Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 16 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

L'AJUNTAMENT ORGANITZA UN TALLER SOBRE ENERGIA SOSTENIBLE PELS ALUMNES DE PRIMÀRIA DEL CEIP EL PI GROS

29 de novembre de 2013

Els propers 3, 4 i 5 de desembre l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta realitzarà al CEIP El Pi Gros per a tots els nivells de primària el taller per treballar i reflexionar entorn l'energia "JOC, JUGUEM AMB ENERGIA".Aquesta activitat  la durà a terme "Gaia, serveis ambientals" a través d'una subvenció de la Xarxa de Govern Local de la Diputació de Barcelona i pretèn que a través del joc es pugui conèixer i fomentar l'estalvi energètic i les energies renovables.

NOTA ACLARATÒRIA SOBRE LA SUBVENCIÓ DE L'IBI

29 de novembre de 2013

Les bases reguladores de la subvenció de l'IBI per a famílies aturades que us vam publicar són provisionals. El que sí està aprovat és la dotació pressupostària per a ella però ara caldrà aprovar definitivament aquestes bases. En tot cas, aquesta subvenció és de cara a l'IBI de 2014. Quan sigui el moment, l'Ajuntament comunicarà el procediment a seguir.

TIÓ SOLIDARI. UNA GRAN INICIATIVA CIUTADANA!

29 de novembre de 2013

L'Associació de Veïns de Castellà d'Índies en col·laboració amb l'AAVV Vistamar, AAVV Can Domènec, la Penya Vistamar, la Creu Roja i l'Ajuntament de Sant Cebrià organitzen una recollida d'aliments i un Tió solidari sota el lema "Un Nadal per tothom i cap nen sense joguina".

VALORACIÓ POSITIVA DEL SIMULACRE D'EVACUACIÓ D'EMERGÈNCIA

29 de novembre de 2013

Dimarts passat es va duur a terme un simulacre d'evacuació d'emergència al CEIP El Pi Gros en coordinació amb la Policia Local. La valoració de tots els agents implicats és molt positiva. I cal felicitar els alumnes que van col·laborar molt responsablement.

GRAN RECAPTE D'ALIMENTS DIVENDRES 29 I DISSABTE 30.

28 de novembre de 2013

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. EL PUNT DE RECOLLIDA A SANT CEBRIÀ SERÀ EL SUPERMERCAT CAN MARTRI. Principalment, demanen que les donacions siguin d'OLI, LLEGUMS, LLET i CONSERVES DE PEIX.

AMBIENT ENTRANYABLE I ALEGRE A LA FESTA D'HOMENATGE A LA GENT GRAN

28 de novembre de 2013

El passat dijous 21 de novembre va tenir lloc la Festa d' Homenatge a la Gent Gran de Sant Cebrià. L'acte va començar amb una missa homenatge i la visita dels alumnes del CEIP El Pi Gros a l'Església del poble i tot seguit la festa es va traslladar al restaurant "El Santuari de Lourdes" d'Arenys de Munt on es va celebrar un dinar i un ball.

L'AJUNTAMENT DONARÀ UNA SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IBI PER A FAMÍLIES EN SITUACIÓ D'ATUR

26 de novembre de 2013

En el Pressupost Municipal pel 2014, que s'aprovarà en fase inicial, en el Ple del 28 de novembre, s'ha confeccionat una partida dotada de 30 mil euros per a oferir una SUBVENCIÓ DEL 20% DE L'IMPORT TOTAL DE L'IBI per a aquells habitatges que constitueixin el domicili habitual de famílies que tinguin tots dos membres desocupats. Us ajuntem les Bases Reguladores d'aquesta subvenció:

CONVOCATÒRIA DEL PLE EN SESSIÓ ORDINÀRIA DEL 28 DE NOVEMBRE DE 2013

25 de novembre de 2013

De conformitat amb el que estableix l’article 229 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per R. D. 2568/1986 de 28 de novembre, es fa públic que per l’Alcaldia s’ha convocat el Ple de l’Ajuntament a sessió pública ordinària a celebrar el dijous 28 de novembre de 2013, a les 19 hores, amb el següent: ORDRE DEL DIA: 1r PUNT. Esborrany de les sessions anteriors. 2n PUNT. Morositat 3/2013 3r PUNT.

MANIFEST INSTITUCIONAL DEL 25 DE NOVEMBRE PEL DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE

25 de novembre de 2013

   AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTAAvui, 25 de novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones, les administracions i la societat civil volem expressar el nostre rebuig més rotund a aquesta violència malauradament encara present a les nostres societats; una violència que ens obliga a esmerçar tots els esforços, tots els recursos, totes les voluntats per prevenir-la i eradicar-la.

CONVOCATÒRIA DE CONTRACTACIÓ DE PUNTS DE VENDA MIXTES DE "LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO".

21 de novembre de 2013

Us adjuntem les bases de la convocatòria del procediment de Contractació de Serveis de Gestió de Punts de Venda Mixtes de la "Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado, S.A.".Els sol.licitants hauran de ser titulars d'un negoci que sigui l'activitat principal en el local que s'oferti i que estigui en funcionament i obert al públic. Sant Cebrià de Vallalta es troba al llistat de localitzacions permeses. El termini de presentació de les sol.

Registres del 1261 al 1270 de 1611
« Pàgina 127 »  [ 1 | ... | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219