Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 19 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Les dones de Sant Cebrià presentaran la campanya “no volem ser estadística” pel Dia de la Dona Treballadora d’enguany

7 de març de 2018

No volem ser estadística. Així s’anomena la campanya que el grup de dones de Sant Cebrià ha posat en marxa amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, que se celebrarà demà 8 de març. Per portar a terme aquesta campanya s’han dissenyat diverses accions que tenen per objecte reivindicar el paper de la dona a la societat, d’entre les que s’efectuarà una penjada de cartells en el nucli urbà de Sant Cebrià i a l’entrada de les urbanitzacions.

Portes Obertes de l'escola El Pi Gros

7 de març de 2018

Ja s’acosta època de preinscripcions escolars. Amb aquest motiu l’Escola municipal El Pi Gros celebrarà una jornada de portes obertes el dissabte vinent, dia 17 de març.  La jornada, que està convocada per les 10 h del matí, començarà amb una visita a les instal·lacions del centre, amb la premissa de que els interessats puguin conèixer l’escola de prop.  Després de la visita, el centre convidarà als assistents a un petit tast d’esmorzar.

Es renova el conveni del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

7 de març de 2018

El dia 6 de març l'alcaldessa de Sant Cebrià va signar el conveni d'encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal i Sant Cebrià de Vallalta, conjuntament amb 19 municipis més del Maresme. Aquest té caràcter efectiu des del mes de gener de 2018 i tindrà una vigència inicial fins al 31 de desembre de 2021, amb possibilitat de pròrroga.

L’alcaldessa de Sant Cebrià acudeix la inauguració de la 24ª edició de la Pesolada de Caldes d’Estrach

6 de març de 2018

El passat dissabte, dia 3 de maç, l’alcaldessa de Sant Cebrià Sònia Scafa va assistir a la inauguració de la 24ª edició de la Pesolada de Caldes d’Estrach, convidada per la seva alcaldessa Rosa Pou Baró i per Oscar Baró i Clariana, Regidor d’Hisenda, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Un cita gastronòmica  que té lloc els mesos de març i abril on els restauradors del municipi elaboren plats amb l’autòcton pèsol de la Floreta.

Let's Clean Up Europe, accions de neteja a entorn naturals

6 de març de 2018

Els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018 tindrà lloc la campanya Let’s Clean Up, on s’organitzaran accions de neteja a espais naturals de Catalunya, de cara a donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments en boscos, rius, platges i rieres. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar a la ciutadania de quin és l’efecte que els comportaments incívics provoquen en el nostre planeta.

Judit Neddermann i XY actuaran a Sant Cebrià de Vallalta dins del cicle de música Essencials

5 de març de 2018

El cicle de concerts Essencials, que organitza diferents concerts amb músics catalans a cinc poblacions de Maresme, organitzarà dos concerts a Sant Cebrià de Vallalta a l'edició d'enguany. La idea d'aquest festival, que és combinar artistes amb una trajectòria sòlida amb d'altres de més emergents, vol arrelar i fer arribar la música tant a aquells que ja la coneixen, com per nous públics.

Els equips de seguretat i d'emergència del municipi van actuar dia i nit durant la nevada

3 de març de 2018

Aquesta passada setmana Sant Cebrià de Vallalta, i Catalunya en general, van viure un episodi de nevada força excepcional. El dia 25 de febrer, el CECAT va activar la fase de prealerta del Necuat, un episodi que a l’endemà, dia 26, va esdevenir ja alerta.

Viu Sant Cebrià de Vallalta, la nova revista municipal

1 de març de 2018

Sant Cebrià de Vallalta ja té nova revista municipal. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament, que liderada per la Regidoria de Comunicació, neix amb l'objectiu de ser un punt més d'informació per als veïns. En aquesta, s'hi tracta temàtica rellevant relacionada amb el municipi, amb intenció d'oferir informació sobre totes les àrees temàtiques d'interès de Sant Cebrià de Vallalta.

Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme

1 de març de 2018

Tens tot un ventall d’opcions i possibilitats al teu abast. Entre d’altres, destaquem les següents: Realitzar estudis a l'estranger. Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc. Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació. Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.

Deixalleria de la Vallalta

1 de març de 2018

Horaris de la  Deixalleria de la Vallalta Dimarts a dissabte de 9h a 16h. Diumenge de 9 a 14h. Dilluns tancat. D’acord amb la ordenança fiscal núm. 35 de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta d’acord amb l’ús de la Deixalleria de la Vallalta, disposa de bonificacions. Article 6è.

Registres del 151 al 160 de 1559
« Pàgina 16 »  [ 1 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219