Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

TALL DEL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC DEMÀ 13 DE MAIG

12 de maig de 2014

ENDESA ha anunciat un tall del subministrament elèctric pe demà 13 de maig de 8:30h a 13h.

TALL DEL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA DEMÀ DIA 13 DE MAIG

12 de maig de 2014

SOREA ens ha informat que per necessitats de manteniment, demà hi haurà un tall del subministrament de l'aigua de 9 a 16h en alguns carrers del poble. Mireu l'avís que adjuntem.

L'HIVERNACLE HA OMPLERT TOTES LES PLACES DISPONIBLES PERÒ US PODEU INSCRIURE A LA LLISTA D'ESPERA

12 de maig de 2014

Actualment aquest curs el servei "L'Hivernacle: un espai on créixer"  ja té totes les places ocupades però podeu  inscriure-us a llista d'espera.Si hi ha baixes durant aquest curs, s'aniran cobrint per ordre de llista d'espera i,  a més, de cara a les inscripcions del curs vinent, es tindrà en compte aquells que estiguin inscrits a la llista d'espera.  la gent que estigui en llista d'espera es tindrà en compte de cara a les inscripcions del curs vinent.

PREINSCRIPCIONS OBERTES A L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL EL RIAL

8 de maig de 2014

Ja estan obertes les preinscripcions a l'Escola Bressol Municipal El Rial.

EL SERVEI DE RECOLLIDA D'OLI DOMÈSTIC ESTÀ TEMPORALMENT INACTIU

8 de maig de 2014

El servei de recollida d'oli domèstic esta temporalment fora de servei, doncs un camió va col·lisionar contra la el contenidor i aquest segueix en procés de reparació. Per reciclar el vostre oli domèstic us podeu adreçar a la deixalleria de dimarts a dissabte de 9 a 16h i els diumenges de 10 a 14h.

SERVEIS SOCIALS INFORMA: OBERTA LA CONVOCATÒRIA AL PROGRAMA DE VACANCES PER A GENT GRAN. IMSERSO 2014-15

8 de maig de 2014

Ja està oberta la convocatòria del programa de vacances per a gent gran de l' IMSERSO 2014-15.

CIRCULAR INFORMATIVA VIU I RIU L'ESTIU 2014

7 de maig de 2014

Us adjuntem la circular informativa que es va repartir en la reunió de pares sobre el Casal de lleure i el Campus Esportiu d'enguany.Més informació:  http://www.stcebria.cat/pl3/id712/actualitat/noticies/viu-i-riu-l-estiu-2014-campus-esportiu-i-casal-de-lleure.htm

L’ARXIU MUNICIPAL DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA PARTICIPA A L'EXPOSICIÓ VIRTUAL “L’OBRA DE LA MANCOMUNITAT ALS MUNICIPIS"

5 de maig de 2014

Enguany es commemoren els cent anys de la constitució de la Mancomunitat de Catalunya i amb aquest pretext hem cercat al nostre arxiu municipal una mostra de quines són les empremtes que hi han restat. Es tracta d’una mostra de documents d’arxiu a l’entorn de les accions realitzades per la Mancomunitat de Catalunya al territori de la província de Barcelona.

AQUESTA SETMANA ES DURAN A TERME LES OBRES PER LA CONSTRUCCIÓ DE REDUCTORS DE VELOCITAT A L'AVINGUDA MARESME

5 de maig de 2014

Com ja hem anat informant, l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va traçar un programa d'estudi i de propostes de millora en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d'augmentar la seguretat viària a l'artèria principal de trànsit del poble. Aquesta setmana els operaris de la Diputació de Barcelona iniciaran les obres construir reductors de velocitat o "esquenes d'ase" a l'Avinguda Maresme.

SOBRE LES SOSPITES D'ENVERINAMENT DE GATS A CAN PALAU

5 de maig de 2014

Es va detectar a Can Palau un gat que els veïns van creure que d'acord amb els simptomes externs que presentava estava enverinat i van donar la veu l'alarma i de queixa a l'Ajuntament i a les xarxes socials suposant que hi havia moltes morts relacionades amb aquest fet, l'Ajuntament va considerar oportú realitzar la necròpsia a aquest animal per poder concretar aquesta situació i per tant determinar la nostra actuació davant els resultats.

Registres del 1211 al 1220 de 1696
« Pàgina 122 »  [ 1 | ... | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219