Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 16 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

ENDOLLA'T: CÀPSULES INFÒRMATIQUES GRATUÏTES

11 de febrer de 2014

Tenim el plaer d'oferir-vos totes aquestes ACTIVITATS TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de nivell bàsic que les persones tècniques del Bibliobús impartiran al Punt Jove i on joves i adults esteu convidats a assistir-hi. Si esteu interessats/ades recordeu fer la vostra inscripció de dilluns a divendres de 9 a 11h trucant al Punt jove 93 763 08 22 o enviant un mail a castelova@diba.cat. Per a qualsevol dubte ens podeu trucar i us facilitarem tota la informació que necessiteu.

CAMPANYA #SomSantCebrià

6 de febrer de 2014

Des de la Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament, volem inciar aquesta campanya que hem titulat #SomSantCebrià ja que al Facebook, no apareix el topònim Sant Cebrià de Vallalta, sinó que només deixa escollir l'anacrònic San Cipriano de Vallalta. Seguint l'exemple d'altres municipis com Sant Quirze de Vallés i responent a l'interés de gran part de la ciutadania del nostre municipi, us deixem les instruccions del que hem de fer per aconseguir aquest canvi.

CAMINANT EN LA BONA DIRECCIÓ CAP A LA TRANSPARÈNCIA INFORMATIVA

6 de febrer de 2014

La informació és un dret fonamental per al bon funcionament de la democràcia. I els responsables polítics i tècnics de les administracions tenen l'obligació de proporcionar aquesta informació, completa i sanejada. Les ciutadanes i els ciutadans, per poder avaluar com gestionen els representants polítics els recursos col·lectius, intervenir en el debat públic i decidir amb criteris ben fonamentats, necessiten una informació alimentada per fonts transparents i de qualitat.

ANUNCI DE LICITACIÓ: PRESTACIÓ DEL SERVEI DEL PROGRAMA DE SUPORT SOCIOEDUCATIU A JOVES DEL MUNCIPI DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

5 de febrer de 2014

En aquest enllaç de la pàgina de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya podreu trobar un anunci de licitació per a la prestació del servei del Programa Socioeducatiu a joves del municipi de Sant Cebrià de Vallalta. https://contractaciopublica.gencat.

CARNESTOLTES 2014

4 de febrer de 2014

Carnestoltes, el rei dels poca-soltes tornarà a arribar properament a terres cebrianenques. Com cada any, la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Promoció Econòmica sumen forces per gaudir tots plegats d'uns dies de gresca i xerinola. Aneu pensant i preparant les vostres disfresses que és temps de lluïr-se i deixar anar la vostra creativitat.

SANT CEBRIÀ, POBLE AMFITRIÓ DEL FUTBOL SALA CATALÀ

3 de febrer de 2014

La Federació Catalana de Futbol Sala ha escollit de nou el nostre municipi per realitzar entrenaments oficials de les seves seleccions.El 9 de febrer a les 16h a 19:30h podrem veure al Pavelló Municipal la selecció catalana infantil femenina en la qual hi ha quatre jugadores de CE Sant Cebrià (María, Itziar, Anna i Íria). Aquest entrenament és preparatori per al partit que disputaran en breu contra la selecció australiana.

NOVA PROPOSTA DEL PROGRAMA "VACANCES EN FAMÍLIA 2014"

30 de gener de 2014

  El Departament de Benestar Social i Família obrirà el proper 3 de febrer, a les 12 hores, el període de preinscripcions al programa “Vacances en família". El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

CAMPANYA DE TRÀNSIT PEL CONTROL DE LA SEGURETAT PASSIVA

29 de gener de 2014

Durant el pròxim mes de febrer, del 3 al 9 concretament, es realitzarà la segona campanya de control i vigilància del 2014 organitzada pel Servei Català de trànsit en coordinació amb la Policia Local. En aquest cas, serà una campanya orientada al control de l'ús de dispositius de seguretat passiva: casc, cinturó i SRI (Sistemes de Retenció Infantil).

OBRES D'URGÈNCIA A L'AVINGUDA MARESME Nº1 AMB AFECTACIÓ PEL TRÀNSIT VIARI

27 de gener de 2014

A partir del dimarts 28 de gener i com a mínim fins dijous 30 es realitzaran unes obres d'urgència a l'Avinguda Maresme nº 1(BV-5128/ PKM 25-25) a l'alçada de l'aparcament de Can Martri que requeriran el muntatge d'una bastida que ocuparà la via pública per la qual cosa es veurà afectat el  trànsit.

A PUNT LA III ROGAINE DE SANT CEBRIÀ

23 de gener de 2014

El 16 de febrer tindrà lloc la 3ª Vallalta O-Free, una cursa d'orientació pels voltants del nostre poble que serà puntuable pel Circuit Free-Oros 2014.Es tracta d'una activitat oberta a tothom que disposi de capacitat d'adaptació i resistència per a navergar a través de la xarxa de pistes, camins, senders i corriols. Amb tant sols un mapa i una brúixola s'han de visitar el màxim nombre de controls distribuïts sobre el mapa.

Registres del 1211 al 1220 de 1611
« Pàgina 122 »  [ 1 | ... | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219