Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 17 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Tanaka Teatre presenta “No tinc por” a Sant Cebrià

17 de maig de 2018

No tinc por. És el nom de l'espectacle que Tanaka Teatre representarà al nostre municipi el dijous, 24 de maig, de la mà de bibliobús Montnegre. Una història sobre en Pere, un infant que s'enfronta a les pors de dormir sol, com són el silenci, la foscor o les imaginacions de monstres a l'armari. L'obra desvetlla com aquest vailet s'enfronta a aquestes pors i com les venç. Una història dolça per trobar la cara positiva de les nits.

Nova informació sobre el servei de recollida selectiva

15 de maig de 2018

Arran de la xerrada informativa sobre el nou model de recollida de residus a Sant Cebrià, celebrada el passat dia 20 d'abril, i també del porta a porta informatiu, el dia de recollida de les restes vegetals ha passat de ser dijous a dilluns. L'opinió dels veïns, en general, ha estat crítica sobre la recollida els dijous i per tant des de l'àrea de medi ambient del consistori s'ha cregut convenient atendre a les peticions dels mateixos.

XII Trobada de Puntaires de Sant Cebrià

14 de maig de 2018

La XII Trobada de Puntaires de Sant Cebrià tindrà lloc el diumenge 27 de maig  la zona esportiva de  10 a 13 h.  Organitzada per l’Associació de Puntaires en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, aquesta jornada serveix per donar visibilitat a aquest col·lectiu, que mostrarà els seus treballs durant tot el matí. A banda, l’Ajuntament ha organitzat una ballada i una audició de sardanes a les 12 h, a la mateixa zona esportiva, a càrrec de la Cobla Premià.

Punt d’informació mòbil sobre el Parc del Montnegre i el Corredor

11 de maig de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha treballat conjuntament amb el Parc del Montnegre i el Corredor i l’ADF Vallalta per donar més visió i funcionalitat al Punt d’Informació del parc en el nostre municipi.

Restriccions de trànsit a causa de l'IRONMAN

10 de maig de 2018

El pròxim dia 20 de maig de 2018 la prova esportiva IRONMAN passarà per sant Cebrià de Vallalta, de manera que s produiran restriccions de trànsit a la CRTA BV 5128 de 06'30 fins a 12'30 aproximadament.  Afectacions : - Accés i sortida de Castellar d'Índies: es farà pel lloc habitual. - Accés i sortida de Vistamar: es farà per el lloc habitual.

Sant Cebrià està a punt per al Casal d’Estiu Municipal 2018

10 de maig de 2018

Ahir, dia 9 de març, es va celebrar la reunió informativa del Casal d'Estiu Municipal d'enguany al menjador de l'escola El Pi Gros. Durant la reunió es va projectar una presentació de Power Point a les famílies que van assistir, amb la que es van explicar tots els detalls del proper casal d'estiu, així com l'horari base de les activitats.

Cadastre ja obliga a relacionar a les persones de manera elèctronica amb l'Administració pública

9 de maig de 2018

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el seu article 14.2, disposa que “Estaran obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, almenys, els següents subjectes: Les persones jurídiques.

Els “dijous a la biblio” es consoliden com a espai d’oci i de lectura al municipi

7 de maig de 2018

Els "dijous a la biblio", que van sorgir com a novetat a l'octubre de l'any passat amb la voluntat de motivar a nens de diferents edats vers la lectura, s'han posicionat en el municipi com una de les extraescolars més populars.

Tot a punt per la XIX Setmana Sense Fum amb el lema “Viu a sac, sense tabac”

7 de maig de 2018

D’aquí poc tindrà lloc la Setmana Sense Fum, que es podrà seguir des de les xarxes amb els hashtags #ssfcat18 i #unfollowtabac i que tindrà lloc del 25 al 31 de maig.

Tall de subministrament d’aigua potable dimarts dia 8 de maig

7 de maig de 2018

Per la necessitat de realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució, SOREA informa que s’efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable. Dia: dimarts 8 de maig 2018 Horari estimat: 09:00 h a 19:00 h Zona afectada: C/ St. Damià, Montnegre, Padró, Torreblanca, Can Bartomet. Preguem disculpin les molèsties

Registres del 121 al 130 de 1613
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219