Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 21 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Aquest diumenge, festa Holi!

25 de maig de 2018

Sant Cebrià Actiu celebra aquest diumenge 27 una "Festa Holi" a l'aparcament de la zona esportiva. Es tracta d'una festa carregada de color i d'emoció, on es ruixarà a tots els que hi participin amb mànegues d'aigua de color i al ritme de la música del moment.

Matrícula oberta per a la nova temporada de dansa

25 de maig de 2018

Dansa Sant Cebrià (Move it) obre el període de matriculació de cara al curs vinent.  L'escola de dansa, capitanejada per la ballarina professional Alba Zamora, ofereix classes per a nens i adults de ballet clàssic, de dansa contemporània, d'Hip-hop, d'acrobàcies, de coreografia, de jazz i de dansa en família. A més, per tots aquells que no ho tenen clar, es dóna la possibilitat de fer una classe de prova gratuïta.

“No tinc por” de Tanaka teatre aglutina més de 300 espectadors de l’Escola El Pi Gros

25 de maig de 2018

Ahir va tenir lloc la representació "No tinc por" de Tanaka Teatre la Plaça 11 de setembre, de la mà de bibliobús Montnegre. Aquesta representació teatral que tractava de les pors a les quals s'enfronta un infant a l'hora de dormir sol, va reunir més de 300 nens des de P3 fins a sisè de primària, provinents de l'escola El Pi Gros.

Sortida del Punt Jove a Waterworld

25 de maig de 2018

El Punt Jove celebra un any més la finalització del curs escolar organitzant la seva habitual sortida al parc aquàtic Waterworld. Aquesta excursió tindrà lloc el dia 30 de juny, on es citarà a tots els que s'hi apuntin al pavelló esportiu municipal a les 9 h del matí i s'arribarà al mateix lloc a les 19,30 h de la tarda. Tots els majors de 12 anys i menors de 18, podran anar sols a la sortida acompanyats pels dinamitzadors del Punt Jove.

Formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom

24 de maig de 2018

Centres locals de serveis per a les empreses que ofereixen formació tant per a persones emprenedores com per a empreses, ofereixen una formació sobre la nova llei de reformes urgents del treball autònom a càrrec de Geneàlia.

Treballs de manteniment al Carrer Centre

24 de maig de 2018

Demà, dia 25 de maig de 2018, a partir de les 7 del matí no es podrà estacionar al carrer Centre 1-3 ( davant de Can Martri) degut a treballs de manteniment. Preguem disclupeu les possibles molèsties.

Judit Nedderman actuarà a la Sala Polivalent de Sant Cebrià el dia 2 de juny

24 de maig de 2018

Dissabte 2 de juny Sant Cebrià de Vallalta acollirà el concert de Judit Nedderman, que actuarà en el marc del cicle de concerts Essencials. El concert tindrà lloc ales 21 h a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta, on la guardonada artista presentarà el seu tercer treball en solitari en el qual l'artista s'obre a compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.

S’obre la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer

22 de maig de 2018

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Cebrià informa que s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en Règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018 (MIFO). Una convocatòria que no és restringida i a la qual es pot acollir tothom que compleixi els requisits.

Esfuma’t del tabac, xerrada per deixar de fumar a Mataró

18 de maig de 2018

El pròxim 31 de maig l’AECC organitza una xerrada per ajuda r a deixar de fumar. Amb el títol “Esfuma’t del tabac” Carme Cortès, psicooncòloga de l’AECC Catalunya contra el càncer, donarà consells per ajudar a deixar de fumar. La conferència tindrà lloc al Punt Comarcal de l’AECC, al carrer Onofre Arnau, 13-15, 08301, Mataró a les 18 h.   Des de l'orgnització es demana la confirmació d'assitència a maresme@aecc.es o al telèfon 930129383.

Oberta la convocatòria de prestacions de suport a l’escolarització

17 de maig de 2018

Des del dia 15 de maig i fins al 4 de juny, queda oberta la convocatòria de prestacions de suport a l'escolarització en concepte de llibres i material 2018, una ajuda que es gestiona des de l'àrea de serveis socials de l'ajuntament donada la necessitat de potenciar la igualtat d'oportunitats entre els infants i adolescents del municipi. Adjuntem el decret oficial de l'Ajuntament (a la dreta) on es pot llegir tota la informació pertinent per a poder participar.

Registres del 111 al 120 de 1613
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219