar a:
Punt Jove
C/ Miquel Martí i Pol, 2
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Tf. 9376308022
De dimarts a dissabte de 17:00h a 20:00h
puntjove@vallalta.

XERRADA-COL·LOQUI: CONSTRUCCIÓ I TREBALL AUTÒNOM. ENFRONTANT LA CRISI I RECONSTRUINT EL FUTUR

9 de març de 2010

El Consell Comarcal del Maresme organitza al Maresme Centre de Negocis aquest dimarts 9 de març a les 19.30h la xerrada col·loqui “Construcció i treball autònom: Enfrontant la crisi reconstruint el futur”. La xerrada pretén donar eines, mesures, recursos i oportunitats a les empreses i empresaris del sector per a estimular aquest en moments com l’actual.
 
Per a més informació i inscripcions clicar l’enllaç.
 
 
 

INICI DE LA CONVOCATÒRIA DE L'IMSERSO-TERMALISME/BALNEARIS ANY 2010

18 de febrer de 2010

La convocatòria pel 2010, contempla dos plaços per la presentació de solicituds:

Pels torns dels mesos de febrer fins a l’agost , ambdos inclosos:


Per a la seva inclusió en l’ordre que correspogui, en la Llista d’espera de Plaça: Fins el dia 17 de maig del 2010.

OBERTURA DE L'OFICINA COMARCAL D'INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR DEL MARESME

17 de febrer de 2010

El Maresme ja disposa d'una Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor (OCIC) que dóna servei d'atenció directa a les persones consumidores del Maresme, prioritzant aquells ciutadans i ciutadanes de poblacions del Maresme que no disposen d'Oficina Municipal.
L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor és un servei completament gratuït que ofereix el Consell Comarcal del Maresme  amb el suport de l'Agència Catalana de Consum.

TERCERA SETMANA DE LA SEGURETAT LOCAL

10 de febrer de 2010

Per tercer any consecutiu, quan arribar el mes de març, és temps de parlar de Seguretat i especialment als petits municipis.
A continuació trobareu el programa dels diferents actes que hem preparat per la Tercera Setmana de la Seguretat Local, així com altres activitats complementàries, com un seminari dedicat a la defensa personal, o la trobada de vehicles i equips d'emergència.
 
 
 
 
 
 

Registres del 1711 al 1720 de 1815
« Pàgina 172 »  [ 1 | ... | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | ... | 182 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219