Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 19 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

INFORMACIÓ SOBRE L'INSTITUT DE LA VALLALTA

4 de març de 2014

NO HEM TINGUT CAP RESPOSTA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ RESPECTE A LA INSTAL•LACIÓ DE L’INSTITUT A SANT POL DE MAR. En relació a la instal•lació de l’institut de la Vallalta amb mòduls, a Sant. Pol de Mar, hem de dir que tot i que ens alegraria molt disposar d’institut per a la Vallalta, el nostre ajuntament no ha rebut oficialment cap confirmació de la instal•lació de l’institut a Sant Pol de Mar per part del Departament d’Educació.

MEMÒRIA DE LA POLICIA LOCAL 2011-2013

4 de març de 2014

Us presentem la memòria comparativa de les actuacions de la Policia Local dels anys 2011-2013. Val a dir que en aquest impàs de temps s'han produït canvis molt visibles en el model policial i això queda reflectit en l'informe que adjuntem. Tot i l'evolució del personal al servei de la policia local des de 2011 a 2013 es veu un volum d'actuacions total igual que al principi del període, però amb una distribució molt diferent respecte el model inicial.

INAUGURAT EL NOU MERCAT SETMANAL

3 de març de 2014

Tal i com estava previst, el passat dissabte 1 de març es van les novetats del mercat setmanal dels dissabtes amb una nova distribució de les parades i a amb nous productes. Per celebrar-ho, es va obsequiar als que compraven al mercat amb un "Tast d'entrepans saludables" i tot amenitzat amb l'alegria que repartia el pregoner del Carnestoltes pel carrer Esplanada anunciant la gran festa que es celebraria a la tarda.Clicant aquí veureu una petita mostra fotogràfica.

GRESCA I XERINOLA A LA FESTA DE CARNESTOLTES

3 de març de 2014

Dissabte passat el Carnestoltes, rei dels poca-soltes, va arribar a Sant Cebrià i va omplir els carrers d'alegria i confeti per acompanyar als cebrianencs/ques en la Rua de Carnestoltes. A continuació, la festa es va traslladar al Pavelló Municipal on s'oferia xocolatada popular i on va tenir lloc el Concurs de Disfresses.

CONVOCATÒRIA DEL PLE EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEMÀ 27 DE FEBRER

26 de febrer de 2014

DIJOUS 27 DE FEBRER A LES 19H A LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ.  En aquesta sessió extraordinària del ple, es tractarà un únic punt: EL CONFLICTE EN DEFENSA DE L'AUTONOMIA LOCAL. Al mes de maig d’enguany es compliran trenta cinc anys de la constitució dels ajuntaments democràtics.

CAMPANYA PER DIR NO A LA REFORMA LOCAL IMPOSADA PER L'ESTAT

26 de febrer de 2014

S’ha encetat la campanya “Serveis municipals en perill per reformes del Gobierno Central”. Una campanya que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania els greus efectes de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat que ha aprovat el govern central. Aquesta reforma va directament en contra dels serveis que rebem com a ciutadans, una retallada de serveis públics com la nostra escola bressol, serveis socials, sanitat, etc..

VALORACIÓ DE LA CURSA D’ORIENTACIÓ O-FREE LA VALLALTA “IIIª ROGAINE DE LA VALLALTA”

24 de febrer de 2014

Sant Cebrià de Vallalta ha tornat a viure una cursa O-FREE d’orientació. Organitzada amb el Club Esportiu d’Orientació Oros de Mataró hi van prendre part 73 orientadors vinguts d’arreu i va guanyar José Luís Gómez Flores amb 96 punts. La cursa, que va sortir del camp de futbol de Sant Cebrià de Vallalta, consistia en que tan sols amb un mapa i una brúixola, s’havien de visitar el màxim nombre de fites distribuïdes en el mapa.

2on CROS DE SANT CEBRIÀ

24 de febrer de 2014

L´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i Gesport, i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Atletisme i el suport del Consell Esportiu del Maresme, el patrocini de Sport 333, Challenge Barcelona-Maresme i Joma, organitzen el 2n Cros de Sant Cebrià el dissabte 8 de març a la zona esportiva municipal, dins del Circuit Maresmenc de Cros.

NOVETATS AL MERCAT SETMANAL DELS DISSABTES

21 de febrer de 2014

A partir del dissabte 1 de març, gaudirem de nous productes i una nova distribució de les parades del mercat. 1- Gabriel Rodríguez. 2- Joan Pla. 3- Fruites Albó. 4- Xarxa integral de professionals i usuàries. 5- Raimond Sánchez. 6- Lola Pérez (productes típics de Menorca, embotits del Ripollès, formatges d'alta gamma i conserves artesanes). 7- Diego Mateo. 8- Oscar Benito. 9- Rosa Xandri. 10- Mohamed Marouan.

SOBRE L'ENVERINAMENT DE GATS

19 de febrer de 2014

El darrer gat que es va recollir en estat agonitzant patia, segons l'informe del CAAD, de leucèmia i immunodeficència felines i es va procedir a eutanasiar-lo. En no existir baveig i tremolors és improbable que estigués enverinat però no es pot confirmar amb garantia absoluta.Pel que sembla, els gats infectats amb aquestes malalties, que no són contagioses pels humans, presenten símptomes visibles que es confonen amb els de l'enverinament.

Registres del 1281 al 1290 de 1697
« Pàgina 129 »  [ 1 | ... | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219