Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Assemblea informativa municipal sobre els projectes d’enllumenat de Can Palau i Vistamar

16 de juliol de 2018

El Consistori Municipal de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una assemblea oficial informativa amb l'objectiu de fer extensius a tots els veïns del municipi els projectes d'enllumenat de Vistamar i Can Palau, que seran presentats al Ple del dia 26 de juliol per a la seva aprovació definitiva.

Matrícula oberta per als cursos de preparació per la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior

16 de juliol de 2018

L'Escola d'Adults Maria Sans de Canet de Mar ha obert el període de matriculació per al curs de preparació per la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà i de grau superior. El període d'inscripció és del 9 de juliol fins al 27 en horari de 9 a 14 h. Els cursos de preparació per a la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà estan destinats a persones que tinguin 17 anys o que el facin el mateix any en el qual es realitzarà la prova (2019).

Recorreguts de la Marxa Nocturna

12 de juliol de 2018

Tal com ja es va anunciar fa uns dies la Marxa Nocturna d'aquest any es dividirà en dos recorreguts. Aquests, faran el primer tram de la marxa conjuntament, que passarà pel Carril Bici, el Parc Puigvert, Can Ferran, can Matas i l'Era d'en Mora fins a arribar a la cruïlla BV5126, que és des d'on se separaran.

Caiguda de part d’un garrofer a Vistamar

11 de juliol de 2018

A quarts de sis de la tarda d'ahir es va produir la caiguda d'un arbre al Camí de Can Puig, concretament a la cantonada del Camí de Canet de la urbanització Vistamar. L'arbre, que es tractava d'un garrofer de grans dimensions amb la base podrida, va perdre una gran part, que se'n va despendre, sembla ser, que al quedar ressentit a causa de la tempesta i a les fortes ventades que es van produir el dia anterior.

Comença la neteja de les zones verdes

11 de juliol de 2018

Ahir dia 10 de juliol van començar els treballs de neteja de les zones verdes, de les parcel·les municipals i els accessos a les urbanitzacions. Uns treballs que inclouran també el desbrossament de les zones verdes, així com les tales necessàries.  L’empresa encarregada de dur aquesta neteja és Aida Miloud i treballarà durant tot el mes des de les 8 del matí, de dilluns a divendres, i els dissabtes si es considera necessari.

Protecció Civil de Catalunya manté l'alerta per onada de calor per tercer dia consecutiu

10 de juliol de 2018

Protecció Civil de Catalunya manté l'alerta per onada de calor per tercer dia consecutiu.El Servei Meteorològic de Catalunya informa que es mantenen les previsions d'episodi d'onada de calor i manté l’alerta PROCICAT .En aquest context Protecció Civil demana a la ciutadania que: S’hidrati molt sovint, bevent força aigua i evitar beure alcohol i fer àpats copiosos.

9.900 € de subvenció per ajudar a la creació d’empreses a menors de 30 anys

10 de juliol de 2018

9.900 euros de subvenció, és l’ajut del que es podran beneficiar tots els joves de menys de trenta anys que hagin creat recentment una empresa o que la vulguin crear.  Demà, 11 de juliol, a les 12 h el Consell Comarcal ha organitzat una sessió informativa per desgranar tots els detalls d’aquesta ajuda.

Arriba la setena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià

9 de juliol de 2018

La Marxa Nocturna de Sant Cebrià arriba enguany a la 7a edició convertida en un dels esdeveniments esportius de tradició municipal. L'edició d'aquest any torna a celebrar-se a l'estiu i tindrà lloc dissabte dia 28 de juliol, on el pavelló municipal esdevindrà un cop més el punt de trobada. Amb una voluntat d'aglutinar diferents tipus de públic, aquesta edició aporta una novetat respecte a les anteriors i és que es dividirà en dos recorreguts.

Es prorroga el termini de de licitació del Casal de la Gent Gran

9 de juliol de 2018

Durant el període del 3 al 6 de juliol hi va haver una sèrie de problemes que afectaven a la presentació de proposicions telemàtiques mitjançant Sobre Digital 2.0., concretament a les ofertes inscrites amb NIF d'empresa. En aquest sentit i  segons es comunica des del Consorci AOC s’ha decidit prorrogar el termini de presentació de les ofertes per la licitació de Servei de bar, el consergeria, neteja i dinamització del Casal de la Gent Gran.

La Festa d’Estiu farcirà d’activitats el cap de setmana del 13, el 14 i el 15 de juliol

6 de juliol de 2018

La Festa d’Estiu aterrarà a Sant Cebrià la setmana que ve per portar-nos activitats durant tres dies seguits. Divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de juliol Sant Cebrià es presenten farcits d’activitats que omplen l’agenda del cap de setmana per a totes les edats.  El tret de sortida el donarà la Festa Cubana que Sant Cebrià Actiu organitza a la zona esportiva el dia 13 a les 22 h de la nit.

Registres del 141 al 150 de 1696
« Pàgina 15 »  [ 1 | ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219