Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Arriba la Festa Major

5 de setembre de 2018

Ha passat un any més i la festa major del nostre municipi és ben a prop. Correfocs, gegants, jocs, sardanes, concerts, espectacles còmics o discomòbil, són només algunes de les activitats que la programació d’enguany té preparades. Una programació especial i pensada amb molta cura perquè tots els veïns, grans, joves i petits, gaudeixin al màxim de Sant Cebrià i de la seva festa.

Concurs de fotografia #raconsdelMaresme2018

3 de setembre de 2018

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa una iniciativa per donar a conèixer la comarca. Es tracta del concurs de fotografia #raconsdelMaresme2018, on es podran recollir paisatges, monuments, espais emblemàtics o activitats festives que s'englobin en l'àmbit de la comarca. Per participar en el concurs s'haurà de fer a través de Facebook o Instagram, fent servir el hashtag que dóna nom al mateix, amb una data límit fins diumenge dia 30 de setembre a les 23.

SANTCDANS dona el tret de sortida a la nova temporada

3 de setembre de 2018

L’Acadèmia de Dansa de Sant Cebrià de Vallalta liderada per Alba Zamora dona el tret de sortida a la nova temporada. Ho farà demà, 4 de setembre, dia que començaran les classes dels grup mitjà i del més gran, a diferència del grup de dansaires més jove, que iniciarà la temporada el dia 17 de setembre.  L’acadèmia, que ofereix una variada oferta de balls com hip-hop, dansa contemporània o ballet clàssic arriba a aquest inici de curs amb una sorpresa molt especia: la “Dansa en Família”.

S'activa el PROCICAT en fase d'alerta, per onada de calor

2 d'agost de 2018

S'activa en fase d'ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor. El llindar establert pel Servei Meteorològic de Catalunya es correspon amb la superació de la temperatura màxima diària de cada municipi establerta pel percentil 98 durant tres dies consecutius o més. El percentil 98 és el valor estadístic que indica que només el 2% de dies dels mesos d’estiu, la temperatura màxima ha estat superior a aquest valor.

Canvis a les ubicacions de les àrees de recollida selectiva

1 d'agost de 2018

Aquests dies, des de de l'Àrea de Medi Ambient s'està procedint a reubicar algunes de les noves àrees de reciclatge, que es van posar en funcionament a principis de maig. L'objectiu de les noves ubicacions és que siguin més pràctiques per a tots els veïns i que cobreixin millor les necessitats del municipi. Noves ubicacions: Al nucli urbà, s'ha col·locat l'àrea al carrer Migdia, més cap al nord d'on es trobaven en l'actualitat.

La Vespa de Galet, una espècie autòctona

30 de juliol de 2018

La Megascolia maculata, coneguda en català com a "Vespa de Galet" és un dels himenòpters més grans d'Europa, que pot arribar a mesurar fins a 4 centímetres. És una espècie autòctona de la fauna del Maresme, que pot ser visualitzada amb freqüència. La femella pot ser distingida per les seves grans taques grogues a la zona del cap.

Celebrada la setena edició de la Marxa Nocturna

30 de juliol de 2018

Gairebé una quarantena de persones van participar en la setena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta, celebrada aquest passat divendres, 27 de juliol. Els participants van valorar l'activitat molt favorablement, destacant el bon ambient en el qual es va realitzar la marxa i la ruta escollida, que constava de 13 quilòmetres i un desnivell de 400 metres.

En marxa el tractament fitosanitari per eliminar les herbes que creixen a les juntes dels paviments

30 de juliol de 2018

Dijous 26 de juliol es va posar en marxa el tractament de les herbes adventícies, que creixen entre les juntes dels paviments. Es calcula que en un temps aproximat de dues setmanes el producte s'haurà aplicat a totes les urbanitzacions, així com a la resta d'espais de titularitat municipal on és necessari actuar.

S'activa el pla ALFA de protecció contra incendis

27 de juliol de 2018

Avui s'ha activat a la nostra comarca el nivell 1 del pla ALFA . El Pla Alfa és el procediment operatiu que té establert el Cos d'Agents Rurals per definir les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals desplegats sobre el territori, davant les situacions de perill d'incendi que es produeixin.

3x3 de bàsquet del costat del mar

26 de juliol de 2018

Sant Pol de mar celebra un 3x3 de bàsquet al costat del mar, que tindrà lloc el dia 4 d'agost des de les nou del matí fins a les set de la tarda i on s’englobaran totes les diferents categories. La data límit per inscriure’s és el 30 de juliol i el preu són 15 euros per jugador, en els que s’inclou la samarreta de l’esdeveniment.

Registres del 141 al 150 de 1717
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219