Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 12 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CONVOCATÒRIA PLE SESSIÓ ORDINÀRIA DEL 25 DE JULIOL DE 2013

22 de juliol de 2013

Us adjuntem la convocatòria amb indicació de l'ordre del dia de la sessió ordinària del Ple que tindrà lloc el proper dijous 25 de juliol de 2013.

SORTIDA A WATERWORLD, EL PROPER 7 D'AGOST

15 de juliol de 2013

Ja podeu passar pel Punt Jove a formalitzar la vostra inscripció a la sortida a Waterworld que enguany serà el proper 7 d'agost.
 
Aquesta sortida s'adreça tant als infants i joves del municipi com a les famílies que vulguin gaudir amb els seus d'una jornada relaxada i passada per aigua. Podran vindre a aquesta sortida tots els infants i joves a partir de 10 anys. Els menors d'aquesta edat hauran d'anar acompanyats per un adult que es faci responsable.

II MARXA NOCTURNA, EL 27 DE JULIOL

12 de juliol de 2013

Després de l'èxit de la I Marxa Nocturna, l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta vol tornar a oferir aquesta activitat a tota la població el proper dissabte 27 de juliol, volent engrescar especialment a la població jove del municipi.

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL TOMÀQUET DEL MARESME

12 de juliol de 2013

La comarca del Maresme és una comarca rica on estan presents diferents productes que conreen productors de la nostra terra i que posteriorment els restauradors i establiments d'alimentació, pastisseries i de serveis de càtering preparan plats especials amb aquests com a protagonistes.
Ara és temps de tomàquets i  les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme començaren en breu.

OFICINA MÒBIL:INFORMACIÓ AL CONSUMIDOR

3 de juliol de 2013

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i la Diputació de Barcelona organitzen una visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor.
Dia: Dijous 25 de juliiol de 2013
Horari: de 12.00h a 13.00h
Lloc: Aparcament de Can Martri
PER ATENDRE LES VOSTRES CONSULTES I OFERIR-VOS INFORMACIÓ SOBRE TEMES DE CONSUM.Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit del:

Consum.

NOVA REGULACIÓ DEL SEMÀFOR A L'ENTRADA DEL POBLE

28 de juny de 2013

 Us informem que s'ha fet una modificació al semàfor de l'entrada i sortida del poble csotat Sant Pol de forma que en repòs estarà en verd i passarà a vermell si detecta un vehicle que entri a més de 50 km/h. Anteriorment funcionava per control de presència i obligava a tots els vehices a aturar-se durant uns 4 segons aproximadament de manera que a l'entrada i la circulació de sortida del poble s'aconseguia reduir la velocitat dels vehicles.

CASAL D'ESTIU 2013 PER INFANTS DE L'ESCOLA BRESSOL EL RIAL

20 de juny de 2013

 
Us presentem de nou l’oferta de casal d’estiu 2013 pels infants de l’escola bressol El Rial.
 
Enguany aquest casal es desenvoluparà des del 22 de juliol fins el 2 d’agost de 2013 en horari de 9h del matí a 4h de la tarda a càrrec de l’entitat: Nara, Iniciatives Socials i Serveis Educatius.
 
 
Les famílies que hi estiguin interessades es poden posar en contacte amb aquesta entitat, situada al c/ Salvador Espriu, núm.

INFORMACIÓ RELATIVA A LA RECEPCIÓ DEL SENYAL DE TDT A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

14 de juny de 2013

Després dels informes emesos per la Generalitat a on es reflecteix la mala recepció del senyal TDT, s'han mantingut converses amb els departaments adients i ens han manifestat que no hi ha recursos per a noves inversions. La carta adjunta que ens feia arribar la Generalitat, apuntava com a possible solució la reordenació de canals que faria en breu el ministeri.

13a MARXA POPULAR DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

10 de juny de 2013

El passat diumenge 2 de juny es va celebrar la 13a Marxa Popular de Sant Cebrià de Vallalta, organitzada per Calella Marxa -Roca'm i l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una marxa que s'ha canviat del mes de setembre al mes de maig per afavorir la participació i emmarcar-la dins de les marxes tradicionals que es fan al Maresme, ja que el diumenge d'abans es va fer a Arenys de Mar i l'anterior a Canet.

REVETLLA DE SANT JOAN, COMPARTEIX-LA AMB NOSALTRES

5 de juny de 2013

Porta't el teu sopar i les begudes i compareix la revetlla amb nosaltres!
Pots realitzar la reserva de taula i cadire a l'Ajuntament gratuïtament.
 
Programació d'activitats
20h. Arribada de la flama del Canigó. Lloc: Pl. de l'Església
20h. Fem una estelada amb la flama del Canigó. Encén una espelma i que se'ns vegi a la foscor
A partir de les 21.30h. Sopar de la revetlla
A partir de les 22.30h. Música en viu amb en Lluis Serra

Registres del 1411 al 1420 de 1670
« Pàgina 142 »  [ 1 | ... | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | ... | 167 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219