Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

AQUESTA SETMANA ES DURAN A TERME LES OBRES PER LA CONSTRUCCIÓ DE REDUCTORS DE VELOCITAT A L'AVINGUDA MARESME

5 de maig de 2014

Com ja hem anat informant, l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va traçar un programa d'estudi i de propostes de millora en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d'augmentar la seguretat viària a l'artèria principal de trànsit del poble. Aquesta setmana els operaris de la Diputació de Barcelona iniciaran les obres construir reductors de velocitat o "esquenes d'ase" a l'Avinguda Maresme.

SOBRE LES SOSPITES D'ENVERINAMENT DE GATS A CAN PALAU

5 de maig de 2014

Es va detectar a Can Palau un gat que els veïns van creure que d'acord amb els simptomes externs que presentava estava enverinat i van donar la veu l'alarma i de queixa a l'Ajuntament i a les xarxes socials suposant que hi havia moltes morts relacionades amb aquest fet, l'Ajuntament va considerar oportú realitzar la necròpsia a aquest animal per poder concretar aquesta situació i per tant determinar la nostra actuació davant els resultats.

RECORDATORI SERVEIS NO OPERATIUS 2 DE MAIG

30 d'abril de 2014

Us recordem que divendres 2 de maig:- El servei d'atenció al client de Sorea no atendrà a les Oficines Municipals però els podreu trobar el dia 9 i 23 de maig.- El centre d'assistència primària de Sant Cebrià romandrà tancat. Si hi ha alguna visita de caràcter urgent, es podrà adreçar al Consultori de Sant Pol o de Canet. 

XERRADA: ALIMENTACIÓ SALUDABLE PER A LA GENT GRAN

30 d'abril de 2014

L'Ajuntament de Sant Cebrià ha organitzat una xerrada sobre alimentació saludable per a gent gran, servei ofert al catàleg d'activitats d'educació per a la salut 2014 de la Diputació de Barcelona.Es tracta d'un taller participatiu d'una hora de duració on es farà una breu explicació sobre classificació dels aliments, necessitats nutricionals i alimentació saludable i activitat física i una segona part d'intercanvi d'opinions en grup.

AVÍS METEOROLÒGIC PER DIVENDRES 2 DE MAIG

30 d'abril de 2014

Us adjuntem l'avís meteorològic que el CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) de Protecció Civil Catalunya ens ha tramès de cara divendres 2 de maig.

JA DISPONIBLES LES IMATGES DE LA 15ª FIRA DE LA MADUIXA

30 d'abril de 2014

Si cliqueu a la imatge de la maduixa. podreu accedir a l'àlbum de fotografies de la 15ª Fira de la Maduixa del nostre compte Flickr.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ A L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL

28 d'abril de 2014

Properament ja podreu presentar la preinscripció per a l'Escola Bressol Municipal El Rial.Més informació sobre l'escola:Web El Rial Blog El Rial Facebook El Rial Telèfon: 937630354 Correu electrònic: direccio.elrial@diba.cat administracio.elrial@diba.cat 

INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ DE SOREA

25 d'abril de 2014

El servei d'atenció al ciutadà de Sorea no atendrà a les Oficines Municipals el dia 2 de maig però els podreu trobar el dia 9 i 23 de maig.

L'EQUIP EDUCATIU DE L'HIVERNACLE ESTARÀ PRESENT A LA FIRA DE LA MADUIXA

25 d'abril de 2014

  El diumenge 27 d'abril, a la Fira de la Maduixa, podreu trobar el personal de "L'Hivernacle, un espai on créixer" per donar informació sobre el servei i atendre tots els vostres dubtes.Els trobareu al c/Salvador Espriu, davant de la porta de la pista esportiva de l'Escola El Pi Gros d'11 a 14h i de 16:30 a 19:30h.Hi haurà un petit obsequi pels joves de 10 a 16 anys de Sant Cebrià que s'acostin a la seva parada.

JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA MADUIXA DE LA VALLALTA AL MARESME 2014

25 d'abril de 2014

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Maresme i aquest vegada és el torn de la Maduixa de la Vallalta, el nostre cultiu estrella. Aquestes jornades tindran lloc entre el 24 d'abril i el 31 de maig i en el llibret de les jornades podem trobar els productors de maduixa del Maresme, receptes culinàries amb la maduixa com a protagonista i les propostes dels restaurants de la comarca.

Registres del 1241 al 1250 de 1718
« Pàgina 125 »  [ 1 | ... | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219