Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

AVÍS: TALL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC PEL DIA 13 DE MARÇ

11 de març de 2014

ENDESA ha anunciat un tall del subministrament elèctric per dijous 13 de febrer entre les 14h i les 17:30h. Us adjuntem el comunicat d'ENDESA amb la concreció dels carrers del tall. 

CONMEMORACIÓ DEL DESÈ ANIVERSARI DE L'11M

10 de març de 2014

Us informem que demà dimarts 11 de març en motiu del Desè aniversari de l'11 M farem un minut de silenci a la porta de l'Ajuntament a les 12 del matí, i es penjarà un crespó negre al balcó de la Casa de la Vila. Preguem l'assistència de tothom que ho desitgi i pugui assistir a l'acte.

EL DILLUNS 24 DE MARÇ LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PASSARÀ PER SANT CEBRIÀ

10 de març de 2014

El proper dilluns 24 de març, la 94a Volta Ciclista a Catalunya, passarà pel nostre municipi. Més concretament, per la carretera BV-5128 que atravessa Sant Cebrià. Es tracta de la primera etapa i recorrerà 169, 7 km sortint i arribant del mateix punt, de Calella.

SOL I ESPORTIVITAT EN EL 2ON CROS DE SANT CEBRIÀ

10 de març de 2014

L´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta conjuntament amb Gesport, i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Atletisme i el suport del Consell Esportiu del Maresme, van organitzar el 2n Cros de Sant Cebrià el passat dissabte 8 de març a la zona esportiva municipal, el qual va ser la 8a Jornada del Circuit Maresmenc de Cros.

MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

6 de març de 2014

El 8 de març cada any es celebra el Dia Internacional de les Dones, un dia per commemorar la lluita de les dones per aconseguir la plena igualtat entre homes i dones, en l'àmbit professional, la vida familiar, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona.

SANT CEBRIÀ S'ACOMIADA DEL CARNESTOLTES

6 de març de 2014

Ahir els carrers de Sant Cebrià es van vestir de dol per acomiadar el rei dels Poca-soltes fins l'any vinent. La comitiva fúnebre va partir del carrer Esplanada i un cop a la Plaça de l'Església, es va procedir a l'enterrament de la sardina. Es va oferir brou i sardineta pels assistents i, fins i tot, es va deixar veure La Vella Quaresma.

CANVIS EN ELS CIRCUITS I DISTÀNCIES DEL 2ON CROS DE SANT CEBRIÀ

5 de març de 2014

Disculpeu el canvi de circuit però hem aconseguit un nou circuit més ample, i això ens fa canviar les distàncies. Us demanem que siguem curosos, ja que el circuit passa per camins d'una finca privada, la qual els seus propietaris ens han permés el seu pas. Us recordem que el lliurament de premis es farà tal qual acabi cada cursa. Hi haurà servei de bar amb botiffares, entrepans i altres i també disposareu de wc i dutxes en els vestaris del camp de futbol.

EL PLE APROVA PER UNANIMITAT L'ADHESIÓ AL RECURS D'INCONSTITUCIONALITAT DE LA LRSAL

5 de març de 2014

En el ple extraordinari que es va celebrar dijous passat i que contenia únicament aques punt es van aprovar per unanimitat les mesures a prendre per a recórrer contra la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local que pretén imposar el Govern Central.Els acords que es van aprovar són: Primer.

L'OBRA DE TEATRE PREVISTA PEL 23 DE MARÇ QUEDA ANUL·LADA

5 de març de 2014

L'obra de teatre "Boarding Pass" d'Eskakejats Teatre que estava prevista pel diumenge 23 de març i que vam publicitar a "El Pregoner" de febrer no es podrà portar a terme per motius aliens a l'Ajuntament de Sant Cebrià.

INFORMACIÓ SOBRE L'INSTITUT DE LA VALLALTA

4 de març de 2014

NO HEM TINGUT CAP RESPOSTA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ RESPECTE A LA INSTAL•LACIÓ DE L’INSTITUT A SANT POL DE MAR. En relació a la instal•lació de l’institut de la Vallalta amb mòduls, a Sant. Pol de Mar, hem de dir que tot i que ens alegraria molt disposar d’institut per a la Vallalta, el nostre ajuntament no ha rebut oficialment cap confirmació de la instal•lació de l’institut a Sant Pol de Mar per part del Departament d’Educació.

Registres del 1271 al 1280 de 1696
« Pàgina 128 »  [ 1 | ... | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219