Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

SOBRE L'ENVERINAMENT DE GATS

19 de febrer de 2014

El darrer gat que es va recollir en estat agonitzant patia, segons l'informe del CAAD, de leucèmia i immunodeficència felines i es va procedir a eutanasiar-lo. En no existir baveig i tremolors és improbable que estigués enverinat però no es pot confirmar amb garantia absoluta.Pel que sembla, els gats infectats amb aquestes malalties, que no són contagioses pels humans, presenten símptomes visibles que es confonen amb els de l'enverinament.

RECORDATORI DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA

17 de febrer de 2014

En els darrers dies, s'han penjat prop de les papereres del municipi uns cartells recordatoris de l'obligatorietat de depositar les bosses d'escombraries als contenidors pertinents i NO a les papereres, que estan pensades per depositar-hi deixalles de poc volum.Aquesta disposició queda recollida en l'article 39 de l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana i el seu incompliment pot ser multat amb sancions que van dels 60,10 euros als 750 euros.

L'AJUNTAMENT HA PROPOSAT LA INSTAL·LACIÓ D'UN PARC INFANTIL DAVANT L'ESCOLA BRESSOL

17 de febrer de 2014

L'Ajuntament ha proposat instal·lar un parc infantil als terrenys de davant de l'escola bressol ja que aquest és ja un punt de trobada i de lleure dels infants més petits i les seves famílies quan surten de l'escola i, d'aquesta manera, podran gaudir d'unes instal·lacions adequades a les seves necessitats.

EL PARC INFANTIL DE VISTAMAR CLAUSURAT TEMPORALMENT

17 de febrer de 2014

La Policia Local va clausurar el parc infantil de Vistamar dies endarrera per tal que la Brigada Municipal pogués retirar els aparells que hi havia.L'Ajuntament ha demanat pressupost per tal de modernitzar les instal·lacions d'aquest parc i assegurar la seguretat dels usuaris.Construint un Sant Cebrià de tots i per a tots.Us adjuntem la proposta de pressupost.

JORNADA DE PORTES OBERTES AL CEIP EL PI GROS

13 de febrer de 2014

DILLUNS 17 DE FEBRER A LES 17H A LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA Xerrada informativa sobre el funcionament i el projecte educatiu de l'escola.  DIMECRES 19 DE FEBRER DE 9:30h a 11h I DE 15:15h a 16:15h  Jornada de portes obertes per poder visitar les instal·lacions del centre i poder conèixer el dia a dia dels alumnes. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS DE PREINSCRIPCIÓ PEL CURS 2014-15 DE L'11 AL 21 DE MARÇ. Clicant aquí podreu accedir a la web del CEIP EL PI GROS. 

RESULTATS DE LA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG

13 de febrer de 2014

Dissabte passat, van acudir a la cita 25 donants i hi va haver tres oferiments, un de nou.Sant Cebrià, un poble generós i conscienciat.#SomSantCebrià!

RESSÓ A LA PREMSA DE LA CAMPANYA #SomSantCebrià

12 de febrer de 2014

La campanya #SomSantCebrià, inaugurada darrerament des de la Regidoria de Comunicació, pretén que el Facebook reconegui com a topònim Sant Cebrià de Vallalta. Actualment, els usuaris només poden escollir que viuen, treballen o han nascut a l'anacrònic San Cipriano de Vallalta.Aquesta campanya ha tingut ressó dins de la premsa comarcal. Aquí us deixem dos enllaços: Localret La Vanguardia.

ENDOLLA'T: CÀPSULES INFÒRMATIQUES GRATUÏTES

11 de febrer de 2014

Tenim el plaer d'oferir-vos totes aquestes ACTIVITATS TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de nivell bàsic que les persones tècniques del Bibliobús impartiran al Punt Jove i on joves i adults esteu convidats a assistir-hi. Si esteu interessats/ades recordeu fer la vostra inscripció de dilluns a divendres de 9 a 11h trucant al Punt jove 93 763 08 22 o enviant un mail a castelova@diba.cat. Per a qualsevol dubte ens podeu trucar i us facilitarem tota la informació que necessiteu.

CAMPANYA #SomSantCebrià

6 de febrer de 2014

Des de la Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament, volem inciar aquesta campanya que hem titulat #SomSantCebrià ja que al Facebook, no apareix el topònim Sant Cebrià de Vallalta, sinó que només deixa escollir l'anacrònic San Cipriano de Vallalta. Seguint l'exemple d'altres municipis com Sant Quirze de Vallés i responent a l'interés de gran part de la ciutadania del nostre municipi, us deixem les instruccions del que hem de fer per aconseguir aquest canvi.

CAMINANT EN LA BONA DIRECCIÓ CAP A LA TRANSPARÈNCIA INFORMATIVA

6 de febrer de 2014

La informació és un dret fonamental per al bon funcionament de la democràcia. I els responsables polítics i tècnics de les administracions tenen l'obligació de proporcionar aquesta informació, completa i sanejada. Les ciutadanes i els ciutadans, per poder avaluar com gestionen els representants polítics els recursos col·lectius, intervenir en el debat públic i decidir amb criteris ben fonamentats, necessiten una informació alimentada per fonts transparents i de qualitat.

Registres del 1211 al 1220 de 1618
« Pàgina 122 »  [ 1 | ... | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219