Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 15 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Activitat gratuïta de Pilates, Tibal Fusió i Commecial Dance

13 d'abril de 2018

Aquest diumenge 15 d’abril les Dones de La Vallalta han preparat una activitat gratuïta a la sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta de 10 a 12 h. Es tracta de classes obertes de Pilates, Tibal Fusió i Commecial Dance, que impartirà Eva Piqueras, professora de Dansa Tribal Fusió, Commecial Dance i Pilates a Auria Dansa.  Per realitzar aquesta activitat gratuïta cal inscriure’s prèviament a info@auriadansa.com o a través del telèfon 636237384.

Curs de Gestió fiscal de l’autònom, estimació directa el 17,18 i 19 d’abril

13 d'abril de 2018

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Innova duran a terme el curs de “Gestió fiscal de l’autònom, estimació directa”, a càrrec de Genealia, on s’abordaran tota mena de qüestions relacionades amb l’activitat fiscal dels treballadors autònoms. Qüestions prèvies a l’inici de l’activitat, règims d’estimació de l’IRPF, estimació directa de l’IRPF, obligacions de l’autònom en l’IVA, operacions exteriors i obligacions comptables i de facturació, són algunes de les temàtiques que es tractaran.

S'obre el Període d'exposició pública del POUM

13 d'abril de 2018

El període d'exposició pública de l'aprovació inicial del POUM, on els ciutadans podran consultar el projecte i realitzar al·legacions si cal, començarà el pròxim dilluns dia 16 d'abril i acabarà el 19 de juny. Un termini de temps que es posa en marxa a partir de l'aparició de l'edicte en el DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), que ha estat publicat el dia d'avui, 13 d'abril.

Borsa de treball per un tècnic/a en educació infantil

13 d'abril de 2018

A partir de demà s'obre la borsa de treball per un tècnic/a en educació infantil, per cobrir contractacions temporals o possibles substitucions mitjançant concurs públic. La sol·licitud i l'anunci amb les bases oficials es poden trobar al taulell d'anuncis de la pàgina web oficial de l'Ajuntament de Sant Cebrià. El termini de presentació de sol·licituds és des del 14 d'abril fins al 3 de maig 2018.

Reunió informativa per explicar el nou model de Recollida Selectiva

12 d'abril de 2018

El model de recollida selectiva està a punt de fer un canvi dràstic a Sant Cebrià de Vallalta. Amb aquest motiu, l'Ajuntament ha organitzat una xerrada informativa en la qual es desgranaran totes les particularitats del funcionalment d'aquest nou model. Aquesta sessió informativa tindrà lloc a la Sala Polivalent del municipi el pròxim dia 20 d'abril a les 19 h i està adreçada tant a la gent que viu al municipi com a aquells que hi tenen activitat comercial.

Temps de maduixes: arriba la 19a edició de la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià

12 d'abril de 2018

Arriba el temps de la maduixa i la nostra comarca es prepara, com ja és costum, per rebre la temporada d'aquest fruit amb diferents actes i esdeveniments. Sant Cebrià de Vallalta, molt reconegut pel conreu d'aquesta petita fruita vermella, celebrarà el dia 29 d'abril la dinovena edició de la Fira de la Maduixa amb la col·laboració de més d’una quinzena de productors, comerços i entitats del municipi.

CAAD Maresme i AKI Cabrera organitzen una desfilada canina a favor de l'adopció d'animals

12 d'abril de 2018

AKI Cabrera de Mar ha obert una línia de col·laboració amb el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics del Maresme (CAAD) i amb l'associació de voluntaris  del mateix: VOLCAAD. La col·laboració se centra en dos eixos:  la renovació de les instal·lacions del CAAD i la promoció de l’adopció d’animals.  En aquest context AKI Cabrera organitzarà una desfilada canina en el seu recinte el pròxim dissabte, 14 d'abril.

S’obre el procés de selecció de 4 treballadors en el marc dels plans locals d’ocupació

11 d'abril de 2018

Demà, dia 12 d’abril, es posa en marxa la “Convocatòria per a la selecció de 4 treballadors/es en el marc del Fons de Prestació Concedit a l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta per a la Diputació de Barcelona per a l’execució del programa complementari de Foment de l’Ocupació i de Suport a la Integració Social, línia 1 plans locals d’ocupació exercici 2017-2018”.

Els serveis mínims de l'ORGT se centralitzaran a Mataró durant els dies de vaga

11 d'abril de 2018

L'ORGT realitzarà una vaga els següents dies 13, 20, 26 d’abril i 4 de maig, quelcom que afectarà a la normal prestació del servei i a l'obertura d'oficines.  Els serveis mínims establerts se centralitzaran a l’oficina de Mataró. És possible que l'oficina de Canet de Mar resti tancada durant els dies senyalats, quelcom que encara no es pot confirmar.  

S’ACTIVA L'INUNCAT EN FASE D'ALERTA

10 d'abril de 2018

Es comunica que s'ha activat el Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en fase d'ALERTA. Es preveu un fenomen d'intensitat i acumulació de pluja a partir d'aquesta tarda i fins demà al migdia amb possibilitat de superar els 20 litres en 30 minuts d'intensitat i els 100 litres en 24 hores d'acumulació de pluja. Les zones afectades per l'acumulació son les comarques del Pirineu i Prepirineu, principalment al vessant sud, a la Selva i al Vallès Oriental.

Registres del 161 al 170 de 1611
« Pàgina 17 »  [ 1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219