Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CONVOCATÒRIA DEL PLE EN SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEMÀ 27 DE FEBRER

26 de febrer de 2014

DIJOUS 27 DE FEBRER A LES 19H A LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ.  En aquesta sessió extraordinària del ple, es tractarà un únic punt: EL CONFLICTE EN DEFENSA DE L'AUTONOMIA LOCAL. Al mes de maig d’enguany es compliran trenta cinc anys de la constitució dels ajuntaments democràtics.

CAMPANYA PER DIR NO A LA REFORMA LOCAL IMPOSADA PER L'ESTAT

26 de febrer de 2014

S’ha encetat la campanya “Serveis municipals en perill per reformes del Gobierno Central”. Una campanya que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania els greus efectes de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat que ha aprovat el govern central. Aquesta reforma va directament en contra dels serveis que rebem com a ciutadans, una retallada de serveis públics com la nostra escola bressol, serveis socials, sanitat, etc..

VALORACIÓ DE LA CURSA D’ORIENTACIÓ O-FREE LA VALLALTA “IIIª ROGAINE DE LA VALLALTA”

24 de febrer de 2014

Sant Cebrià de Vallalta ha tornat a viure una cursa O-FREE d’orientació. Organitzada amb el Club Esportiu d’Orientació Oros de Mataró hi van prendre part 73 orientadors vinguts d’arreu i va guanyar José Luís Gómez Flores amb 96 punts. La cursa, que va sortir del camp de futbol de Sant Cebrià de Vallalta, consistia en que tan sols amb un mapa i una brúixola, s’havien de visitar el màxim nombre de fites distribuïdes en el mapa.

2on CROS DE SANT CEBRIÀ

24 de febrer de 2014

L´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i Gesport, i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Atletisme i el suport del Consell Esportiu del Maresme, el patrocini de Sport 333, Challenge Barcelona-Maresme i Joma, organitzen el 2n Cros de Sant Cebrià el dissabte 8 de març a la zona esportiva municipal, dins del Circuit Maresmenc de Cros.

NOVETATS AL MERCAT SETMANAL DELS DISSABTES

21 de febrer de 2014

A partir del dissabte 1 de març, gaudirem de nous productes i una nova distribució de les parades del mercat. 1- Gabriel Rodríguez. 2- Joan Pla. 3- Fruites Albó. 4- Xarxa integral de professionals i usuàries. 5- Raimond Sánchez. 6- Lola Pérez (productes típics de Menorca, embotits del Ripollès, formatges d'alta gamma i conserves artesanes). 7- Diego Mateo. 8- Oscar Benito. 9- Rosa Xandri. 10- Mohamed Marouan.

SOBRE L'ENVERINAMENT DE GATS

19 de febrer de 2014

El darrer gat que es va recollir en estat agonitzant patia, segons l'informe del CAAD, de leucèmia i immunodeficència felines i es va procedir a eutanasiar-lo. En no existir baveig i tremolors és improbable que estigués enverinat però no es pot confirmar amb garantia absoluta.Pel que sembla, els gats infectats amb aquestes malalties, que no són contagioses pels humans, presenten símptomes visibles que es confonen amb els de l'enverinament.

RECORDATORI DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA

17 de febrer de 2014

En els darrers dies, s'han penjat prop de les papereres del municipi uns cartells recordatoris de l'obligatorietat de depositar les bosses d'escombraries als contenidors pertinents i NO a les papereres, que estan pensades per depositar-hi deixalles de poc volum.Aquesta disposició queda recollida en l'article 39 de l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana i el seu incompliment pot ser multat amb sancions que van dels 60,10 euros als 750 euros.

L'AJUNTAMENT HA PROPOSAT LA INSTAL·LACIÓ D'UN PARC INFANTIL DAVANT L'ESCOLA BRESSOL

17 de febrer de 2014

L'Ajuntament ha proposat instal·lar un parc infantil als terrenys de davant de l'escola bressol ja que aquest és ja un punt de trobada i de lleure dels infants més petits i les seves famílies quan surten de l'escola i, d'aquesta manera, podran gaudir d'unes instal·lacions adequades a les seves necessitats.

EL PARC INFANTIL DE VISTAMAR CLAUSURAT TEMPORALMENT

17 de febrer de 2014

La Policia Local va clausurar el parc infantil de Vistamar dies endarrera per tal que la Brigada Municipal pogués retirar els aparells que hi havia.L'Ajuntament ha demanat pressupost per tal de modernitzar les instal·lacions d'aquest parc i assegurar la seguretat dels usuaris.Construint un Sant Cebrià de tots i per a tots.Us adjuntem la proposta de pressupost.

JORNADA DE PORTES OBERTES AL CEIP EL PI GROS

13 de febrer de 2014

DILLUNS 17 DE FEBRER A LES 17H A LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA Xerrada informativa sobre el funcionament i el projecte educatiu de l'escola.  DIMECRES 19 DE FEBRER DE 9:30h a 11h I DE 15:15h a 16:15h  Jornada de portes obertes per poder visitar les instal·lacions del centre i poder conèixer el dia a dia dels alumnes. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS DE PREINSCRIPCIÓ PEL CURS 2014-15 DE L'11 AL 21 DE MARÇ. Clicant aquí podreu accedir a la web del CEIP EL PI GROS. 

Registres del 1201 al 1210 de 1613
« Pàgina 121 »  [ 1 | ... | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219