Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sortida Water World, posposada fins el 17 de setembre. Inscripcions obertes!

12 de setembre de 2017

La sortida al parc aquàtic Water World, prevista pel dia 7 de setembre, ha quedat posposada fins el dia 17 del mateix mes. Les inscripcions finalitzaran el dia 14 de setembre i es poden dur a terme des de les 10 fins les 18 hores, al carrer Miquel Martí i Pol, 2. a sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Diada de Sant Cebrià

12 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta s’entrena per la festa major amb la diada del Sant que dóna nom a la vila. Així, per commemorar el dia del Sant i amb motiu de “pre-programa” de festa major se celebraran tot un seguit d’actes en el municipi.

Canvi d'ubicació per la Cantada d'Havaneres

12 de setembre de 2017

La cantada d’havaneres, prevista pel proper dia 16 de setembre de 2017 a les 20:30 a la Plaça de l’Església, canviar d'ubicació. L'activitat serà traslladada al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta donada la previsió de tempestes i una forta baixada de les temperatures.

Restriccions carretera BV-5128

8 de setembre de 2017

El proper diumenge dia 10 de setembre de 2017 a partir de les 19’30 i amb motiu de la Marxa de Torxes informem que hi haurà restriccions de la circulació a la carretera BV-5128, direcció Sant Pol de Mar. Perdoneu les molèsties.

Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta

8 de setembre de 2017

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta. Es preveu un episodi per intensitat de pluja amb superació del llindar de 20 mm / 30 min.

Marxa Familiar Sant Cebrià de Vallalta

7 de setembre de 2017

El proper dia 16 de setembre se celebrarà la Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià. El pavelló municipal de la vila esdevindrà el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada. La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.

Sant Cebrià de Vallalta, entre els pobles amb el millor percentatge de recollida selectiva del Maresme

4 de setembre de 2017

Sant Cebrià de Vallalta és un dels catorze municipis del Maresme que va superar el 50% de recollida selectiva l’any 2016. Així ho han determinat les dades facilitades per l’Agència de Residus de Catalunya i pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, aquest passat mes d’agost.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor

4 de setembre de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Sortida Water World'17

4 de setembre de 2017

El Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una excursió al parc aquàtic Water World, aquest proper dijous dia 7 de setembre. Les inscripcions finalitzen demà dia 5 de setembre i es poden dur a terme fins a les 18 hores l carrer Miquel Martí i Pol, 2. La sortida començarà a les 10 h del matí i acabarà a les 19 h de la tarda i el punt de trobada i d’arribada de la mateixa és el Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta.

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

1 de setembre de 2017

Moció dels grups municipals d’AVSC, CUP, Tots per Sant Cebrià, Esquerra Republicana de Catalunya, PSC i  PDeCAT de l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències Els atemptats terroristes comesos a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost de 2017, van provocar la mort de 15 persones i més d’un centenar de ferits i van produir una sensació de por i alarma ...

Registres del 131 al 140 de 1396
« Pàgina 14 »  [ 1 | ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | ... | 140 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219