Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 23 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta se celebrarà el dia 28 d’octube

26 d'octubre de 2017

El proper dissabte dia 28 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta. El pavelló municipal de la vila tornarà a esdevenir un cop més el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada nocturna. La marxa, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 431 metres, de la mateixa manera que en les edicions anteriors. Es preveu que aquest recorregut conjunt tingui una duració de tres hores.

Ple urgent extraordinari per votar sobre la situació actual a Catalunya

26 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha convocat per aquest matí a les 9.15 un ple urgent i extraordinari atenent a la petició de l’AMC i l’AMI; associacions a les que el consistori està associat des de fa temps.  El motiu d’aquest ple, que ha durat al voltant dels quinze minuts, ha estat la votació de diferents punts relacionats amb el moment polític que Catalunya està vivint a l’actualitat.

L’Ajuntament rep la visita dels alumnes de tercer del Pi Gros

25 d'octubre de 2017

Els alumnes de tercer de l’escola El Pi Gros van visitar ahir l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, tal i com acostumen a fer un cop l’any. Es tracta d’un dia especial per aquesta canalla en el que realitzen una sortida pel poble, i d’on coneixen de prop  els llocs més emblemàtics d’aquest.

Tres cebrianencs reben el diploma de Protecció Civil de L'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

24 d'octubre de 2017

El passat dissabte dia 21 d’octubre es va fer entrega de diplomes acreditatius de voluntaris i tècnics de Protecció Civil que han superat la formació  a l’Institut de Seguretat Publica de Catalunya.

Josep Vilella presenta el llibre “Cuinem en família” a Sant Cebrià

23 d'octubre de 2017

El conegut gastrònom Josep Vilella va presentar el seu nou llibre “Cuinem en família” de la mà del CESC (Centre D’Estudis Sant Cebrià) divendres dia 20 a les 20 a Sant Cebrià de Vallalta.

L'Associació de casal d’avis commemora el seu desè centenari amb un dinar

23 d'octubre de 2017

L’Associació del Casal d’Avis, junta que s’encarrega de la gestió de les subvencions que el Casal rep per part de l’Ajuntament de Sant Cebrià, celebra enguany 10 anys. Aquesta associació, que sovint també organitza activitats com excursions i un dinar anual, va celebrar aquest dissabte un dinar al restaurant “Pura Brasa” de Pineda amb motiu del seu desè aniversari.

Convocatòries de subvencions atorgades des de les Àrees de Cultura, Esports i Joventut

23 d'octubre de 2017

Aquest any l'Ajuntament de Sant Cebrià atorgarà 5.000€ en total, a repartir entre les entitats que presentin sol·licitud per a les convocatòries de subvencions atorgades des de les Àrees de Cultura, Esports i Joventut, les quals van ser publicades al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) el passat 19 d'octubre.

Nova baixada de l’IBI per l’any 2018

20 d'octubre de 2017

El Ple urgent celebrat dilluns 9 d’octubre, a proposta del govern, va aprovar la baixada de l’IBI d’un 2% passant del 0,86 al 0,845. Va tenir el recolzament del PSC i TSC que van votar a favor. Aquesta és la tercera baixada de l’IBI consecutiva. Com es pot veure a continuació, aquesta baixada suposarà un decrement en els ingressos de més de 30.000€.

L’enllumenat de les urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta serà aviat una realitat

20 d'octubre de 2017

En el passat Ple Ordinari del 27 de setembre es va aprovar per unanimitat de tots els regidors dels grups politics del consistori la modificació de partides del pressupost municipal per tal d’adjudicar el romanent del pressupost anterior a l'ampliació d'una partida assignada per a l'actualització dels projectes y el desenvolupament de l'enllumenat de les tres urbanitzacions.

Taller “com transformar els conflictes en oportunitats”

19 d'octubre de 2017

En moments de pressió necessitem espais per compartir, créixer i recordar que sempre tenim més possibilitats de les que pensem! Per això Dario Martone, formador i terapeuta, ens presenta aquest taller per transformar els conflictes en oportunitats.             A partir del divendres 27 de octubre de 17 a 18.15 hores a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Registres del 161 al 170 de 1468
« Pàgina 17 »  [ 1 | ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ... | 147 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219