Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

PROGRAMA D'ITINERARIS GASTRONÒMICS: "PASSEJADA PER LES VINYES"

1 d'abril de 2014

El diumenge 13 d'abril, dins del Programa d'Itineraris Gastronòmics, està prevista la ruta guiada "Passejada per les Vinyes".Es tracta d'un recorregut de 6km per gaudir dels colors de la primavera per l'entorn natural de Sant Cebrià. En ell es podrà conèixer el cultiu de la maduixa, visitar les mines del xampinyó i gaudir d'una meravellosa panoràmica del poble amb el Montnegre de fons. Al finalitzar, s'oferirà un tast gastronòmic a càrrec del restaurant Pim Pam Pum.

CANVI D'HORA

28 de març de 2014

La nit de dissabte 29 de març a diumenge 30 de març entrem a l'horari d'estiu i hi haurà un canvi d'hora.Haurem d'avançar el rellotge: a les 2:00h seran les 3:00h.

CREATE'N'SHARE: INTERCANVIS JUVENILS

28 de març de 2014

Create’n’ Share és un projecte amb dos intercanvis juvenils. El primer intercanvi , es va realitzar al Juliol de 2013 a Alemanya, amb joves del Maresme i de Sinzing. El segon es durà a terme a l’Abril del 2014 al Maresme. El projecte està emmarcat al programa Europeu de la Joventut en Acció “Youth In Action” (Actual Erasmus +).

SUBVENCIÓ TAXA D'ESCOMBRARIES 2014

27 de març de 2014

Què és ? És la bonificació equivalent al 100% de l’import de la taxa de recollida d'escombraries destinada a aquelles unitats familiars que reuneixin les següents condicions: 1.    Que tots els membres de la unitat familiar figurin empadronats en aquest municipi. 2.    Que l'habitatge que, per qualsevol títol, ocupi la unitat familiar ho sigui en concepte de residència habitual i permanent i no com a segona residència.

QUEDA INAUGURAT EL PARC INFANTIL DE DAVANT DE L'ESCOLA BRESSOL

27 de març de 2014

A partir d'avui, els infants més petits del poble i les seves famílies podran gaudir d'un nou parc infantil als terrenys de davant de l'escola bressol. Aquest era ja un punt de trobada quan els petits sortien de l'escola i, ara, podran gaudir d'unes instal·lacions adequades a les seves necessitats.L'objectiu, construir un Sant Cebrià de tots i per a tots.

SEGUIM AMB LA CAMPANYA #SOMSANTCEBRIÀ

27 de març de 2014

Un pas endavant en el nostre objectiu per aconseguir que el Facebook reconegui el nostre topònim real.En els últims dies s'ha instal·lat una pancarta reivindicativa al parc Ernest Lluch visible tant pels vianants com pels vehicles que atravessen el poble, per recordar que cal la col·laboració de tots/es per aconseguir el nostre objectiu. En aquest enllaç trobareu un recordatori de les instruccions a seguir: - Instruccions de la campanya #SomSantCebrià.

AFECTACIONS DE LA LÍNIA DE BUS QUE PARA A L'HOSPITAL DE CALELLA EN MOTIU DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

20 de març de 2014

El dia 24 de març, en motiu del pas de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2014 que es celebra a la nostra comarca, la línia de bus Calella-Pineda quedarà afectada. Aquesta línia és la que molts usuaris de la zona fan servir per arribar fins a l'Hospital de Calella des de l'estació de tren de Calella, però entre les 12:30h i les 19h, no efectuarà parades a centre hospitalari.

NARA ACULL EL CICLE DE TALLERS GRATUÏTS "CRÉIXER EN FAMÍLIA" DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA

19 de març de 2014

  Per iniciativa de "NARA: iniciatives socials i serveis educatius" les seves instal·lacions seran el punt de trobada del Cicle de Tallers gratuïts "Créixer en família" que el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya subvenciona. Es tracta d'un cicle de sis sessions de dues hores cadascuna on pares i mares podran reflexionar i compartir experiències guiats i assessorats per un professional expert de l'àmbit de l'educació.

NOTA INFORMATIVA SOBRE L'AFECTACIÓ DEL TRÀNSIT PER PAS DE LA VOLTA CICLISTA

18 de març de 2014

  El dilluns 24 de març la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà pel nostre municipi. Aquesta cartell informa sobre les afectacions al trànsit. No oblideu que un dels passos de la carrera per Sant Cebrià afecta a l'hora de sortida per la tarda dels alumnes de l'escola El Pi Gros.  

JORNADA DE PORTES OBERTES DE L'ESCOLA BRESSOL EL RIAL

18 de març de 2014

L'Escola Bressol Municipal El Rial realitzarà la Jornada de Portes Obertes el dissabte 26 d'abril.La jornada començarà a les 10:30h del matí amb una sessió informativa i després podreu visitar totes les instal·lacions.El període de preinscripció es durà a terme del 5 al 16 de maig ambdós inclosos. Durant la Jornada de Portes Obertes es lliurarà tota la documentació necessària. Per a més informació sobre la preinscripció: www.gencat.

Registres del 1251 al 1260 de 1696
« Pàgina 126 »  [ 1 | ... | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219