Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L’Ajuntament de Sant Cebrià rep un ajut per executar un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram municipal

24 d'octubre de 2018

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar al desembre de l'any passat la convocatòria per a la concessió de recursos en el marc del Protocol General del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

Serveis socials posa en marxa un servei d’atenció a l’usuari propi

24 d'octubre de 2018

A partir d’ara, tots aquells usuaris que s’hagin de posar en contacte amb serveis socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ho hauran de fer adreçant-se al personal d’atenció a l’usuari del mateix departament, un procediment que fins ara havia estat gestionat des del taulell d’atenció ciutadana. Es tracta d’una via més efectiva per garantir als usuaris una millor atenció i que es mantingui al mateix temps la seva confidencialitat.

El mític forn de pa i pastisseria Ca l'Andreu, guardonat per la Cambra de Comerç amb motiu del seu centenari

24 d'octubre de 2018

El cèntric establiment Ca l'Andreu Artesans del Pa de Sant Cebrià de Vallalta va ser reconegut per la seva llarga trajectòria durant el Dia de la Cambra de Barcelona. Aquest forn de pa i pastisseria artesanal, obert l'any 1918 pel que fora el seu fundador Andreu Borrell Collet celebra aquest any el seu centenari, motiu pel qual se li ha entregat un guardó commemoratiu com a mostra de reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

El Showman Sam actuarà en directe aquest divendres al Casal d’Avis

24 d'octubre de 2018

El Casal d’Avis posa en marxa una nova activitat per dinamitzar el seu servei de cafeteria. Es tracta d’una divertida activitat que tindrà lloc aquest divendres on, a partir de les 17.30 h, tots aquells que vulguin podran gaudir de l’espectacle en directe que presentarà el showman Sam, acompanyat d’un berenar a preus populars. 

Formació per aprendre a obrir una franquícia

24 d'octubre de 2018

Els Centres Locals de Serveis a Les Empreses han engegat una nova formació on s'impartiran els coneixements necessaris sobre el model de negoci de franquícia. La formació anirà a càrrec de Noelia Hurtado de TOP TEN Franquícies i serà el 15 i el 16 de novembre de 9 a 13 h a l'aula de Promoció Econòmica i Ocupació al Camí Ral, 174 de Tordera.

Interrompuda l'activitat a la zona esportiva a causa de les obres del camp de futbol

23 d'octubre de 2018

Demà, dia 24, s’inicien les obres d’instal·lació de la gespa artificial del camp de futbol.  Per aquests motius la zona esportiva restarà inutilitzable, tant pel que fa el camp de futbol, com la pista d’asfalt ubicada a la banda lateral del pavelló esportiu. A banda, es preveu que la pista d’skate passi a estar ubicada en un nou emplaçament, dins la zona lúdic- esportiva. Aquestes obres tindran una durada aproximada de 45 dies hàbils.

Tall de subministrament d'aigua potable dimarts 23 d'octubre de 8 a 15 h

22 d'octubre de 2018

Informem que, donada la necessitat de realitzar un manteniment a la xarxa de distribució, SOREA efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable. Serà demà, dimarts dia 23 d’octubre de 8 a 15 h a la urbanització Can Bartomet. Des de SOREA es prega que es disculpin les molèsties 

Tot preparat per una Castanyada de por!

22 d'octubre de 2018

Ja falta poc per La Castanyada i com és habitual Sant Cebrià ho celebrarà amb activitats temàtiques pensades específicament per aquesta festa. La tarda del 31 d'octubre la celebració començarà amb el Club Patinatge Artístic Sant Cebrià, que en aquesta ocasió presentarà, a les 18.00 h de la tarda, una exhibició terrorífica amb patins.

“Macarronada” solidaria per La Marató

22 d'octubre de 2018

Una “macarronada” solidària. Aquesta és la nova proposta que Sant Cebrià Actiu organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament, per recaptar fons per la nova edició de La Marató. Un dinar solidari que se celebrarà al pavelló d’esports municipal el pròxim diumenge 28 d’octubre, a partir de les 13.30 h. Pel preu de 5€, els assistents podran menjar un plat de macarrons a la bolonyesa amb formatge ratllat, beguda (vi, aigua o refresc), pa i postres.

El Ple Municipal no aprova la rebaixa d'un 6% de l'IBI

22 d'octubre de 2018

El Ple Municipal celebrat el passat dijous 18 d'octubre no va aprovar cap dels punts convocats per l'ordre del dia. Punts com la rebaixa del tipus impositiu de l'IBI un 6%, l'aplicació d'un increment retributiu al personal funcionari i laboral del consistori o l'inici d'expedient per la nova contractació del personal de neteja dels edificis municipals no han tirat endavant a causa d'una majoria gairebé unitària de vots en contra.

Registres del 141 al 150 de 1765
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ... | 177 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219