Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Finalitza amb èxit el curs de defensa personal

2 d'abril de 2019

El passat divendres va finalitzar el curs de defensa personal adreçat a les dones que es va posar en marxa el mes de març conduït per l'entrenador Manuel Fernández, Sense 5è DAN. Un total de deu dones, d'entre les que es trobava l'alcaldessa municipal, han pres part d'aquesta iniciativa, coincidint en què ha estat una bona experiència d'aprenentatge; curta però intensa.

Arrossada popular el dia 12 de maig

29 de març de 2019

El pròxim dia 12 de maig a les 14 se celebrarà una arrossada popular al nostre municipi organitzada per l'Ajuntament, en el marc de les activitats de l'any del Mil·lenari. L'acte,  que estarà acompanyat per la música en viu de Parry i, que tindrà un cost de 15 € per persona, inclourà una amanida i un plat de paella mixta. Tots aquells que vulguin assistir hauran d'adquirir tiquets amb antelació a les oficines municipals d'atenció al ciutadà.

La festa del Mil·lenari converteix Sant Cebrià en un petit escenari medieval durant dos dies

28 de març de 2019

Durant el passat cap de setmana, la festa del Mil·lenari va ser l’autèntica protagonista del municipi, omplint els carrers de gent, que van gaudir de les diferents activitats medievals. Es calcula que en total van passar prop de 2000 persones, moltes d’elles visitants d’altres localitats veïnes.

Retirada la bateria de contenidors de Can Martri

26 de març de 2019

La bateria de contenidors ubicada a la zona de l’aparcament de Can Martri es va traslladar ahir dilluns al carrer Esplanada. El motiu ha estat que l’àrea on estaven ubicats els contenidors era de difícil accés per al camió de recollida, que sovint es trobava amb impediments que dificultaven la seva feina.  Des d’ahir, aquesta bateria de contenidors es troba situada al carrer Esplanada.

El 23 i el 24 de març, dos dies de festa per commemorar l’any del mil·lenari

22 de març de 2019

Sant Cebrià de Vallalta celebra enguany l'any del mil·lenari, en commemoració a la primera referència on apareix el nom del municipi: una còpia d'un document dels segles IX al XIV d'un cartolà de Carlemany i que es troba en l'Arxiu del bisbat de Girona. Per commemorar els mil anys d'història documentada del municipi, l'Ajuntament ha organitzat una festa commemorativa que tindrà lloc els pròxims 23 i 24 de març al carrer Esplanada des de les 10 del matí fins a les 21 h.

“Cartes de la mare i del pare”, el nou taller de Marianna Trichini a l’escola bressol

22 de març de 2019

Des de l’AMPA de l’escola bressol El Rial neix un nou projecte. Es posa avui en marxa i es tracta d’un taller per famílies i obert a tothom, que s’anomena “Cartes de la mare i del pare”. En aquest, l’experta Marianna Trichini, llicenciada en ciències de pedagògiques de l’educació i experta en l’acompanyament a la criança,  proposarà diferents temàtiques als pares i mares participants, que es treballaran a partir de dibuixos simbòlics.

Xerrada sobre Salut Mental des de la Llar

22 de març de 2019

L'Hospital de Calella organitza una xerrada col·loqui sobre Salut Mental des de la Llar, organitzada per l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital i l'Associació positiva amb el suport de la CSMS. Serà a càrrec de Cristina Paéz Cot, autora d'Ales de paper, amb l'objectiu d'abordar el paper que les famílies i professionals tenen en la Salut Mental de la llar.

Experiències al voltant de formatges artesans, a Can Coris

22 de març de 2019

El pròxim divendres, dia 29 de març, Josep Maria Puigvert i Sílvia Rodríguez ens parlaran sobre experiències al voltant de formatges artesans. La xerrada, que serà introduïda per Salvador Sauleda, tindrà lloc a Can Coris a les 19.30 h i està organitzada per Òmnium Cultural de la Vallalta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Cebrià i Sant Pol.

Afectacions al trànsit i a l'aparcament per la Festa del Mil·lenari

21 de març de 2019

Amb motiu de la Festa del Mil·lenari, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, des de l’Ajuntament es comunica que hi haurà les següents afectacions en alguns carrers:  Prohibit estacionar i circular: Des de dissabte 23 de març a les 07:00 del matí i fins les 22:00 de diumenge 24 de març.

Afectacions al trasnport durant La Volta Ciclista

21 de març de 2019

El pròxim dilluns dia 25 de març de 2019 la Volta Ciclista Catalunya, passarà per Sant Cebrià de Vallalta: La carretera BV5128 es tallarà a les 15’50 h amb una durada aproximada d’una hora, per aquest motiu el transport interurbà es veurà afectat. Un cop oberta la carretera, el transport continuarà amb el seu horari normal. La major afectació serà pels usuaris de l’escola, ja que coincideix amb la sortida dels alumnes a les 16’30 h .

Registres del 121 al 130 de 1868
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 187 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219