Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CALENDARI 2014 DEL BIBLIOBÚS MONTNEGRE

3 de gener de 2014

Us adjuntem el calendari del Bibliobús Montnegre per a aquest any 2014.

ITINERARI I RECOMANACIONS CAVALCADA DE REIS 2014

2 de gener de 2014

Ja queda pocs dies per la cavalcada de Reis d'enguany, i per tal de que podeu gaudir-la amb tota  tranquil·litat, us informem del seu itinerari i de les recomanacions de seguretat que heu de seguir. ITINERARI: Sortida a les 18h de c/Migdia. Continua per Av./Maresme-c/Centre- Plaça de l'Esglèsia- c/de la Font i final al Pavelló Municipal.

EN POCS DIES ENS VISITARÀ EL PATGE REIAL

20 de desembre de 2013

El dissabte 28 de desembre tindrem al Mercat Municipal al Patge del Reis Mags de l'Orient per recollir les cartes dels infants de Sant Cebrià. El trobareu des de les 11:30h a les 13h.Us hi esperem!

FELICITACIÓ DE NADAL

19 de desembre de 2013

Felicitar el Nadal és cada any una oportunitat entranyable d'acostar-nos als nostres vilatans/es. Nadal és temps de retrobaments, d'alegria i celebracions amb les persones que més estimem. Desitgem que també sigui temps de reflexió, de pau i de solidaritat per a tothom, i que entre tots fem possible un any nou ple de pau, amor i prosperitat i un futur millor per al nostre poble.

SANT CEBRIÀ VA POSAR EL SEU GRANET DE SORRA A LA MARATÓ DE TV3

19 de desembre de 2013

Al llarg del cap de setmana passat, es van celebrar diferents activitats al nostre municipi per col·laborar amb la Marató de TV3. Al mercat de dissabte, la Penya Vistamar va oferir una xocolatada solidària i l'AMPA El Pi Gros va organitzar tallers i jocs infantils. La recaudació d'amdues propostes es va donar a favor de la lluita contra les malalties neurodegeneratives.

FESTA DEL TIÓ SOLIDARI

19 de desembre de 2013

També el cap de setmana passat la proposta de l'AAVV de Castellà d'Índies en col·laboració amb AAVV Can Domènec, AAVV Vistamar, Penya Vistamar, Creu Roja i l'Ajuntament de Sant Cebrià va tenir lloc la cloenda de les activitats del Tió Solidari.

EL RIAL ACULL UNA FORMACIÓ SOBRE MENJADORS ESCOLARS ECOLÒGICS

19 de desembre de 2013

L’equip de l’Escola Bressol Municipal del poble juntament amb membres de l’equip educatiu de l’Escola Bressol de Sant Pol i de Sant Iscle van gaudir dies endarrera d’una jornada de formació conjunta que va permetre l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències educatives en el camp del menjador escolar.Enguany, les tres escoles bressol comparteixen el servei de cuina de La Masovera, que ja fa anys que funciona a El Rial.

BONA RECOLLIDA D'ALIMENTS DEL TIÓ SOLIDARI

17 de desembre de 2013

La recollida d'aliments del Tió solidari organitzada per l'AAVV de Castellà d'Índies ha tingut una bona participació dels ciutadans/es.Els aliments recollits ja estan a les dependències municipals i, gestionat pels Serveis Socials de l'Ajuntament, seran repartits entre les famílies del poble que més ho necessiten.Des d'aquí, felicitar als organitzadors per aquesta iniciativa tant solidària i agraïr a tots els cebrianencs/ques que hi han participat.

NOVA EINA DE COMUNICACIÓ MUNICIPAL: "EL PREGONER".

17 de desembre de 2013

“Amb més força, amb més informació” "Des que vaig assumir la responsabilitat de l’Àrea de Comunicació i Participació del nostre Ajuntament em vaig posar com a objectiu inundar d’informació els nostres ciutadans/es.

PESSEBRE HISTÒRIC DE SANT CEBRIÀ A CAN CORIS

16 de desembre de 2013

A partir d'aquest dissabte ja es podrà visitar el pessebre que reprodueix històricament el nostre municipi situat a Can Coris i realitzat per veïns i veïnes del poble. Us el recomanem! Han fet una feina impressionant!

Registres del 1391 al 1400 de 1765
« Pàgina 140 »  [ 1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | ... | 177 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219